Ahojte, je tu niekto kto bude mať svadbu v okolí BB. My budeme mať 16.9.2006 a začínam sa rozhliadať.
Potrebovala by som hlavne poradiť nejakého dobrého kameramana, fotografa, a tiež vizážistku a kaderníčku... ak máte niektorá nejaké tie skúsenosti, lebo už som hľadala skoro všade ale akosi ma nič neoslovilo. Ďakujem vvveeeeeeeeeelllllllllllllmi. ;-)
Ahoj všetci - to naozaj nie je KULTÚRNE miesto na civilný sobáš v Banskej Bystrici pre viac ako 50 hostí? Dnes sme boli gratulovať na jednej svadbe na radnici v BB. Malá svadba -25 hostí + možno toľko isto gratulantov a NEZMESTILI sa do tej sobášnej miestnosti.... My plánujeme okolo 50 hostí no a ak má prísť ešte gratulovať niekto známy a z práce tak to bude na prd.... (v úvode píšem KULTÚRNE miesto - lebo o zasadačku na mestskom úrade fakt nemám záujem) Vážne zvažujem možnosť svadby vonku - keďže dosť hostí bude aj cezpoľných a teda svadba bude v penzióne kde je aj táto možnosť. Obávam sa však počasia :( To je skutočne nevyspytateľné - bez ohľadu na dátum....
Ahojte, ak by ste sa chceli inšpirovať miestami na fotenie v BB, na našom webe sme pre vás pripravili mapu z výberom zaručených miest. Kuk: http://www.showcheeks.sk/miesta-niele...
Ahojte, ak stále nemáte vybratú reštauráciu na hostinu tak môžem doporučiť Reštauráciu U Petra v Majeri :)
Sú profesionálny, ochotný splniť každé želanie :) Veľmi príjemný personál počas celej svadby :)
Určite stojí zato sa u nich zastaviť, informovať a samozrejme ochutnať. Varia strašne dobre :-)
My sme tam mali hostinu včera a boli naozaj úžasní :)
@yvulienka odporúčam p. Dusheka, u nás bol uz na návšte vidieť ze má vela skúseností, da sa s nim na vsetko dohodnut, robi rozne tanecne kola, aj svadobne hry
prosím, prosím o radu.
Nie so nevesta, ale pripravujem Svadobné noviny pre mladomanželov. Starejším bude tak kritizovaný a obdivovaný pán Vladimír Poliak. Prosila som ho, aby mi o sebe a o tradíciách niečo napísal, ale som sa nedočkala.
Vedel by mi niekto niečo o ňom napísať a o programe, ktorý zabezpečuje ako starejší a ako DJ?
Ďakujem
... ak sa dá, a má niekto k dispozícii fotografiu Vlada Poliaka - starejšieho z Ponik) :-) Rada by som ju dala do Svadobných novín. Chcem potešiť ženícha a nevestu ;-)
Ďakujem, mám informácie, mám fotografie, Svadobné noviny sú na svete a pevne verím, že sa neveste a ženíchovi budú páčiť :-) Ak by ste sa rozhodli pre Svadobné noviny ( gratulácie, fotografie, informácie o ženíchovi a neveste) rada pomôžem. Nebolo to ľahké, ale teraz už viem ako na to :-)
ja odporucam Shania salon pri vezi, maju aj stranku, Janka je milá osôbka a aj vie čo a ako... aby si bola zladená trebárs s kyticou. pride aj k tebe den svadby ale iba pre nevesty, na zaklade coho som si ju ja osobne vybrala, vtedy este v prvom rade kvôli tomu. robi aj uces aj licenie... ale je to salon najdes tam vsetko co potrebujes....
pa
Ahojte, viete poradit ci robit svadbu v hoteli Lux alebo hoteli Dixon? Menu stoji skoro rovnako, ubytovanie je v Dixone o nieco drahsie. Ak ste tam mali svadbu tak prosim poradte. Neviem najst ziadne foto z hotela Lux. Mate niekto? Dakujem.
@ovsa mohli by ste mi prosím poslať nejake fotky z koliby stráže na kantorakova.baska@gmail.com ?
Rozmyslame nad kolibou , fotky ako inšpirácia by nam pomohli. Dakujeme😊