Kameraman,19.09.2020, Bratislava

29. mar 201910

Dobrý deň, hľadáme kameramana ktorý by sa postaral o natáčanie a úpravu svadobného videa. Budget máme veľmi obmedzený, preto by sme sa radi vošli do sumy 600€. Ďakujem vopred za vaše ponuky.

• príjemný dobrý deň posielam Vám cenovú ponuku do IP 🙂 😉

• Dobrý deň. Termín máme volný, radi sa budeme venovať vášmu svadobnému dňu. Ponúkame serióznu spoluprácu, profesionalitu a vzájomnú komunikáciu. Pozrite si naše ponuky a v prípade záujmu nás kontaktujte.
    S pozdravom Martin Kavecký - štúdio KAMA

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Sponzor fóra
  • @martinastanislavova  🙂 reklama 🙂 zadarmo 🙂

• @studiofotogonosz  😃 😃 😃 sa ti oplatí z RA fúrikovať do BA pre 600€ pričom 100€ precestuješ a stráviš na videu 40h aktívnej práce. Nie je výhodnejšie ísť do tesca za kasu?

• @dudo12334  pan vsevedko dj junior: zosmiesnovat verejne kolegov je to najhorsie co mozete robit, okrem kolegov si o vas spravia nazor aj nevesty a verte mi, odradi ich to od toho aby si vas objednali ( za predpokladu, ze ich neodradi nieco ine z vasej tvorby... ale ako to pozeram, nukate sa do kazdeho volneho terminu, cim to asi bude? 😃 )

• @slavka121212  pozdravujem tá. Už tá registrujem nejaký čas. Ty Si skrachovaný DJ čo nemá na zaplatenie Pro profilu a komentujes všetko čo sa dá. Prosím tá zakúp si pro profil a nevyjadruj sa anonymne. Ja sa nehanbím ani za jedno slovo ktoré napíšem. Narozdiel od teba čo sa schovávas za anonymný nick. Od toho je je tu Moja svadba aby ten kto si zaplatí mohol ponúkať svoje služby. Ešte jedna reakcia na mna a píšem adminovi nech si tá preverí lebo nie je to prvý raz čo píšeš klamlivé komentáre. Aby som ďalej nerozvádzajú tuto debatu. Na tvoje komenty odpovedať nebudem. 😝🤫😉 ps: zakúp si profil a potom pod svojim menom pridávaj príspevky ❤️

• @dudo12334  ty si len decko, odpusta sa ti. Pozaluj ma komu len chces. Nikdy som klamstva nepisala, vzdy len realitu, ked je pre niekoho tvrda a neprijemna je to jeho problem.
    Ty si tu jediny z PRO kto si robi posmech z kolegov a nebolo to prvy krat !!!! Na to by mali aj adminky reagovat.
    Nemas problem znegovat nejakeho dja ked sa na neho nevesta pyta vo fore. Len tak lebo si taky, alebo preto lebo sa nepytala konkretne na teba???
    Uz si robia z teba srandu aj kolegovia Dji, nie kolotocari, ale skutocni dji co si 10-20 rokov odmakali.
    Prvy krat som si ta vsimla ked si sa pysil tym ako ty dokazes vsetko, aj pofotit za 50€ a ked sa ztrhla velka debata si bol len arogantny, ako ty chces dokazat co vsetko zvladnes a uzavrel si to naj naj mega hlaskou: kolko zaplatia taku robotu im odovzdas, to zabilo kazdeho ver mi.
    Keby som skrachovany dj tak ti tieto rady nedavam.

• @slavka121212  ďakujem že píšeš o sebe. Aspoň vidia kto je tu provokatér. Vymýšľanie ti ide. Aspoň si daj mužské meno a nie sa schovávať za ženskú prezývku. Ach jaj. V dobe internetu každý môže komentovať kohokoľvek. Áno, dj čo nemá fotak. Nevie fotit nude útočiť na druhého šikovnejšieho prečo fotí. Logické. Áno auto 8000€ Dacia je menej kvalitná ako BMW za 100 000€. Teda áno kasy dodávateľ úpravy cenu a aj kvalitu kvantitu služby podľa danej situácie a určite zváži aj odmenu ktorú za to bude mat. To je logické. Áno keď sa nevesta pýta na názor na DJ-a tak ja ako Profesionál myslene od slova Profesia jej napíšem názor ktorý je slušný, veľmi diplomaticky a vždy píšem môj jednoduchý názor urobený na základe pár foto a dodám aby si urobila vlastný názor na základe osobného stretnutia. Chcem neveste poradiť. Teda zase na mna kydas. Ďakujem. Môžem tá dať na políciu za ohováranie a poškodzovanie mena. Takze zdrz sa toho. Sú ľudia čo robia niečo cely život a furt to nevedia. Sú Dj čo hrajú 30rokov ale úroveň ako 90” rokoch. A potom sú taký vo fungujú 3-4 roky a sú lepší. Doba venovania sa jednej profesii neurčuje jej kvalitu. Dnes je doba kedy každý z nás má vo svojej práci kumulované funkcie. Teda ak niekto ponúkne služieb viac a klient to zaplatí a je spokojný tak je to úspešný podnikateľ. A názory druhých sú nepodstatne. Preto ani mna nezaujíma tvoj názor a ani názor iných dj. Pretože sa zaujímam o seba a nemám čas hejtovat a útočiť má druhých. Norko je môj kamarát a všeobecne som sa mu snažil povedať že je to neekonomické si bookovat svadbu len na video. Rok a pól dopredu ešte naseptember a do Bratislavy čo má cca 330km tam a ešte späť a to za max 600€ čo je podľa mna na danú situáciu a pritom keď viem koľko to je prace a zodpovednosti. Neekonomické. Tak preto neber si už nikdy moje meno do úst. Kľudne sa smej. Rob si srandu. Veď hejtery namiesto toho aby pracovali na sebe hejtuju druhých. To je. Bežne. Ľahšie je kritizovať ako tvoriť. Takze už mi nepíš. Nekomentuj moje príspevky. A že som dieťa. Ak máš 50r tak áno. Som oproti tebe asi mladý chalan 😉 pozdravujem tá a prajem ti všetko dobre anonymný dj čo sa skrýva za žensky nick 🤫

• 😃 😮 😴 toto je dobre uz se perou uz se perou.....som.zvedavy kedy to admin zamkne....ze dam ta na policiu za dobre meno hehe 😃 😬 ale je to vec nazoru....cela diskusia mne sa to paci....a,aj ostatnym...

• Dobrý deň, máte správu 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Viackamerové kreatívne 4K svadobné filmy
    Peter Pribula
    Celé Slovensko
    Uchovajte si spomienky na prvý najkrajší deň spoločného života vďaka jedinečnému videu.
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov