Hľadám kvalitného kameramana na východnom Slovensku

Ahojte :) Máme svadbu budúci rok v septembri a chcela by som sa Vás opýtať či nepoznáte nejaké super kameramana ako je napr. Pavol Verčimák, ktorý žiaľ náš termín už má obsadený, alebo ako PANAMERA motion pictures, tí sú žiaľ zo západného Slovenska a svadby na východe nekamerujú. Myslím, ktorí majú podobnú prácu vo forme svadobného filmu, niečo také živšie. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Skúste nás sledovať tohto roku od apríla 2017 ideme na ostro a plánujeme našu tvorbu rozšíriť aj takýto druh záznamu SVADIEB v špeciálnych projektoch 8-) Možno Vás naša práca zaujme a vedeli by sme sa baviť o spolupráci :)
Odpovedať
Profilova fotka
skus nakuknut tu...mne sa pači jeho práca... http://www.studioplancar.sk/ máš tam aj ukážky,klipy,je to východne slovensko
Odpovedať
Profilova fotka
Radí vám vašu svadbu natočíme :)
Odpovedať
Profilova fotka
Viem o jednom, pozri si na FB alebo na youtube Cube Art pictures, nevidela som síce žiadnu svadbu, ktorú kamerovali, ale už len tie krátke videá vyzerajú brutálne, skoro ako z filmu a počula som iba samé chvály ... sú z okolia Vranova
Odpovedať
A ake su ceny? Planujem svadbu a hladam vsetky info okolo, dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ja odporúčam Michal Kurilec sú aj na fb nájdeš ich ako MK videoštúdio len tiež ich treba skôr objenať pretože toho majú veľa ;-)
Odpovedať
@julianahudackova uplne TOP je OMPresent - Miro Orban, najdes na fb, skutocna kvalita, dlhorocna prax, kvalitna technika... ziadny rychlokvaseny kvazi kameraman... neolutujes ;)
Odpovedať
Ďakujem vám za info.....@41simca41 dajú sa niekde pozrieť aj videa? Nenašla som ich na ich stránke a ani na vimeo.com :) Hlavne tiež hľadáme takých čo budú len kamerovať, keďže fotografa už máme :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?