Kameraman 8.8.2015 nitriansky kraj :) poprosim ponuky

11. feb 20157

Dobry den prajem 🙂 hladam kameraman na termin 8.8.2015 svadba bude v Mocenku ... Hladam šikovného kameramana a aj fotografa za rozumnú cenu 🙂 pridavajte ponuky 🙂)

• @nevestickalula  8.8. - sikovny a za rozumnu cenu uz nie je davno volny.

• Eerikka teda dakujem za info 😂😂😂 rozosmiala si ma...

• Dobrý deň, ponúkame Vám výhodný balík 2v1 . Ponuku Vám posielam do IP. Štúdio KAMA

• Sponzor fóra
  • @nevestickalula  Dobrý deň, ešte jeden by sa na tento termín našiel 😉 Termín 8.8.2015 mám zatial voľný, pozrite si moje ukážky, som priamo z NR, prípade záujmu ma kontaktujte a môžeme sa kedykoľvek stretnúť a porozprávať, pekný deň, Mário 🙂

• Dobrý deň,
    ponúkam Vám naše foto a video služby. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte pretože organizujeme svadby podľa požiadaviek klientov nakoľko spolupracujeme s rôznymi firmami/ľuďmi. 🙂
    Ďakujem
    S pozdravom

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Dobrý deň, termín 8.8.2015 sa nám uvolnil, lebo mladomanželia presunuli dátum na iný termín. Ponuku posielám do IP.
    Kasala

• Dobrý deň, termín máme voľný 🙂 do pošty sme Vám zaslali našu ponuku 🙂 Nech sa páči !

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Peter Pribula
    Celé Slovensko
    Uchovajte si spomienky na prvý najkrajší deň spoločného života vďaka jedinečnému videu.
    Sme mladý dynamický team ponúkajúci služby v oblasti fotografie a videografie - dvaja kameramani a fotografka s kreatívnym a moderným prístupom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov