Poraďte kameramana z okolia Oravy

Profilova fotka
Dievcence,neviete mi poradit dobreho kameramana z okolia Oravy?a v akej cene sa asi pohybuju ?ja vobec netusim :)
Odpovedať
@marselka888 ti poviem rovno ze kvalitneho kameramana na orave niet.ja som tiez hladala az som narazila na jedneho chalana zo ziliny.ak chces meno poslem v rp.ma aj web stranku a ma super pracu a co sa tyka recenzie ziadne zlu som na neho nenasla a je v pohode ist aj na oravu
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzik2001 nesmu sa tu davat konkretne odporucania ? Napiste verejne, nech aj ine zaujemkyne vedia
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzik2001 ok..posli mi meno..dakujem pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravime, sme sice z BA, ale pricestovat pre nas nieje prekazkou, preto ak by sa vam pacila nasa tvorba tak nas nevahajte kontaktovat s pozdravom duckling production
Odpovedať
Profilova fotka
@marselka888 Zdravime Marselka, urcite si pozrite nasu tvorbu predtym ako sa rozhodnete :) tvorime modernym zabavnym stylom. Praca je pre nas zabavou a tiez pre nasich klientov a vysledok stoji za to :) prajeme vela stastia Andrea z duckling production
Odpovedať
@marselka888 Pôsobíme v BA, ale pricestujeme za Vami v prípade záujmu. Pri práci je dôležitá pohoda klienta a spokojnosť. Preto nám napíšte a porozprávame sa v pokoji o možnostiach spolupráce. :)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň ponúkame Vám naše služby...síce nebývame na Orave ale vzdialenosť nieje problém kedže celú rodinu mám na Orave a som aj pôvodom Oraváčka..:) Ak by ste mali záujem neváhajte nás kontaktovať :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?