DaVinci v Poluse alebo Auparku... tam by to mali mať, lebo tuším mali pečate... alebo v maliarksych a umeleckých obchodoch... jeden bol pod hradom, ako sa prechádzalo že teraz rozbitý prechod do tunela... Židovská je to tuším...
ale isto to neviem...
vidíš, ešte by to mohli mať vo Viedni. Je tam jedna firma, ktorá sa zaoberá takýmito srandičkami... www.opitec.at Ak tam máš kamošku, alebo niekoho, tak si to normálne objednaj cez katalóg...
Skus aj firmu Arka. 10 voskových tyčiniek po 50g stoji na internete 147,76 Sk. Niekde za Polusom maju sklad, ale som tam nebola.
Tiez si chcem dat na oznamko pecat. Potom napis ako sa Ti darilo. Budes pouzivat voskovu pistol alebo normalne ohen? Co pouzijes ako pecat? Ja uvazujem nad niecim takymto, ale je to drahe:
http://www.customwaxnseals.com/design...
A tiez som pocula, ze niektore vosky sa velmi lamu a nemusia prezit cestu postou.
ahoj madeleine. ten "obchod" je fakt úžasný, včera som tam strávila hodinu, všetko by som vedela použiť. keby som vedela o tomto obchode dávnejšie, moje oznamká by boli ešte dokonalejšie... dnes tam idem znova, ešte ma niečo napadlo.... DAKUJEM!!!
bajka pečať sa mi žiadna nejako extra nepozdávala, ale kúpila som také drevené strdiečka sú úplne super.... v pondelok vám sem dám fotky.
na tomto confetti je aj nejake poistenie svadby:
tu je vycuc poistenia:
zrušení svatby a/nebo příjem £9,000
nové uspořádání svatby a/nebo příjem £6,000
svatba / ceremoniální oděv £3,000
svatební dary £3,000
snubní prsteny, květiny, související dary a koláč £2,000
auta svatby a doprava £1,500
fotografie a videa £1,500
nedostatek dodavatelů £1,500
pojištění zásadního dokumentu (pro svatby do zahraničí) £250
osobní odpovědnost £2,000,000
osobní nehoda £20,000
právní výdaje £5,000
poistné je £54
poculi ste alebo poznate nieco take aj u nas pls? :-)
ahojte, mate nejake cerstve infosky kde by som si mohla nechat vyrobit pecatidlo s vlastnymi inicialkami a kde kupit nasledne vosk a mozno aj inej ako cervenej farby...zeleny :-D
hi anax
ja som kúpila pecat v copyshope(e), oni tie gravírovacie sluzby pre peciatky, vosk...a aj vela iných dekor. vecí.... ponúkajú aj v pap. obchodoch- informuj sa o dekor. papiere....kde by si taký obchod nasla...a tam (a to na 100%) nájdes tvoju vysnívanú pecat aj s razítkom...
ak chces webku, poslem do IP.
my sme malý bordový a zlatý vosk. ;-)RADA: cím je vosk tmavsí, tým je gravúra (iniciálky) výraznejsia a aj krajsia...nekupuj vosk s knötikom, ale BEZ! lebo vosk bez knötika ti nezcerneje, takze budes mat pekne vydarenú peciatku....
tu je moja pecat...v zlatej farbe to nebolo az také hiiii!!
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
na 110ks obálok som pouzila 1,5 tycinky (vosku)!! treba poriadne rozpálit (vosk) a nakvapkat (podla moznosti) kruh a potom dnu do nho a hned nan (vosk) hodit peciatku, trolinku pridrzat a az po max. troch sec. dat peciatku dole, inak sa vosk na nu prilepí.... :-S JA HOVORÌM O KOVOVEJ PECIATKE!!! tie sú super, neodporúcam tie (pre deti) plastové.... :-S
tu más komplet: inklus. vosku...
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?V...