Kameraman z okolia Košíc

Profilova fotka
Dievcence poradite mi dobreho kameramana z okolia Kosic??? dakujem
Odpovedať
Juraj Kušnír - kontakt u mna
Odpovedať
Profilova fotka
Pozdravujem Vás ..... Dávame vam našu tvorbu do pozornosti
Odpovedať
Profilova fotka
skús M&D studio - Marek Demjančík :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer. Ponúkame Vám naše služby. :-) Vašu svadbu môže realizovať: 1. Jednou kamerou 2. Dvomi kamerami 3. 1x kamera, 1x kamerový žeriav + GO PRO 4. Komplet full servis foto a video
Odpovedať
videofamily možem ozaj len a len doporučiť :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry vecer! Ponukame Vam nase foto a video sluzby. Skuste pozriet, posudenie kvality nechame na Vas!
Odpovedať
@lussy2308 Odporucam Petra Krbatu, maximalna spokojnost ;-)
Odpovedať
@mircanela Prosim ta a ma nejaku stranku kde by som si mohla pozriet jeho tvorbu? Toci aj 2 kamerami?Dakujem pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
som priamo ke-okolia, foto / video, DJ, moznost tocenia s 3 kamerkami + gopro na ozivenie :) samozrejme nerobim vsetko sam, kludne sa ozvite kvôly podrobnostiam :) prajem krasny den
Odpovedať
@monikafialka pozri si nase kratke video a na konci je kontakt( je to trosku v blbej kvalite, my ho mame v lepsej) a skus mu zavolat, on ti ukaze svoju pracu
Odpovedať
@monikafialka Nase kratke video https://vimeo.com/72300412
Odpovedať
Skus pána Milana Bikara natáča dvoma kamerami celu svadbu, maximalna spokojnosť.
Odpovedať
Profilova fotka
Skúste sa pozrieť aj na nás ...
Odpovedať
termin mame zatial volny...
Odpovedať
@monikafialka Moni...pozri si aj uja kameramana, Miroslav Orban http://vimeo.com/user1766770 skus pozriet, velmi mily pan
Odpovedať
@alexandra_b Dakujem Saska uz som ho pozrela ;-) Vy ste ho mali?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@monikafialka My sme mali tiez veeelmi mileho a prijemneho uja kameramana, vola sa Roman Andrasko...nemame este video, takze zatial som ho neodporucala...dam ti vediet :) ;-) ;-)
Odpovedať
Dobrý deň, je viac možností ako vyrobiť záznam....pozrite naše portfólio
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?