Predsvadobné náuky v Dúbravke. Kedy prebiehajú?

Profilova fotka
Chcem sa opýtať rodených Bratislavčanov-Dúbravčanov, kedy prebiehajú predsvadobné náuky u vás v kostole? Ktorý deň a o koľkej?
Odpovedať
Profilova fotka
hm.....nikto nevie? :-(
Odpovedať
ahoj. nie som rodena bratislavcanka, ale nakolko tu aj s priatelom zijeme, tak nauky budeme absolvovat tu. Bolo nam od viacerych odporucene zucastnit sa predmanzelskej pripravy, ktoru organizuje UPC. Najblizsia by mala byt zaciatkom juna. Ja som si preto taketo informacie z farnosti v Dubravke ani nezistovala.
Odpovedať
Profilova fotka
@wenduska26 ďakujem :-) o tom UPC vieme, ale pre nás to neprichádza do úvahy, lebo snúbenec má presne ten víkend skúšku v zahraničí...ale už sa tam bol snúbenec pýtať, takže už mám zistené :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my budeme mat tiez nauku v dubravke ... zaciname 21.5. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bebuska2804 jeeeeeeeeeeeeeeej, my sa tam stretneme :-D ďalšia východniarka, aspoň tam nebudem sama :-)
Odpovedať
a v tej Dubravke to budete mat formou individualnych sedeni? Akoze podla toho planiku - ze 3 x s knazom, raz s lekarom a raz s rodinou?
Odpovedať
Profilova fotka
@wenduska26 pokiaľ viem, máme mať 3 stretnutia s kňazom, lekár ani rodina neboli spomínaní...osobne som tam nebola, ale snúbenec nič podobné nespomínal....
Odpovedať
aha... lebo my mame taku "mini knizocku" ze predmanzelska priprava a tam su naplanovane aj stretnutia s lekarom a rodinou. Dostali sme to ale v Prieividzi a ja som si myslela, ze to je vsade rovnake. Tak sa asi pojdeme aj my skusit opytat na tu faru :) si mi nasadila chrobaka do hlavy teraz
Odpovedať
Profilova fotka
@wenduska26 no môžem ti len povedať, že určite to nie je všade rovnaké, každá farnosť má svoje pravidlá :-) skús sa tam informovať, možno sa k nám pridáte :-D
Odpovedať
ahojte! tak od 21.5. sa pridavame ku vam s tymi naukami v Dubravke :-) boli sme sa pytat a knaz nam dal hned termin, kedy sa to cele zacina. Tak sa tesim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@angieska @wenduska26 baby chcem sa spytat ako sa vchadza na tu faru, to mam v zajtra normalne pri dverach zazvonit ci ako ? lebo nechcem tam bludit okolo kostola 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bebuska2804 taaaak, ja síce tiež netuším, ale snúbenec hovorí, že sú tam zvončeky :-) predpokladám, že sa tam aj tak stretneme, takže budeme zvoniť spolu :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?