Čo ešte potrebujem?

Ahojte viete mi poradiť tie nevesty čo ste už vydaté čo všetko vlastne na svadbe budem potrebovať?Mám akurát tak šaty,topánky,podvezok,náušnice,kroj na redový, popolnočné šaty a nič viac tak čo by som ešte mala kúpiť?
Odpovedať
@kucerkaa topanky k popolnockam,pripadne nahradne i ku svadobnym. silonky, spodne pradlo. kadernicku,kozmeticku,manikerku dohodnut. nenapisala si ani, ci mate zakladne veci, ako: foto,kamera,hudba zajednat. termin, salu, menu....dalej alkohol, kolace,....neviem, co vsetko este chces, ked poprechadzas fora a pripravne albumy narazis na kopec veci, si povypisuj, co chces, nemusis vsetko. - pierka, kyticky/naramky pre druzicky, podbradniky, darceky pre rodicov, pre hosti,pripadne vysluzky. vyzdoba auta, domu/bytu. miesta sobasa..svadobnu cestu..
Odpovedať
@maria117 no toho fotografa a všetko ostatné samozrejeme máme veď máme mesiac pred svadbou,o koláče a alkohol sa starajú rodičia,aj pierka mám len neviem načo mám dať kytičky pre družičky,ja žiadne také nemám len jednu hlavnú.Podľa toho čo si mi napísala potrebujem spodné prádlo,silonky,popolnočné topánky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?