Diskusiu odoberá 0 ľudí

Hľadám fotografa a kameramana z okolia Košíc na 5.10.2013

Profilova fotka
Ahojte, hladam kameramana a fotografa na svadbu 5.10.2013 v okolí Košíc. Viete poradiť kvalitného, skúseného a v ,,dobrej cene,,. Ďakujem
Odpovedať
dobry den vas termin mam v ponuke volny. pozrite si moje portfolio - moj web. v pripade akychkolvek otazok ma prosim kontaktujte mailm. pekny den :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Naše služby sú tu pre Vás! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danyllka Určite Ti vrelo odporúčam kameramana Marcela Závodného, je priamo z KE. Včera sme s nim točili predsvadobný klip. Ochota, prístup, nápady na profesionálnej úrovni. Aj cenovo je prijateľný. A ako fotografa Ti odporúčam manželský pár z KE. Rudo Madar - spolupracuje so Závodným, takže sa skvelo dopĺňaujú. Cenovo tiež prístupné. Ak chceš podrobnejšie info, kontakt, ukážku ich prác, kľudne sa ozvi v správe ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jilekproduction prosím zašlite mi ponuku do mailu (svadba foto + kamera) aj s dopravou. Dakujem
Odpovedať
skúste naše portfólio, je viac možností ako vyrobiť záznam
Odpovedať
Profilova fotka
@danyllka Dobry den prajem, som svadobný a portrétny fotograf z Košíc. Rád by som Vám dal do pozornosti moju tvorbu, ktorú nájdete na moja svadba pripadne na webovej stránke. Verím, že Vás zaujme.
Odpovedať
Profilova fotka
skus Petra Krbaťu
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@danyllka Dobry den prajem, je kameraman este aktualny? V pripade zaujmu , pozrite si nasu web stranku. Profesionalne sluzby v HD kvalite a viackamerove nahravanie. Lidia
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den, datum 5.10 mam volny. Pozrite si moje fotografie tu na profile alebo na mojej webstranke.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?