Aký svadobný plánovač mám kúpiť?

ahojte nevesticky, prosim Vas aky svadobny planovac ste si kupili? v knihkupectve som nasla styri. prosim aky je ten naj?
Odpovedať
Ja som si spravila vlastny :)
Odpovedať
Profilova fotka
ziadny, tiez som obehala niekolko knihkupectiev, no nakoniec som sa rozhodla pre svoj vlastny. Kupila som si krasny ruzovy diar a tam som sa mohla vyblaznit. Vypisala som si to ako som chcela, lepila rozne obrazky atd. A som rada, ze som zbytocne nevyhodila peniazky. ;-)
Odpovedať
ja som pouzila ten, co je na tejto stranke. uplne mi stacil. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som si na to nechala zápisník, ktorý som mala doma už dlhšie a tam si zapisujem nápady. popritom mám na to v emailoch priečinok, kam si píšem nápady :-) ten mám vždy pri sebe a aktuálny :)
Odpovedať
Ziadny. Tento na stranke uplne staci, resp. aj do toho som pozrela iba obcas.
Odpovedať
Profilova fotka
planovac je nanic... ja ked som si nieco naplanovala, aj tak sa vsetko zmenilo.. :D na pripravach je vela zmien, ktore spravis a podla mna by na to nijaky planovac nestacil.. ja som si najdolezitejsie veci (ako podpisy zmluv, alebo vyzdvihnutie siat, zakuskov) zapisala len do kalendara... a potom som mala asi milion docmaranych papierov, kde som si robila navrhy a veci, ktore sa mi pacili... :D mne by planovac asi moc nepomohol.. :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?