Výber najlepšieho dodávateľa na svadbu. Ako na to?

Ahojte nevesty, mám takú otázku - zo svojej práce som zvyknutá robiť tzv. casting, t.j. výber najlepšieho dodávateľa na konkrétne služby, tak som niečo podobné začala robiť aj pri našej svadbe. Zistila som si vždy zopár dodávateľov s dobrými referenciami, poslala im e-mail s dopytom, a podľa odpovede, ich možností, a tiež cenovej ponuky som chcela vybrať konkrétneho, s ktorým sa stretneme. Niektorí však akoby to nechápali, a hneď po jednom e-maili chcú všetko riešiť, objednávať a pod. Ako im vysvetliť, že si chcem najprv vybrať a potom sa rozhodovať ďalej? Ako ste to riešili vy?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, podla mna je to normalne, a ked to nechapu bud maju sakra dobre referencie a vela zakaznikov alebo malo skusenosti :-N Ale tak jednala by som otvorene - napis im ze mas viac dobrych ponuk, tak nech Ti poslu tu svoju, ze si to chces porovnat a vybrat nez vystavis objednavku...ked nepochopia, vylucila by som ich zo zoznamu... My sme teda tento postup zvolili len pri vybere fotografa a saly, a vsetci to chapali bez problemov (az na kvetinarku ktora mi odkazala ze sa mam prist spytat 2 tyzdne pred svadbou - mala super referencie ale tak toto nie) U ostatnych dodavatelov zatial vzdy presiel vyberovym konanim jeden a tam sa hned objednalo :)
Odpovedať
Lebo niektore firmy si myslia že su najlepši,a ostatny nestoja za nič.... Niektorim stači 1 e-mail a za peniaze zoženu všetko..... Ja som robil casting na firmy čo mi dodavali material na dom,keby som zobral všetkych prvych tak mam dom predraženy o 1 milion.A takto sa rieši aj svadba,len ony to nechapu........ :-) tak imto treba napisať :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?