Pomoc

Ahojte, prosim vas poradte co mam robit lebo uz som zufala. Musim sa vam vyzalovat. O tri tyzdne mame svadbu a dodavatel kde mame mat obrad aj posedenie je velmi neprijemny. Mali sme vo stvrtok stretnutie ohladne svadby kde sme mali ochutnavku jedla a tiez moja predstava bola ze si potvrdime odpovede z mailovej komunikacie, prezrieme objekt atd. Mame mat obrad v zahrade, posedenie v stane s ubytovanim pre vsetkyvh hosti. Ked sme teda prisli na miesto bola tam ina akcia, prevadzkar si nas usadil da sa povedat k tym cudzim ludom a rozpraval sa s nami stylom ze v kuse riesil hosti. Priestori sme si nepozreli, hrala tam hudba a aj ked sa snazil ako tak sa nam venovat bolo to strasne, jeho odpovede nesedeli s tym co sme boli dohodnuty v minulosti, dokonca ani tie jedla ktore nam doniesol sa nam nepacili a nechutili nam. Po hodine sme odisli a ja som mala velmi zle pocity. No este horsie prisli na druhy den ked som sa rozhodla ze idem volat tej pani s ktorou som to cely cas riesila v mailovej komunikacii.. Chcela som jej ludsky zavolat a proste dohodnut sa aby sme to normalne dohodli. No ten telefonat od nej bol velmi neprijemny,vybehla na mna s takymi absurdnymi vecami,napriklad ze preco sme prisli 4(s rodicmi)ze nemozme si u nich uskladnit vysluzkovekove kolace.Vkuse riesila inych ludi,ine svadby, ze nema cas. A styl komunikacie ze oni nebudu zo seba robit saskov ze my chceme svadbu.dokopi sme nic nevyriesili a uplne mi znechutili vlastnu svadbu.Vobec neviem co mam robit.Je to normalne?ved osobne si myslim zeto takto nefunguje ze by nas nic nemalo zaujimat a vsetko mame nechat na nich.Ved je to nasa svadba a to ze niekde nikto to chce inak neznamena ze mi to musime mat tiez tak.. 😞 uz sa mi s nimi nechce ani bavit ale kde si spravime svadbu.. A k tomu priestor je to pekny len pristup tych ludi je strasny, akokeby to robili zadarmo.. Ta pani mi vykricala ze v inych zariadeniach by sme zaplatili za svadbu pre 35 osoby 30000 to si mysli ze sme blby...
Odpovedať
@jajanka30 na vašom mieste by som rýchlo pohľadala iný priestor na svadbu. Za 3 týždne sa dá toho stuhnúť veľa. Je smutné, že majú taký prístup. Nám sa stalo podobné. V pôvodnej sále mi povedali, že keď zaplatíme zálohu až potom budú komunikovať. Hneď som to zrušila a našla iný priestor a absolútne neľutujeme, lebo sme mali top svadbu a majiteľ nás aj vystiskal od radosti, keď videl akí sme boli spokojní.
Odpovedať
Dakujem za radu, aj to ma napadlo ale je to dost komplikovane... Kedze mame 20 dni najst nieco volne este aj s ubytkom v peknom prostredi.. :/ idealne by bolo nejak to s nimi dat na spravnu mieru ale neviem ako kedze ja som nic zle nespravila len som sa pytala rozne otazky a na niektore som dostala ine odpovede. A este ked som chcela ludsky riesit ze... Tak opat problem..
Odpovedať
@jajanka30 ahojky, no to je hrozny pristup, velmi ma mrzi, ze vase vysnivane miesto vam majitelia takto znechutili ☹ byt tebou asi sa vazne poobezeram po inej sale, ved za to nic nedas..ked najdes nieco, s cim budes spokojna, tak to tu jednoducho zrusis, aj ked neviem ako to mate so zalohami. 🤔 Nasa restika sa mi najskor zdala super, ked som sa im prvy raz ozvala, potom asi kvoli korone boli tiez taki, ze moc neodpisovali a nedvihali, ale teraz, ked sa znova vsetko pootvaralo a svadby sa konaju, tak komunikuju vyborne, na kazdy mail mi podrobne odpisuju, som spokojna a myslim, ze tak by to malo byt vsade, ved im tam nechame nemale peniaze. Drzim palce, aby si nakoniec vsetko vyriesila k spokojnosti!
Odpovedať
@jajanka30 Ahoj, urcite hladaj nieco ine. Takyto pristup nie je normlany. Kazdy majitel alebo prevadzkar sa snazi co najviac pomoct a vyhoviet, u vas to tak bohuzial nie je. A pokial mas byt s nervami v koncoch a obavat sa ako vobec dopadne svadba skrz majitela tak do toho nechod.
Odpovedať
Určite tam nechoďte, neužiješ si tam svadbu vďaka "nad"ľuďom. Z kadiaľ ste? 35ľudí nieje veľa a určite sa tu dá dokopy pár dobrých rád a podarí sa to niekde inde🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@jajanka30 menila by som na tvojom mieste. Ale popravde nechápem, prečo si si niečo najprv rezervovala a až potom išla ochutnávať, pozerať priestory a dohadovať a navyše tak neskoro pred svadbou. Veď najprv sa idem pozrieť či sa mi to páči, okoštujem či dobre varia, či sa mi pozdáva personál a až potom sa rozhodujem či tam chcem svadbu alebo nie.... Ale to už asi nie je teraz podstatné.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?