Žreby miesto kvetov od hostí na svadbe

Chceme, aby nám hostia miesto mnohých kvetov kúpili radšej žreby, ale neviem, akp im to povedať. Svadba je ma dedine, cize tam to nie je zvykom, snubenec je tiez za žreby, ale naozaj netušíme, ako to mame naznačiť,aby sa neurazili a pochopili, že jednak co s toľkými kvetmi a kvety neskôr vyhodime, a žreby hádam dačo prinesú :-) ďakujem
Odpovedať
Ahoj,pridaj k oznameniu basnicku a vsetci to budilu respektovat uvidis.U nas to aj 89 rocna babka pochopila.Bud dostanete len zreby,alebo kytice v ktorych budu zreby popripinane :) Ale bez zrebu nepride nik :)
Odpovedať
Ahoj. Ja som mala tiez taku myslienku Tak som kazdemu k svadobnemu oznameniu pridala karticku s basnickou. Miesto kvetou do vazy kupte nam los.chceme zotriet vyhrat a ist na Rhodos :) ale bohuzial ziadny Rhodos sa nekonal v zreboch sme vyhrali 50 eur :D ozaj asi stastie v laske :)
Odpovedať
Ahoj, my sme akurát tento týždeň pozývali, lebo snúbenec bol doma a normálne keď sme dali pozvánku do rúk, prečítali si ju tak sme bud jeden alebo druhý povedali, že si neprosime kvety, ale keď sa im prieči aby nič nepriniesli tak môžu priniesť žreb 😁 a pochopili všetci a nikto sa neurazil 😁
Odpovedať
Normalne k pozvanke sme dopisali basnicku.. prisposobila som si ju posla seba, ale najprv som si vygooglila moznosti 😂 Dostali sme 200 zrebov, 2 kytice zo zrebov a aj kvety.. 😂
Odpovedať
My sme dali k pozvánke básničku: Ak nám chcete po obrade krásne kvety dať, namiesto nich kúpte prosím zopár žrebov, možno šťastie budeme mať. Ak si výhru zotrieme, na svadobnú cestu pôjdeme.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme na obalku s oznamenim nalepili QR kod, kde je basnicka k zreboch, ludia sa tym zabavali, ze maju ulohu to rozlustit a starsi to luskali so svojimi detmi :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme prikladali k pozvankam maly listok kde bolo napisany text v zmysle: potesil by nas los chceli by ste ist na Zakyntos :), a bolo aj uvedene ze by sme chceli len po jednej ruzi (kto by nam chcel dat kyticu moze nam objednat cez laskykvet.sk), a ze si neprajeme ziadne prinesenen kolace a torty :).....nepamatam si uz cely ten text :/, dostali sme losy a peniazky v gratulaciach, inak sme uz peniazky nevyberali, ale musim povedat ze losy sme mali asi 50, a vystierkovali sme asi 38 eur :)
Odpovedať
Profilova fotka
..my sme k oznámeniam dávali 2 kartičky, jedna je pozvanie na hostinu a na druhej text: malú prosbu na Vás máme, kam všetky tie kvietky dáme? ak niekoľko žrebov od Vás zotrieme, možno na svadobnú cestu pôjdeme :) a každý to snáď pochopí.. uvidíme, keďže nás to ešte iba čaká :)
Odpovedať
My sme mali strašne veľa tých žrebov. Vyhrali sme na nich okolo 300€ takže určite lepšie ako kvety, aj keď bolo aj tých pár ale väčšinou boli žreby
Odpovedať
to je uplne podla mna jedno, kde ta svadba je ci na dedine alebo v meste. ono by bolo fajn ak by si to zakomponovala so svadobneho oznamenia a to podla mna staci. presne tak, nie len ze bude sanca, ze nieco vyhrate, no nebude to len tak, ze ich ako kvety odlozis do vazy. no stravite pri nich aspon nejaky cas so zabavou
Odpovedať
Tiež by som to riešila formou básničky v oznámení alebo im osobne povedať. My sme osobne povedali, nech si nerobia starosti s kyticami a rešpektovali to. Doniesli kytice iba tí, ktorí prišli len gratulovať a nešli na hostinu, susedia, atď.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme ani nic nepisali, len sme povedali a na pocudovanie ludia celkom posluchli. Dostali sme dost vela zrebov a aj sme nejake korunky vyhrali ;-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
my sme to mali napisane priamo na pozvanke mimo inych organizacnych informacii, taktiez co sa tyka vecnych darov ze uprednostnime €, a posluchol kazdy okrem jednej rodiny ktora vsak ku kvetom dala aj zreby a okrem gratulantov, ktori prisli len na obrad, ti o tom samozrejme nevedeli a od nich sme samozrejme ani necakali nic ine :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?