Svadobné pierka - akú veľkosť a komu?

Profilova fotka
Ahojte, budeme mať 2 veľkosti svadobných pierok pre mužov (možno aj 3 ak bude treba). Bežné pierka pre hostí mám jasné. Väčšie plánujem pre svadobných otcov a mužovho svedka, u nás sa dáva veľké aj pre starejšieho (možno ešte väčšie ako svadobným otcom?). A čo mamin manžel, nie otec? A manžel mojej svedkyne? Keď starejší bude mať veľké pierko tak aj ostatní personál? Alebo akú veľkosť zvoliť pre fotografa, kameramana, DJ,... alebo pre nich žiadne pierka? Volili ste pre nich rovnaké pierka ako pre hostí?
Odpovedať
Môžete si to spraviť ako to tebe vyhovuje ale zase nerob z toho vedu lebo si len zbytočne sama sebe narobíš problémy. Podľa mňa ženích by mal mať najväčšie samozrejme, potom svedok, svadobný otcovia, starejší o niečo menšie a zvyšku už iba obyčajné by som dala čo budú mať všetci
Odpovedať
Profilova fotka
U nás bude mať ženích väčšie kvetinové pierko, otcovia budú mať také ako ženích ale menšie. Klasické pierka budú mať všetci chlapi na svadbe a jemne folk väčšie pierko bude mať starejší :-) Podľa môjho názoru viac ani netreba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@slivocka10 to máš pravdu, nejdem si to tak komplikovať. Ženích bude mať pierko zo živého kvetu, to ani nerátam... ostatným budem dávať len pierka zo stužiek. Nechám to teda asi na 2 veľkosti a snáď sa pre veľkosť pierka neurazí nikto :-D @lilimia prosím ťa rozhodli ste sa pre folk pierko pre starejšieho aj ak folk nie je úplne témou svadby?
Odpovedať
Profilova fotka
@nikiki29 jasné veď na tom nič nie je, tak isto som si folk stužku dala do party, predsa len sú to ľudové tradície, takže prečo nie. Síce je tam folk stužka ale myslím že mi to ladí aj s tými ostatnými pierkami, kukni môj album mám tam aj partu aj pierka :-) A neviem prečo by sa mal niekto uraziť kvôli veľkosti pierka :-) buď v pohode :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ako chces tak si to sprav a tolkym daj pierka. tato vec je podla mna len na tebe a tvojich predstavach
Odpovedať
@nikiki29 podľa mňa stačia kľudne dve veľkosti. Jedno veľké ženíchovi a otcom a ostatné malé všetkým ostatným. Starejší si veľa krát donesie vlastné (aspoň náš tak mal) a u nás tuším dj, kameraman a fotograf ani pierko nemal.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?