Svadba, v ktorom ročnom období alebo mesiaci?

Profilova fotka
čaute, v ktorom období je najlepšie počasie na svadbu, máme to mať budúci rok. Najprv sme mali predstavu, že začiatkom júla.Ale keď má byť takéto počasie ako teraz, chceme to prehodiť. Je pravda, že možno budúce leto bude extrémne teplé,...alebo totálne upršané. Poraďte prosím.Díky.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
najlepším a najčastejším výberom neviest býva máj a september. ;-) ale, práve počasie je vec, ktorú neovplyvníš a tak sa priprav na čokoľvek... :-D
Odpovedať
..no snehulienka my sme sa tiez rozhodovali dlho...a rozhodli sme sa pre september, lebo nechceme take tropicke horucavy (co dufam nebudu, aj ked uz som si neni ista ako vidim cely ten uprsany jul )...mam dojem ze vela parov tak rozmysla, pretoze my sme sa zasnubili vo februari a v marci sme uz prakticky zacali planovat a pripravovat svadbu a poviem Ti ze na september uz bolo zvacsa vsetko dobre obsadene...napr. na fotenie sme chceli p. Fojtika (ma uzasne fotky, absolutny profesional) a ked sme mu volali povedal ze najblizsie na buduci rok niekedy v aprili..bolo mi to tak luto, normalne som rozmyslala ze to nechame na dalsi rok.. a potom aj so satami uz v aprili bol problem, nasla som krasne saty, presne podla mojich predstav a samozrejme ze uz boli na september obsadene a aj v maji bol problem s kadernickou, ale nakoniec po dlhom dlhom hladani a troske stastia som zohnala vsetko co som potrebovala :-) :-) ...
Odpovedať
snehulienka, vyberte si obdobie a datum, ktory bude vyhovovat vam...no a potom to konzultujte s dalsimi okolnostami, ako je napriklad pocasie (v zime je zima, v lete sa topia kolace a su burky...), dovolenky (nech si rodina a znamy vedia naplanovat dovolenku v inom case, nez mate svadbu), "tvoje dni" (ak ked s rocnym predstihom to nenaplanujes presne :-| ), mozne alergie a nadcha (najma na jar), dalej musis zvazit miesto svadby (pod Tatrami je to ine ako na hraniciach s madarskom) a tak....prosto, tych okolnosti je straaasne vela... ja som tuzila mat svadbu na jar, tak sme to naplanovali na koniec aprila = kompromis medzi "strasna kosa" a "odporne teplo". Navyse moj manzel ma alergiu a astmu, takze rozkvitnute orgovany a ceresne v maji a juni nic moc...vyslo nam to, pocko bolo super, kolace vydrzali, drahy nemal zachvat...len tie "moje dni" sme museli zvladnut ...co viac si priat??? drzim palce, nech vam to vyjde!
Odpovedať
ahoj, my sme tiez zvazovali jun alebo september. Moja polovicka navrhla aj maj, ale kedze som trosku poverciva, maj som razne zamietla. No a nakonies sme sa zhodli na tom, ze september je taky akurat, ani teplo ani zima a este ak bude pekne babie leto, tak paradicka. Dufam, ze nam teda pocasicke vyjde a ked aj trosku zaprsi, nevadi - hovori sa, ze ak prsi vo svadobny den, tak to padaju na mladomanzelov kvapky stastia :-D
Odpovedať
snehulienka: s pocasim nevybabres, to skor ono s tebou, velmi sa nespoliehaj, ze ked jeden rok bol pekny jul, bude aj buduci. My sme mali svadbu 16.aprila a bolo super pocasie. A pekne bolo aj 2.aprila, 9.aprila zas prsalo, a potom 23. bolo zas pekne.. takze je to skor asi o nahode a stasti ...:)) Ja by som si urcite vsak nevybrala svadbu jul-august, lebo nemam rada, ked je velmi teplo :) Nam ten 16.4. padol tak super, ani sme necakali ze bude take pocasicko :)
Odpovedať
AHOJTE, my mame civilny sobas v novembri a cirkevny v maji. Vydavam sa do zahranicia a inak sa nam to zariadit nedalo. Tak uvidime, ci je lepsi zimny, alebo letny termin. Moja mamina bola zlata, vraj zima je fajn, lebo sa kolace nepokazia, mozme ich dat na terasu..Ach jaj,ak by kolace mali byt jedinou starostou..
Odpovedať
princesse: hej na kolace je zima fajn, horsie je, ked su zaveje a zenich alebo nevesta sa pre ne nedostavia na sobas ;)
Odpovedať
aj to sa moze stat..s mojim stastim by ma to neprekvapilo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, pripájam sa do debaty, my chceme nabudúci rok a tiež nevieme sa rozhodnúť ktorý mesiac buď jún alebo september :-)
Odpovedať
pocasie je asi jedina vec, ktora sa neda objednat...ved ani teraz my, augustovky este netusime, ako bude... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
my sme si vybrali den nasho vyrocia a vsetky povery nech idu do kelu...a pocasie je mimo nas dosah, takze s tym sa darmo trapit...riadte sa srdieckom:)
Odpovedať
Profilova fotka
keby sme si my vybrali deň nášho výročia tak to by bolo v zime (január) a v zime si svoju svadbu neviem predstaviť. Mne by bola asi zima :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
v maji a v septembri by malo byt najlepsie pocasie.. lenze, napr. minuly rok v maji bola dost zima a zase tento rok bolo strasne horko skoro ako v juli a auguste (aspon my sme tak mali 28.5.).. takze moc si nenavyberas..
