Kameraman, ktorému pomôžeme začať kariéru - Košice

Ahojte. Hľadáme na svadbu v Košiciach (20.6.2020) kameramana, ktorý nemusí mať za sebou mnoho skúseností, ani žiadne prezentačné videá na webe. Ide nám o to, aby to bol človek, ktorého práca baví, ktorý má na to technické vybavenie a ktorý chce kamerovať profesionálne, ale potrebuje nabrať skúsenosti a nazbierať si prezentačný materiál. Chceme mať zachytené spomienky a dôležité momenty, ktoré nemusia byť profesionálne, a tým by sme zabili 2 muchy jednou ranou - my zachránime náš rozpočet (samozrejme, nechceme to úplne zadarmo) a tebe - nášmu kameramanovi - umožníme natočiť jednu z tvojich prvých svadieb bez toho, že ťa potom niekto vykričí za nedokonalosť záberov. Ak si tu a čítaš tento príspevok, daj nám o sebe vedieť a radi sa s tebou dohodneme.
Odpovedať
Dobrý večer. Svoju situáciu som už vyriešila a keďže sa tento príspevok nedá vymazať, týmto oznamujem, že už Vaše príspevky a správy nie sú potrebné. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dayanqa Nuž , tak toto je ťažká paródia na svoj Svadobný deň ... 8-) Ako píšu kolegovia i v sekcii Foto,toto ,,nendopadne dobre,, ;-) ;-) Viem,že ste to už vyriešila,ale i tak...pre iné nevesty . Pri minulej svadbe,keď som fotil,tak jedna slečna sa ma držala ako kliešť a kamerovala všetko na mobil. Pri odovzdávke foto som sa spýtal nevesty ako dopadlo mobil video a nastalo trápne ticho.... Verím,že Vám to ale dopadne dobre,veď sa jedná ,,len o svadbu,, Pozdravujem, Milan
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?