Máte skúsenosti s organizovaním svadby na diaľku?

Ahojte nevesty, máte to niektorá tak, že si organizujete svadbu v inom (vzdialenom) meste ako žijete? Ako to máte s prípravami na diaľku tak, aby to nebolo príliš časovo a finančne náročné? myslím veci ako obzeranie miestností, hľadanie kaderníčky, chodenie na ochutnávky koláčov a pod.? lebo nedá sa všetko vybrať len podľa recenzií, najlepšie je vidieť, vyskúšať, ochutnať, porozprávať sa atď. osobne :)
Odpovedať
@katuska93 ahoj, ja budem organizovat svadbu zo zahranicia, kde zijeme...planujem riesit vsetko cez internet, co sa bude dat - kostol, sala, dj, fotograf, kameraman, kadernicka, kozmeticka - predsa len som v tom meste zila viac ako 20 rokov, takze viem, co ako vyzera resp. poznam tych ludi...veci ako skusanie siat atd, kde musim byt osobne, budem riesit pocas vikendov (zvykneme chodit tak ci tak raz za mesiac-dva na SR) alebo si vezmem dovolenku a pridem to vyriesit :)
Odpovedať
aj my zijeme v zahranici a vsetko organizujem odtialto.. ked som doma obehnem nejake veci ale vsetko ide cez internet a v pohode ved dnes je taka doba tak ci tak
Odpovedať
ja som si aj s dekanom mailovala :-D ... zariad si priestory, saty, kostol ... ostatne veci najdes/kupis/objednas/vyriesis cez net bez problemov ... navyse ked uz je nieco co si naozaj nevies predstavit vybavit cez email, tak mas stale doma niekoho, komu veris, na koho sa da spolahnut a moze tam ist za teba, napr aj na taku ochutnavku kolacov :-D nemaj stres, vybavovat svadbu zo zahranicia je podla mna este o to jednoduchsie, ze nepocuvas dookola nazory ludi, ktori ta obklopuju ... a teda mas svoj nazor, svoju predstavu a podla nej si ides
Odpovedať
Ďakujem za odpovede :) ja to mám práve opačne, nie som v zahraničí. Svadbu budeme mať v Čechách odkiaľ je snúbenec, ale tam nepoznám ani miestnosti, ani kde je aký kostol, či tam je nejaká dobrá kaderníčka a pod. A ani tam nemám nikoho, kto by mi tam zašiel pozrieť. mo_tylik a keďže som doma, tak sa tých názorov ako čo urobiť napočúvam až-až, takže žiadna výhra :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska93 tak si nechaj poradit na ceskej verzii - beremese😊
Odpovedať
jj, tam to sledujem :) skôr som chcela vedieť, ako to robia baby všeobecne, keď organizujú na diaľku, či im nie je ľúto, že si všetko nemôžu obehať osobne a tak :) ale asi tiež budem vyberať len podľa recenzií a diskusií..
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiež organizujem svadbu zo zahraničia. keďže môj nastávajúci je Ír, spravili sme si dovolenku na Svk a obehli sály a hotely, kde ubytujeme hostí - ten výber som nechala naňho. inak všetko vybavuje mama, otec, sestra a sesternica. /napr. s koláčmi - otec pozná výbornú cukrárku, mama ich ochutná/. a všetko ostatné riešim tiež cez internet. nemá tvoj nastávajúci sestru alebo sesternicu, ktorá by ti s tým mohla pomôcť? možno by ti to čosi uľahčilo.. :)
Odpovedať
kamoška organizovala svadbu z Anglicka a riešili to cez rodičov a súrodencov. Potom prišli na týždeň, všetko omrkli a schválili a vybrali si šaty-teda aj on oblek lebo nechceli brať z Anglicka veľa vecí a potom prišli týždeň pred svadbou. Ale skôr cez internet a cez rodinu a v pohode. So starejším dohodli veci cez skype čo mi hovorila :-D a aspoň boli mio´mo iśiania nemali taký stres :-)
Odpovedať
Profilova fotka
to s tým stresom je pravda moja sesternica tiež organizovala svadbu z nemecka a kým všetci boli vystresovaní aj za ňu čo sa týkalo organizácie, ona tým že nebola v centre diania tak bola úplne v pohode. ale zasa nezávidela som jej mame ktorá bola na všetko sama takže má to aj výhody aj nevýhody a ak nie je po ruke viac ochotných dievčín tak by to bolo veľa aj na koňa keď to má mama všetko riešiť :-)
Odpovedať
My tiež riešime svadbu z Anglicka a na svk prideme asi len dva týždne pred svadbou. Väčšinu už máme vybavenú a s ostatným ako je kaderníčka kozmetička a takéto veci,som myslela,ze mi pomôžu druzicky,ale ony sa do ničoho nemajú tak je všetko len na mne. Dnes sa dá už naozaj všetko cez net a po telefone 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?