Odpovedať
No tiez by som sa nechcela vydavat v zime, pretoze ja sneh a zimu nemusim. Idealny mesiac pre mna je maj, pretoze je to najkrajsi mesiac v roku, ked sa vsetko zacina zelenat a kvitnut - nadhera. No nam to zial z rôznych okolnosti v maji nevyslo, leto sme jednoznacne vynechali kvoli horucavam a kolacikom, ako sa uz spominalo a ostal september. Oktober sa mi zda uz dost uprsany a chladny, ale pocasie je nevyspytatelne, prekvapi hocikedy.
Odpovedať
snehulienka, ja sa vydavam v septembri, ale keby som vedela, ze rovnako ako som uvazovala, uvazovala aj straaasne vela inych neviest, tak sa rozhodnem pre nejaky jun... V tom septembri je na vsetko strasny natresk a poterbujes septembrovu svadbu naplanovat a vybavit niekedy v zime, lebo potom sa uz tazko najst volnych "dodavatelov".
Odpovedať
Profilova fotka
no, mne sa paci maj a jun. podla buducej svokricky, vtedy nie, lebo sa nam roztopia zakusky :-D no vsetci zo strany mojho priatela mali svadbu v septembri, tak este uvidime, ci sa pridame do klubu septembrovych, alebo nie. ale je na tebe, ktory mesiac sa ti najviac paci. :-)
Odpovedať
ja som chcela september a hned po prvych vybavovackach som to zmenila na oktober /a to u nas na dedine nie je az taky natresk ako dajme tomu v blave :-) / len dufam, ze v tych satoch nezmrznem
Odpovedať
Snehulienka, ako pise Prvosienka(sa mi to tu rymuje ;-) , hoci september je fajn mesiac na svadbu, treba ratat so skorymi vybavovackami, hlavne co sa saly, kostola a casu v nom(aby Ti ine nevesticky neuchytili hodinu), fotografa ci hudby tyka. Mne sa odjakziva pacila jesen so svojou pestrofarebnostou, tak preto september.(len aby aj farebna bola ;-) )
Odpovedať
Ahojky. Ja som si vybrala október, ani neviem prečo. Jednoducho som vedela, že do júna sa vydávať nemôžem ( smútok v rodine ), a jediný mesiac, čo ma napadol ako prvý, bol OKTÓBER. A pritom aj ostalo. :-) Najskôr 1.10, ale kôli sále to bude 8.10. Takže asi tak.
Odpovedať
a my sme oktober minuly rok uz nejako nestihali, tak sme si povedali APRIL ;)) moja podmienka bola len jedna: nie v lete ;)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme jedného pekného večera ležali v postielke a vymýšlali nejaký termín. V tom sa ma môj drahý opýtal, či sme blázni..... Tak zatiaľ máme termín 1. apríl. A len tak zo srandy sme to spomenuli v rodine a zrazu všetci "rátajú" s týmto termínom, tak neviem :-D
Odpovedať
no..tak my sme sa zasnubili 24 jula 2004 a kedze to vychadza na nedelu, tak sme si povedali, ze svadba bude 23. jula a 24. jula este oslavime zasnubenie :o) Lahko sa to pamata a popravde, ak by sme sa zasnubili v decembri, tak je svadba v decembri. Ono sa tusim hovori ze"do roka a do dna" sice nam to uplne nevychadza, ale sme fakt tesne 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som chcela na deň nášho výročia, ale keďže je veľmi blízko sviatkov zosnulých tak som od toho upustila. A vybrali sme si október, aby sa zákusky nepokazili a tuším všetci v rodine mali svadbu v októbry a mali pekné počasie. No uvidíme čím nás október prekvapí tento rok. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Díky, to je super. Už asi viem kedy...
Odpovedať
My sme povodne chceli svatbu v septembri tento rok, ale ked som v marci zacala vybavovat, uz bolo na hudbu neskoro a okotobra som sa bala koli pocasiu. Ani sala a kameraman sa mi v terminoch nezhodovali a to su tie zakladne veci. A tak, ako sme zacali tak rychlo sme prestali a dohodli sme sa, ze vybavovat zacneme v Septembri a svatba bude v Maji (nie som poverciva). Datum ale este nie je stanoveny.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som chcela svadbu na jar - paci sa mi priroda v tomto obdobi, no museli sme sa zosuladit so svadbuchtivymi surodencami, a tak z toho nakoniec vysiel september. Pocasie sa zaistit neda, vsak uvidime.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme povodne chceli na vyrocie nasho prveho stretnutia, ale to nestihneme. Takze mame svadbu do roka a do mesiaca :-D stretli sme sa 3. septembra 2004, svadba bude 1. oktobra 2005, ;-) Ale vzdy som chcela svadbu koncom leta...v septembri
Odpovedať
Profilova fotka
emily my sa tiez rozhodujeme medzi junom a septembrom :-) v septembri mali svadbu moji rodicia aj moja sestra tak mozno dodrzime tradiciu :-)
Odpovedať
:-D moja spoluziacka zo zakladky este ako pubertacka vyhlasila, ze on chce svadbu na silvestra, uz je vydata, neviem, kedy sa vydavala, len tolko ze tohtorocny silvo vychadza na sobotu :-D keby mal niekto zaujem :-D :-D :-D
Odpovedať
a bolo by to s ohnostojom all inclusive :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?