Svadobné poháre. Kde v Bratislave sa dajú opieskovať?

Profilova fotka
Baby, neviete mi pomoct? My sme si kupili svadobne pohare take bez vzoru a radi by sme ich nechali pieskovat. Vsade mi vsak ponukaju iba gravirovanie, ale to nechcem. Neviete mi poradit, kde v BA hladat?
Odpovedať
Profilova fotka
Mame presne ten isty problem...tiez by som chcela vediet kde v BA robia pieskovanie... Prosim poradte...ak viete..diky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Metlonka, tak ja som nasla na Bajkalskej sklenarstvo Kralovic, volala som tam a oni ze to robia :-) tak tam asi zajtra skocim a uvidime ako to dopadne. Kontakt poslem do IP.
Odpovedať
Profilova fotka
diky moc, som zvedava ... aj ja tam skocim...dufam ze im nebude vadit, ze pohare uz mam kupene :-)
Odpovedať
Profilova fotka
victoria, ako si dopadla s tym pieskovanim? poseles blizsie info do IP? Dakujem
Odpovedať
aj my sme si dali pieskovat, ale zabezpecoval to drahy u nejakeho pana...zajtra by mali byt...tak Vam ich odporucim, az ked budu bozske, aby ste mi potom "nenadavali" ;-)...hodim potom navecer zajtra aj foto do albumu, ak budete mat zaujem, poslem Vam kontakt...a pohare sme mali tiez vlastne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
julova, super daj potom vediet kontakt a pribliznu cenu do IP :)
Odpovedať
cena je na moj vkus dost...ale nechala som to na draheho a cenu mi povedal az vcera :-D...300,- Sk za ks..ale mozno je to dobra cena, ja neviem...mozno ma zmiatlo to, ze za 6 ks poharov s vazickou (co mam v albume) nas vyslo na 470,- Sk :-D
Odpovedať
Profilova fotka
fuuu a to som chcela kupit nejake pohare a kazdemu vygravirovat nase inicialky a datum .... uz ma to pomaly prechadza ... sakra dva mesiace do svadby a ja rozmyslam nad nejakym darcekom pre svadobnych hosti a nic ma nenapada
Odpovedať
no...my budeme mat fakt len pozornost...do vrecusok, co mam v albume dame mandle v jogurte a spojime to s menovkou ;-)...ved pre nich je darcek uz to, ze maju tu cest byt na nasej svadbe, tak im to tak "nenapadne" aj Ty povedz :-D...tiez som premyslala nad vselicim, ale rucna praca je draha...a teda dufam, ze zajtra potvrdim, ze opravnene |-|
Odpovedať
Profilova fotka
julova, zaujimavy nazor : "ved pre nich je darcek uz to, ze maju tu cest byt na nasej svadbe" ... a este vacsia cest bude to ze si so mnou zatancuju :)
Odpovedať
spravny pristup egyptanka - a hned nejaku tu korunku "usetris" ;-)...my sme velmi zvazovali, koho pozveme a koho nie...a nemame tam nikoho len preto "aby sa nepovedalo" - tomu sme sa vyhli a tym padom mame hosti a bude to cest ako pre nich, tak aj pre nas ;-)..a aj v pozvanke k stolu sme im vzdali "poctu"...
Odpovedať
egyptanka - tak uz ich mame doma a velmi sa mi pacia - v jednoduchosti je krasa a ujo si asi ceni rucnu pracu - ale celkom pravom :-)...tak idem dat o chvilu foto do albumu..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jej baby a nemáte nejaké kontakty na firmy, najlepšie zo (širšieho) okolia Piešťan (Trnava, Topoľčany, Hlohovec, Nitra...) ktoré robia poháre aj s gravírovaním a podobne? Mňa v novembri čaká stužková a chceme si dať s triedou spraviť na pamiatku poháre aj s menovkami. Viem že to moc do svadobnej tématiky nezapadá, ale na stužkové nikde nič, žiadne fóra, stránky...
Odpovedať
Profilova fotka
julova, su nadherne ... mozem ta poprosit o kontakt? diky
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, takze dnes sme boli po pohare. Su uplne super a stali spolu len uzasnych 290 SKK za pieskovanie skoro celej plochy ... Su presne ako som si predstavovala, iba zhora som to chcela viac do stratena, ale kedze som to nepovedala, tak je to iba moja vina. ;-) Ale aj tak sa mi hrozne pacia. Vrelo odporucam, urobili to do 4 dni. Je to v BA, to sklenarstvo Kralovic.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj fotecky som uz stihla urobit, kuk do albumu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tie pohare nemaju chybu ;-) sú úžasné....hned inak vizerajú ako pred tým, tak slávnostnejšie, kde presne ti ich spravili? a nahodou nerobia aj v iných farbách? možno sa pýtam hlúposť ale navyznám sa :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Droby, no hned vyzeraju tak svadobne, a nazivo su este krajsie. Robia to na Balkalskej ul. v BA, je to sklenarstvo Kralovic, mrkni na ich web. Ci robia aj inej farby, to neviem, nepytali sme sa, ale vsetko co sme chceli my, v pohode urobili, tak mozno ani to nebude pre nich ziadny problem... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dik. urcite to omrknem, dnes mam taku poharovu naladu a rozmyslala som aké, stale sa neviem rozhodnut a ked som zbadala tvoje tak mi padla sánka :-D fakt krasa to je presne to čo chcem. skusim sa spytat, celkom by sa mi pacili ruzove, ale takto biele su uzasne a dobra cena. dakujem ti velmi pekne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nemas za co, drzim palce, aby Ti tiez urobili presne ake sa ti pacia. Ja som velmi chcela take jednoduche, ale pieskovane, nie gravirovanie. Tak potom daj vediet, ako si dopadla a daj tiez picture do albumu... ;-) Budem zvedava... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
foto urcite pridam, ked sa k tomu dostanem ze pojdeme dat robit pohare, aj ja chcem take jednoduche, som si vymyslela ze kupim celu sadu, ale len dva dam takto pekne opieskovat, njak jendoducho bez hrdliciek, obruciek... a pekne sa mozu pouzivat na romanticke večeri ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
mussicka • Včera o 17:32 Pls surne gravirovanie a pieskovanie vlastnych poharov v Ba pls suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurne dakujem 8-) danik74 • Včera o 17:35 mussicka, ak je to surne, tak chod do tesca na kamennom namesti.... tam to robia... ale neviem, kolko to stoji.. /d.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Victoria chcem ťa poprosiť mám tiež záujem o pieskovanie pohárov rada by som si pozrela tvoj album veľmi by mi to pomohlo až je to aspoň trošku možné.ďakujem pekne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ahojte, neviete mi poradiť, kde v SNV robia gravírovanie alebo pieskovanie pohárov? Ďakujem :-)
Odpovedať
ahojte, neviete mi poradiť kde v Žiline, Trenčíne, Ilave a okolí môžem zohnať nejaké pekné svadobné poháre? Pošlite mi prosím nejaký kontakt, kde by som sa mohla obrátiť.
Odpovedať
my sme si objednavali pohare cez internet,skuste popozerat na nete ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, dnes som bola na výstave Gardenia v NR, kvoli tomu, ze vcera mi mamina povedala, ze v pavilone, kde vystavuju stredne skoly pieskuju pohare na pockanie. Trvalo to tomu panovi asi 15 minut oba a platila som za oba spolu 3 eura... takze ja som velmi spokojna!!!!! je to pavilon pre vchode nalavo a vystavovatel je Stredna skola Lednicke rovne, tusim druha alebo tretie ulicka vlavo ;)
Odpovedať
ja to vyriešim tak žé si kupim obyč poháre ktoré sa mi budú páčiť a "opieskujem" si ich sama so satinovacou pastou. budem to mať podla mojich predstáv a nie tie gýčové poháre z netu s nejakými srdiečkami, ružičkami, obrúčkami a neviem čím.no ale šak každý má svoj vkus ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
lucka06: ved presne tak sme to aj my urobili..kupili sme si pohare v normalnom obchode so sklom-porcelanom, tie ktore sa nám pacili..najprv som si kupila bielu fix na porcelan (ktora mi je teraz na nic) :), ale vcera mi mamina povedala toto, tak som sa bola pozriet a pacila sa mi jeho robota, tak som mu to ta nechala.. a k tym srdieckam, holubickam ci obruckam, tiez brrrrrrrr, ale to je moj nazor ;)
Odpovedať
Profilova fotka
dala som si tam iba meno a datum, nic viac ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?