Komu sa dávajú stužky?

Profilova fotka
Ahojte baby, mam otazku. Komu sa davaju na sako stužky? Všetkym mužom? alebo len otcovi a svedkovi? Alebo ako to je? My mame svadbu vonku, garden party, 35 najbližších ľudi, bez akýchkoľvek tradicii a programu, taka voľna zabava, a neviem ako mam toto riešiť.
Odpovedať
ahoj, my budeme mat malu svadbu do 20 ludi, viem, ze pri velkych svadbach baby rozlisuju stuzky pre slobodnych, zenatych muzov a tiez ine stuzky pre svedkov a rodicov (otcov). Ja som objednala vsetkym rovnake, tiez to budeme mat bez akychkolvek tradicii a programu, tak si myslim, ze je to vpohode ked budu mat vsetci rovnake, teda okrem zenicha, ten bude mat stuzku, ktora je v style mojej kytice :)
Odpovedať
Profilova fotka
Všade je to inak. Popravde by mali mať pierka iba slobodný muži a starejší; rozlišovali sa veľkosťou. Dnes je zvyk (aspoň v mojom okolí), že stužky dostanú všetci svadobčania bez rozdielu, teda aj ženy. V podstate je to na tebe, ako sa rozhodneš a vydáš pokyny pre pierka. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja som premyšlala že to urobim teda tak že dam všetkym mužom, s tym že môjmu otcovi, svedkovi inu, a samozrejme ženich tiež...myslite že je to v pohode?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?