Svadobné video a romantické piesne ako podmaz. Nápady?

Profilova fotka
Ahojte nevesticky, vyberame si s milacikom piesne na videokazetu ako podmaz. Nemate nejake napady na krasne romanticke pesnicky nase i zahranicne? Vopred velky dik.
Odpovedať
1
2
8
Elán - Neviem byť sám, aspon ja by som ju chcela, lebo stare elánovky to je moje.... :-D
Odpovedať
roxtete - it must have been love, alebo sa mi páči aj skladba phill colins- you be in my heart a čo tak Janek Ledecký - Pekná, pekná pekná... Karel gott - Když muž se ženou snídá, Extreme - More than words, The Corrs - Runaway S. Twain - From this moment
Odpovedať
Profilova fotka
Peha - hypnoticka :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Petr Muk má tiež pekné slaďáčiky, alebo Michal David... My máme na videu (cestou do kostola) duet M.Davida a I.Bartošovej (kameramanov výber), lenže neviem, ako sa to volá... ale je to skvelé... Napr.aj Žbirka-Gombitová - Ty a ja (naspieval to aj s Haščákovou) Damiens - Mám tě rád Elán - Chcel by som ti šepkať
Odpovedať
Pavol Hammel - neviem ako sa to vola...ked sa chlapec z okna pozera... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mariah Carey+Luther Vandros - Endless love ... je to úžasný ciťák, ja keď pozerám našu svadbu, vždy mi táto pieseň zovrie srdce 8-) Ricky Martin - Private Emotions
Odpovedať
Ahoj, my mame na zaverecny zostrih romanticku pesnicku The Day I Fall in Love, spieva to Dolly Parton s nejakym chlapikom a je to myslim z filmu Beethoven II.
Odpovedať
My chceme na začiatku Stinga - Fields Of Gold, ostatné ešte nemám veru premyslené. Alebo necháme na kameramana?! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sting je super... my tiez nemame este premyslene, viem len ze na zaverecny zostrih chcem Shaniu Twain - From this moment on, je to krasna piesen a krasne slova ma...
Odpovedať
na kemramana by som sa sto percent nespoliehala ale povedat mu co by ste si zelali je fajn, vybrali ste pekne pesnicky, ten zaznam dostane pekny podmaz pri nich.
Odpovedať
Profilova fotka
no baby, ale klasikou ostava "lasko maaaaaa, jaaa stunu..." :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Krasna piesen je "I want to spend my lifetime loving you" od Tiny Areny (spieva ju s Marcom Anthonym) - tu sme si dali na jeden zaverecny zostrih, na druhy sme si dali Vasa Patejdla - Ak nie si moja - tu novsiu verziu z Fontany pre Zuzanu... Okrem toho sme mali na videu piesne od Wandy Sheppard (...teraz som jej asi sprznila meno, neviem ako sa pise), Berry White, Celine Dion, Barbary Streissand a tak...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Wonda Shepard má perfektné pesničky... nie, žeby som tu mala od nej 3 CD, ale... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, k tým pesníčkam Celine Dion má pekné pesníčky. Mne sa páčilo, že náš kameraman nám dal podľa jeho výberu pesníčky.Aké by sa tam hodili. My sme sa boli fotiť na Smolenickom zámku, a na kazetu nám dal pesníčku z Popolušky od Karla Gotta/ no nádhera, aj som si poplakala/. Potom z Rebelov nám dal pesníčku Stín katedrál. Boli sme veľmi prekvapený. Čo sa kam hodilo tak to dal.
Odpovedať
jej koflicek, my sme sa svadbili v rovnaky den ... a uz to bude rok .... :-) my sme boli cca tyzden pred svadbou u kameramana, pustil nam, co dava on, nieco sme si vybrali + sme si dali vlasne cd poskladane zo skladieb, ktore tam tiez urcite chceme ... a vyslo to super
Odpovedať
Profilova fotka
pre tých čo nevedia, od Vondy Shepard hrali veľa piesní v Ally McBealovej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa nevedeli rozhodnúť. Mala som aj nachystané,ale on nám povedal, že on dáva podľa svojho výberu. Tak sme to nechali na neho. Dal tam zhruba 10 pesničiek a z toho 8 bolo tých čo sme mali pripravené. Tak nám sadol na "nôtu". Ale tá Popoluška nás ani nenapadla a je tam najlepšia. :-) Na zámku a tá hudba do toho :-) no super.
Odpovedať
... a bolo to ako v rozpravke :-)
Odpovedať
Profilova fotka
gaji, aj ja mam od Wondy Shepard 3 CD :-D Ally bol moj oblubeny serial, aj ked viem, ze ho mnohi nemuseli... mne sa pacil 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
peja presne ako hovoríš :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aku piesen z Popolusky Koflicek? Myslis Tri orisky pro Popelku co spieva aj Ivete Bartosova? Lebo ja si z Popolusky pamatam od Karla Gotta len Kdepak ty ptacku hnizdo mas. Inak dakujem vsetkym za tipy, my uvazujeme este Petre Janu Nejsem Volna a Rikej mi a tiez Lenky Filipovej Pry se tomu rika laska alebo Za vsechno muze cas.
Odpovedať
loreen - Za všecho múže čas - je viac menej o rozchode... i keď je to krásna pesnička, ale keby ste to mali rozvodovú kazetu, tka sa to tam hodí viacej... happy - ja som tiež mala rada ten seriál... a nakoniec som skončila ako administratíva v advokátskej kancelárii :-D
Odpovedať
Robo Grigorov - Dvaja ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme to mali takto.. zaciatok - fotky z detstva a spolocne: U2 - with or without you. Prechadzka v prirode, blaznenie sa na trave a tak : Robbie Williams- Feel. Zenichova izba, odchod z domu :Grigorov-Kym ta mam. Nevesta doma : Peha-Slnecna balada. Odchod z kostola, cesta autom na miesto hostiny : Abba- Winner takes it all. Zaverecny svadobny tanec: Seal - Kiss from a rose. Este bol jeden horuci typ, ale nevosiel sa : Lou Reed - Just a perfect day. A ty uz to mas za par, loreen, tak sa drz ;-)
Odpovedať
nemozte mi niektora poslatten valcik z Popolusky, dakujeem :-)
Odpovedať
lucka Vondráčková - Láska na 100 let, 8-) a pieseň - starinka (len neviem kto to spieva) - Kto vchází do tvých snú má lásko... :-D Paľo Habera - Kým ťa mám, Honza Nedved - Skládanka ;-)
Odpovedať
No my sa nebudeme riadiť textom, ale skôr citovými väzbami k pesničkám. Dáme si tam všetky ktoré pre nás niečo znamenajú - či už pomalé, alebo rýchlejšie. To je jedno že je smutná a nespieva sa v nej zrovna o nekonečnej láske, hlavne že sme na ňu prvý krát spolu tancovali a bolo nám vtedy naj naj naj naj :-)
Odpovedať
veď aj ja mám také... a ako moj macko napísal Láska na 100 let.. hm, tak to je tá naša.. 8-) A honza nedved, ten nám dvom dal vela... Na toho som tiež zabudla.. dík macko 8-)
Odpovedať
Noo to sa zase narumázgam pri videu :-D My si chceme dať aj do svadobného albumu také fotky z čias chodenia - akože prvá chata, prvé vianoce, prvá dovolenka atď. a celé to uzavrú fotky zo svadby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
lorenn,máš pravdu, že to nebolo od Kája ale od Ivety Bartošovej. Ako som si to mohla takto popliesť, ale dala som to na správnu mieru. Díky ;-)
Odpovedať
1
2
8
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?