Hľadá sa kameraman z BB kraja na 19.9.2015

22. mar 20159

Ahojte, hľadáme kameramana z BB kraja, svadba bude na hrade Vígľaš. Ideálna cena 400€, podmienkou FULL HD. Diky za info 🙂.

• odporucam jana souca, ale velmi kvalitne sluzby 🙂 vsetkym sa pacilo spracovanie nasho videa

webku nema...

• je zo Zvolenskej Slatiny... my sme mali dvojicu DJ a kameraman a spolu nas to vyslo 400 €

• Dobry den, velmi rad by som Vam ponukol moje sluzby. Samozrejme robim podla poziadavky aj FULL HD video. Prosim pozrite si moju stranku, a v pripade zaujmu budem rad, ak ma budete kontaktovat.

Pekny den
    Branislav Miksik

• Sponzor fóra
  • Šouc lacný a malo platný, nulová kreativita, ak chceš kvalitu, radšej niekoho iného.

• Dobrý deň, ponúkame Vám naše služby. Ponuku Vám posielame do I.P.
    S pozdravom Martin Kavecký - štúdio KAMA

• Dobrý deň,
    ak sme Vás zaujali rada Vám odpíšem na správu. 🙂 Poskytnem Vám viac informácií o našej tvorbe a práci.
    Ďakujem
    S pozdravom

• Dobrý deň, Váš termín máme zatiaľ voľný.
    V ponuke máme viacero svadobných videobalíčkov v dlĺžke už od 30minút + videoklip.
    Ukážky videoklipov nájdete na našej web stránke, celé svadobné filmy Vám k nahliadnutiu radi zašleme mailom.

• Dobrý deň, ak môžem odporučiť kameramana z BB, ktorého sme mali na svadbe my. Je to Drahoslav Denkóci, je perfektný, tu v BB má okruh priateľov (starejší, DJ, foto) s ktorými úzko spolupracuje. Ukážky vám pošle na požiadanie. My sme boli skutočne nadmieru spokojní ako s cenou, tak so službami 😃

• Radi prídeme, Vaš profi team,
    Profesionálne spracovanie fotografií a videa. Svadobné foto od 265 EUR, Svadobný film od 300 EUR

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Viackamerové kreatívne 4K svadobné filmy
    Bez zásahov do deja, a striehnutie na skutočné emócie......
    Dovoľte mi zachytiť Váš svadobný deň ako najkrajšiu spomienku.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov