Kde kúpiť šaty na redový tanec?

Profilova fotka
Ahojte!Chcela by som sa opytat tie kocky, co uz mali svadbu, kde zhanali saty na redovy tanec.Diky moc za radu.
Odpovedať
Ja som ich kupila priamo v salone, kde som si pozicala svadobne saty :-)
Odpovedať
ja som si kupila len v meste v nejakej mode/textile.. za 1800sk, kratke bordove na viazanie a na ramienka :) som spokojna, aj ked obcas mam pocit a ze to nie je ono... ale ja mozno este budem hladat.. svadba je aj tak az za pol roka ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Aha, ale to asi v salone len na vychode sa da,co?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, matja, ja som si fakt zvazila, ci tie saty vyuzijem aj na inu prilezitost a kedy, no a zistila som, ze saty si poziciam zo salonu, stali ma sice 2000,- Sk, ale viem, ze ich nemusim "susit" v skrini, lebo teraz som po svadbe(9.9.2006) napr. otehotnela, takze na tuto plesovu sezonu su mi uz priuzke a ktovie kedy sa dostanem na nejaku slavnost, kde budem potrebovat "robu" ;-) Na svadbu som odchadzala skoro o tyzden skor a saty zo salonu mi v pohode pozicali aj v predstihu, je to vecou dohody a "normalnosti" majitelky :-)
Odpovedať
Skus zavolat do nejakeho ludoveho suboru, viem, ze zvyknu poziciavat. Alebo u nas v Presove je taka predajna, kde predavaju a poziciavaju rozne kroje a tiez aj krpce ;-) Je to obchod v budove Vzorodevu, hned oproti zlatnictvu v tom podchode. To len ak mas zaujem o ludovy kroj ;-) .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
zuzu.zuzu_h • Dnes o 09:05 Ahojte baby nepoznate nejaky dobry obchod kde by boli satky na redovy? Ja co som pozerala aj vo svadobnych salonoch tak boli skarede, bolo vidiet ze su aj vynosene a same take strihy co mi vobec nesedeli. Prosim poradte, vdaka :-( gabika7 • Dnes o 09:08 Ahojky čo si ich nechat ušit...? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ránko, ci uz pomaly aj obed... v nicole som este nikdy skaredé vecerné saty nevidela, mozno, ze sa mrknes na net alebo zájdes k nim osobne, odporúcam! no a tie cínske saticky z ebay, len odporúcam, cakás na ne síce 5 týzdnov, ale ak ích uz más, nevyzlecies ich zo seba!! sú proste mega super vypracované (myslím, tei pailletten saty...) a sedia ako uliate, lebo je to strih na mieru!! tak vela zdaru pri hladaní tých NAJ!
Odpovedať
zuzu.zuzu_h • Dnes o 09:31 Ahojte chcela by som sa opytat kde v Ke by som mohla kupit saty na redovy, okrem salonov? Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
Baby chodi niektora z vas na kosicky blsak? Co, trebars aj tam by mohli mat nieco pekne, co vy na to? :-)
Odpovedať
saty si treba pozicat od nejakych folkloristov, to by nemal byt problem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?