Kameraman a fotograf, 20.06.2020, Stará Ľubovňa

12. feb 2019110

Ahojte,
zhanam kamaramana a fotografa na svadbu 20.06.2020 v Starej Lubovni. Zatial sa mi paci Michal Stym Patek ako kameraman a Pavol Delej ako fotograf. Rozpocet mame 1000 eur na obydvoch dokopy s tym, ze nam zalezi ovela viac na fotkach nez na videu. Prosim, poradte 🙂 Dakujem

• Ahoj, tak ked sa ti ich praca paci preco si ich jednoducho neobjednas? Mozno odpoved aj poznam, nebude to v tom, ze len fotograf stoji viac ako mate rozpocet? Ak sa mylim, kludne ma oprav 😉

• @slavka121212  Pali je kaliber - paradna praca!

• @abuvalova  Ak sa ti páči práca konkrétneho fotografa, tak je to tvoj človek. Ak je mimo rozpočet, môžeš sa zamyslieť nad tým, že niečo iné obetuješ, aby si mala fotky podla svojich predstáv. Ono to sú tie veci, ktoré ti ostatnú ako spomienka. O 10 rokov keď budeš spomínať, budeš rada, že sú fotky také ako si si predstavovala.
    Bohužiaľ ono to nefunguje tak, že nájdeš niekde rovnaké fotky iba lepšiu cenu. Tu ide o službu, ktorú poskytuje určitý konkrétny človek a dáva do nej svoj osobný prínos, ktorý sa nedá napodobniť.

• Sponzor fóra
  • Dobrý deň , budeme radi ak nazriete na naše portfólio a pozriete si našu tvorbu. Ponúkame kompletné profesionálne foto+video služby.

• Zaslali sme Vám našu ponuku do IP.

• 🙂 Dobrý deň, termín voľný.
    @abuvalova

• Dzivý fotograf, Lukáš Kolcun,Ján Saloň, Klaudia Kirschner všetci sú blízko SL a sú super môžeš pozrieť aj ich prácu na FB. 😉

• Dobry vecer, nejdem Vam ponukat moje sluzby, lebo nefotim ako Palo a netocim ako Michal. Viem ale jednu vec, ze 1000 eur za obe sluzby je malo aj na inych profesionalov (v podobnej kvalite samozrejme). Odporucam zobrat radsej fotografa a video ozeliet a mozno budete mat v cene aj fotoknihu 🙂 Prajem prijemne svadobne planovanie. Marek

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Nakoniec sme sa rozhodli pre fotografa , uz hladame len kameramana! Dakujem za ponuky

• @abuvalova  poslal som vám správu s ponukou

• Dobry den, uz sme si vybrali. Nakoniec fotograf Pavol Delej a kameraman Alan Hlavac.

Dakujem za pomoc.

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Dovoľte mi zachytiť Váš svadobný deň ako najkrajšiu spomienku.
    Video tvorbe sme sa začali venovať ako koníčku, naše skúsenosti siahajú až do roku 2009. Odvtedy sme prešli dlhú cestu a veľa sa naučili.
    Kamerujeme a fotografujeme svadby, stužkové slávnosti, koncerty, propagačné materiály pre firmy a partnerov a podobne
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov