Fotograf a kameraman na svadbu, 27.7.2019, Lučenec

28. jan 20197

Dobrý deň prajem hľadám fotografa a kameramana na svadbu 27.7.2019 . Lučenec a okolie ( ZV,BB,LC,BR...)

Ďakujem

• @kristinak25  dobrý deň moju ponuku som Vám poslala v správe 🙂

• príjemný dobrý deň ... termín mám zatiaľ voľný ... posielam svoju ponuku do internej pošty ... pokiaľ by sa Vám niektorý z uvedených balíkov páčil neváhajte ma kontaktovať 🙂

• @kristinak25  poslal som vám správu s ponukou

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň. Termín mám voľný 🙂 posielam správu 🙂

• My sme z Rimavskej Soboty a akurát ten termín máme voľný 😃
    Viac info na stránke www.happyface.sk

• Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne za odpovede 🙂 :*

• Dobrý deň, termín máme volný. Ponúkame skúsený tím, profesionálnu techniku, dlhoročné skúseností. Viac sa dozviete na našej stránke. V ponuke aj alternatíva - Foto + video, v každom našom balíku cena zahŕňa aj záverečný videoklip / zostrih/. . V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, rád odpoviem na vaše otázky. S pozdravom Martin Kavecký

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Sme malá rodinná firma ponúkajúca služby v oblasti fotografie a videografie- kameraman, fotograf a fotografka s kreatívnym a moderným prístupom.
    Moderné svadobné video, profi prístup, rozumná cena, vaša spokojnosť, kdekoľvek na SR.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov