GoPro kamera

Profilova fotka
Ahojte! Rozhodnli sme sa ze nebudeme mat na svadbe kameramana a napadlo nas ze by sme mohli poprosit nejakeho bratranca aby nam niektore pamatne momenty natocil s nasou GoPro kamerou. Samozrejme necakam kvalitu ako od profesionala, ani od nikoho neocakavam ze ju cely vecer nepusti z ruky. Skor by som chcela par kratkych 5 minutovych videi naj momentov...Ma niekto podobnu skusenost?
Odpovedať
@cwergi Ahoj :) My sme mali na svadbe GoPročku kukni si na mojom profile máme postrihané video, teda taký kratší klip :) tak sa môžeš pozrieť ako to vyzerá :)
Odpovedať
Profilova fotka
@macka164 Vdaka za odpoved, uz som aj dopozerala :-) Blahozelam k svadbe, vyzerate ze ste si to uzili!! ak sa ta mozem spytat aky model GoPro mate? Celkom fajn kvalita na videu. Ja este len rozmyslam kupit, ale ten najjednoduchsi model. A organizacne ako ste to poriesili, dali ste ju na starosti len jednemu cloveku, alebo sa hostia pri nej striedali?
Odpovedať
@cwergi Ďakujem pekne :) bola to bratova - požičal mi ju, Gopro hero 3 :) ráno som ju mala ja aj na fotení som ju mala ja a potom na obrad som ju dala bratovi, on natáčal....takisto aj prvý tanec natáčal..a potom sa striedal s mojou svedkyňou...a čepčenie sme dali kamarátom natočiť :) ale odporúčam potom radšej nech sa prestrieda pomedzi viac ľudí...my sme mali aj tú teleskopickú paličku a na nej sme to mali...a to ked si budete posúvať napr. v kruhu pri tanci tak budu super zábery, my sme na toto nemysleli, ale zábery su aj tak fajn a dalo sa z toho poskladať video na ktorom je všetko čo človek potrebuje zo svadby :) navyše nám tam ludia nahrali odkazy, takže je to velmi vtipné :)
Odpovedať
Profilova fotka
a namiesto tej teleskopickej palicky by sa to dalo riesit dronom.... kupit/pozicat spravny dron, na ktory sa da go pro kamera a natacat z vysky... :-D to chceme my tak robit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ha ha ha požičať drone .... a škody kto zaplatí ? Nie je to tak jednoduché, že mám drone a mám super záberry... :-) Je to vlastá skúsenosť :-)
Odpovedať
Požičať dron, to som sa tiež zasmiala :) Na to už dnes musíš mať licenciu. A načo kameraman ? A na čo vlastne fotograf, a na čo vlastne DJ ? všetko si natočím, nafotím sám a pesničky pustím z laptopu :) Keď chceš investovať do Go Pro kamery čo stojí tiež cca 300 EUR , to radšej si niečo dolož a objednaj profesionála :)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) ťažká téma ...
Odpovedať
Profilova fotka
@pompi1 @zolidiver Jeeeesus ludia bozi....tak za prve ked vravim pozicat dron, tak myslim od niekoho, kto ma dron aspon trochu na urovni a vie s nim narabat...neviem jak inak by sa aj dron dal pozicat, kedze asi tazko existuje na slovensku 'spolocnost' co poziciava drony, cista utopia. Za druhe na jaky dron chces preboha licenciu? nikto tu nehovori o drone, co odpaluje rakety. Za tretie, ked uz niekto rozmysla o drone na svadbu, tak asi sa tiez nebavime o 'hrackarskom' drone za sto euro. Samozrejme plati, ze aj drahy dron ti je na dve veci ak nemas skusenosti a a mas v plane to na svadbe 'chytit prvykrat do ruky', tak to radsej ani nechytaj. Co sa tyka Go Pro kamery, tak jasne, ze zavisi na akej urovni si robis svadbu...chces mat super fotky, zaplati si profesionalov a potom si pockaj a uvidis, ci budu super alebo nie. To je kazdeho vec. Alebo daj tie peniaze do Go Pro kamery, ktora ti zostane a mozes sa natacat do aleluja (ano budes potrebovat vela nahradnych baterii). Opat kazdeho vec.
Odpovedať
Profilova fotka
@petersdottir však práve si to povedal :-D , tie kvalitné drony sú v tisíckach EUR. Nie preto Ti ho nikto nepožičia, lebo sme na Slovensku, ale preto že v rukách laika je to zbraň, ktorou môžeš ublížiť. Ten môj váži 4kg, tak si prepočítaj keby spadol z výšky iba 20m čo by bolo s ľuďmi pod tým dronom. Požičal by si tvoje auto niekomu, kto nemá vodičák, a nevie šoférovať? Asi nie... K tejto téme o požičiavaní dronov sa už vyjadrovať nebudem, je to zbytočná strata času vysvetľovať veci, čo sú samozrejmosťou ]-( P.S. odporúčam preštudovať letecký zákon, ktorý rieši aj drony...
Odpovedať
Profilova fotka
@cwergi to iste planujeme aj my :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zolidiver pre tvoju informaciu som zena. Hlboko sa ospravedlnujem za moju neznalost slovenskeho letoveho zakona - uz som si to prestudovala a uznavam svoju blbost. Nevedela som, ze na Slovensku nemozes s 'normalnym' dronom - a tym nemyslim 20kilovy normalne lietat. Nezijem na Slovensku a tu taketo regulacie teda nemame, alebo teda o nich nevieme, lebo s dronom normalne lietame a snimame. Kazdopadne dik za info, lebo to ma ani nenapadlo, ze by bol problem mat na Slovensku na svadbe dron. Inak som myslela, ze som to dostatocne vysvetlila, ale tak opakujem to pre teba znova 'pozicanim' dronu nemyslim, ze k niekomu prides domov a ten ti prinesie v darcekovej krabicke zabaleny dron, ty si ho doma rozbalis, nasadis kamerku a ides ho poprehanat. Pozicanim takeho dronu myslim, ze ho nekupujes ale ten kto ho vlastni ti ho pozicia na svadbu a ovlada ho pre teba. Nemyslim si, ze sa to nedalo pochopit z mojho predosleho prispevku. Tak ja uz fakt neviem jak inak to povedat. Anyway, je to vlastne uplne jedno :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?