Svadobný web - viete doporučiť?

Ahojte nevesty, chcela by som sa opýtať, či mi neviete poradiť nejakú dobrú stránku, ktorú využívate na komunikáciu s hosťami. Plánujeme slovensko - švédsku svadbu a hľadám niečo, čo by nám uľahčilo komunikáciu na všetky strany, aby sme mohli písať komentáre a informácie všetkým naraz a nemuseli každého hosťa kontaktovať osobne a zvlášť. Máte s takými stránkami niekto skúsenosti? Používa ich niektorá z vás? Budem veľmi rada za tipy na niečo overené :)
Odpovedať
Ahoj. Taktiez mame svadobcanov na Slovensku a v Cesku a komunikovat s kazdym by bolo dost casovo narocne. Neviem, ci je to pre Vas prijatelne riesenie, ale ja som spravil pre nas a nasu svadbu stranku vo wordpresse s pomocou elementora. Nie je to narocne a je to modifikovatelne pre Vase konkretne potreby. Snad to pomoze :) http://hankaamarcel.info/
Odpovedať
@quancej dakujem za tip :) urcite sa na to pozriem
Odpovedať
alebo jednoducho vytvor skupinu alebo udalost na fb a tam im mozes pisat vsetko potrebne.
Odpovedať
@monol to ma priznám sa nenapadlo, ale na druhú stranu, nie každý ma FB a preto mi príde externá stránka vhodnejšia. Náhodou ale práve na českej verzii fóra Beremese riešia rovnakú otázku a dostala som tam tip na stránku Wix, tak asi vyskúšam to..každopádne ďakujem :)
Odpovedať
@cofka1 my sme mali cez https://www.sa-beru.sk/ + FB udalost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?