Kameraman, 13.6.2020, Banská Bystrica a okolie

Profilova fotka
Hľadám kameramana na svadbu 13.6.2020, kamerovanie komplet celého dňa od príprav do polnoci a určite spracovanie dlhšieho videa aj krátkeho klipu. Cena do 500-550€ aj s cestou, keďže už nejakú ponuku mám :-) Preferujem skôr nenápadného kameramana s malou kamerou, ktorý sa skôr stratí medzi svadobčanmi aby zachytil autentickú atmosféru :-) možnosť použitia dronu výhodou, ale nepožadujem 8-) Banská Bystrica a okolie. Kameramanovi, ktorý ma svojou prácou zaujme sa ozvem v správe. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
500 Eur na rok 2020 je skutočne nízky rozpočet na kompletnú službu kvalitného filmového dokumentu, ktorú požadujete. Určite máte dosť ponúk, ale v tejto cenovej hladine vyberajte zvlášť obozretne.
Odpovedať
@tonobalucha Zrejme nemá vysoko latku s kvalitou. Také jej urobí aj ujo Ferko s vedľajšej dediny.
Odpovedať
Profilova fotka
@tonobalucha skôr mi záleží na fotografiách ako na videu, tak nevidím dôvod investovať 800 a viac € do 30-50 minútového videa, keď ho môžem mať za 550 ... neviem, možno urobím chybu, ale to už bude môj problém.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikiki29 ja som to nemieril ako útok na Vás isteže je to Váš problém a slobodné rozhodnutie, je to verejné fórum a tak to môže byť rada aj pre iné nevesty. Kľudne sa totiž môže stať, že namiesto ušetrených 300 Eur prerobíte 500 Eur.
Odpovedať
@nikiki29 za tu cenu urcite nejaky pozeratelny zaznam dna dostanes. Ked nema pre teba vyznam investovat 800 a viac € do kameramana ale len 500-550, tak si skus polozit aj otazku ci to video vobec potrebujes, lebo realita je presne taka ista ako pri fotkach. Rozdiel v 500 a 800€ fotografovi si videla ked si si porovnavala ponuky. Ked mas obmedzeny budget tak by som si na tvojom mieste zvolila radsej iba pekny klip, za tu cenu uz nieco suce zozenies. A hlavne ked chces aj dlhsie video tak si od dotycneho kameramana ktoreho zvazujes vypytaj na ukazku cele videa aby si nebola prekvapena, ze klip bol celkom ok ale uz to dlhsie video je o nicom co s velkou pravdepodobnostou aj bude.
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 pravdupovediac ja by som dlhšie video ani nechcela, je dosť možné že si ho ani nepozriem :-D ale keďže mám rodinu čo video chce lebo je to u nás zvyk a tiež ľudí, ktorí žiaľ nebudú môcť prísť, rozhodli sme sa pre nejaký takýto kompromis, hlavne pre tých, ktorí sa zúčastniť nemôžu. Celkový rozpočet nemáme, len sú proste veci do ktorých chcem investovať a tie do ktorých nie :-x
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Dobry den, termin mam zatial volny a rad poskytnem svoje sluzby kameramana, som flexibilny. Informacne ceny na mojej webovej stranke, no video aj cenu dohodneme a prisposobime na mieru podla Vasich poziadaviek a predstav :) Zabery dronom v cene :)
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobný fotograf a kameraman - Banská Bystrica, Zvolen a okolie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?