Svadobné video na štýl Žitňanský. Ale lacnejšie :)

Profilova fotka
ahoj, velmi sa mi paci praca Zitnanskych ale vyzera to tak,ze si ich enbduem moct dovolit. neviete mi poraditniekoho na podobnej urovni? aby z jeho prace srsala taka dobra nalada, mladost a pozitivna energia? tie ich svadobne alebo predsvadobne klipy nemaju chybu, len drahe :(
Odpovedať
1
2
5
Ahoj, skus Mareka Tahotneho - dost sa to k tomu blíži - najdes cez google, je to super clovek s ferovym pristupom.
Odpovedať
Profilova fotka
a o nejakej podobnek dvojici foto-video neviete?
Odpovedať
Myslim, ze v sucasnej situacii na SVK nemozes ocakavat, ze za menej penazi dostanes rovnaku kvalitu ako napr. Zitnanski. Oni tiez nakupuju drahu tehniku, ktora sa prejavi v kvalite zaberov. A to nieco stoji. Ked uberies z ceny musis ubrat aj z narokov. Myslim, ze taka je realita. Osobne nepoznam, zeby existovala podobna dvojica, ale je vela fotografov co spolupracuju s kameramanmi a naopak. A vacsinou to uvadzaju na svojich weboch. Takze vela guuglit a popozerat vela referencii - videi a fotiek.
Odpovedať
@marvee riadne drahé, aj ja som ich chcela no našťastie sú obsadený...... tak mi to aspon nie je ľúto.....
Odpovedať
@robocop No o tom by sa tiez dalo polemizovat, ci ma kazdy (pomaly hocikto) podobnu techniku. Mozno sa najdu iste podobne kusky techniky aj u inych, ale evidentne ich vela ludi nevie plne vyuzit... Ja som sice nestudovala ktory kameraman sa vystatuje svojou technikou a ktory nie, ale mne staci pozriet si video a su mi veci hned jasne. A aby som odovodnila lopatisticky, ze preco som pouzila prirovnanie k drahej technike: aby si holky vedeli predstavit, ze tvorba fotiek a videa obnasa v pozadi aj tieto naklady. Pre lepsiu predstavu. To je vsetko co som tym chcela povedat, dalej to uz nema vyznam rozmazavat, lebo by sme polemizovali o technike a nie o zhanani fotografov a kameramanov v dobrom pomere cena/kvalita - o com je tato tema.
Odpovedať
a co AT studio z Trnavy? Su tiez manzelia,takze foto+video :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Vedeli by ste mi povedat, kolko stoji fotenie a kamerovanie u tych Žitnanskych..dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@marvee Pasostudio?
Odpovedať
ja som sa teba nepytala, take veci sa tu preberaju a mozno niekto vie tak informacne
Odpovedať
Profilova fotka
@marvee LK Studio alebo Duckling Production :-)
Odpovedať
my budeme mat duckling production, ich praca sa mi velmi paci a pristup je zatial bezproblemovy. svadba nebude v BA, odkial su, ale nemali ziaden problem s cestovanim.. ukazky videi najdes na ich stranke alebo na vimeu :)
Odpovedať
Foto+video 3000,- (venuju ti 12h svojho casu :), ale stoji to za to, nevieme sa na nase svadobne DVD vynadivat :) a k tej technike, mam znameho, ktory je kameraman a sam mi povedal, ze ak to chcem tak, ako robia zitnanski, tak nikto iny na SR nie je. Ale o AT-studiu som tiez pocula, asi jedine, ktore sa k ich praci aspon trosku priblizuje
Odpovedať
Profilova fotka
@marvee my sa venujeme foto a video tvorbe. :)
Odpovedať
Profilova fotka
nikky2: určite vám nevenujú len 12h svojho času, ale ďaleko viac času, aj práce
Odpovedať
pozrite naše portfólio....
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som podotkla toľko že netreba len klipy porovnávať ale pozrieť si treba aj celé video tam budú väčšie rozdiely ako v klipoch a na to upozorňuje aj p.Žitňanský. Poslal mi ich celé videá na internete a okrem neho mi to bez problémov poslali už iba Artvideo z Hnúšte a Pandorasbox zo Žemberoviec. Všetky videá boli veľmi pekné a úplne porovnateľné s p.Žitňanským. A cenovo lacnejšie. Zyšok lepších kameramanov mi odmietlo celé DVD ukázať, z rôznych dôvodov, a to mi prišlo mi to neseriózne a podozrivé
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, moj vyber je svadobnyfilm stranka - mily pristup a jeho videa ma chytili, poslal mi aj cele video ktore robil, nerobil s tym problem a moja fotografka alafetaphoto - viem, ze sú kamarati, takze zavadzat si urcite nebudú a ceny majú slusne.
Odpovedať
Profilova fotka
@katarinas7 cena za video je dobrá ale od Žitňanského tie klipy majú fakt dosť ďaleko. No nedá sa pozerať len na cenu treba porovnať porovnateľné. Tu sa to opäť potvrdilo že za menej peňazí je skrátka aj menej muziky. Nie je to zlé ale Žitňanský to ani zďaleka nie je :-( Celé DVD som ešte nevidela.
Odpovedať
Profilova fotka
@filomenaxxx nepovedala som že je to horšie ale že to nie je Žitňanský. Téma je totiž "Svadobné video na štýl Žitňanský. Ale lacnejšie :) " A na Pandorasbox čo hovoríš tiež sa Ti nepáči? Páči sa Ti len jeden konkrétny? :)
Odpovedať
@manka555 mojimi favoritmi su horejsovi.. Nieco v takomto style sa mne osobne paci. Pandorasbox je v pohode tiez, ale mas pravdu, je to rozdiel stylov a Pandorasbox sa viac blizi k Zitnanskemu.
Odpovedať
Profilova fotka
Kocky, a co tak Michal Lichner...... recstudio....je lacnejsi ako Zitnansky, ale bohuzial nerobi foto, iba video....no vsak stoji za zhliadnutie...konkretne pripajam nas videoklip....http://vimeo.com/77059200
Odpovedať
Profilova fotka
@monikajanicko áno je to perfektné ale ja som mu už písala mail a on má v cene 1450 € klip a ku klipu záznam svadby z 1 kamery. Nič pre mňa, ja chcem mať celé DVD super. Nie iba pekný klip a nudné video :-(
Odpovedať
Profilova fotka
A vlastne od Žitňanského recstudio ani lacnejšie nie je lebo oni majú za 3000 aj foto aj video teda polovica za video je 1500. Drahé sú tieto služby riadne :-( Ale čo je dneska lacné iba naše platy sú mizerné málokto si t môže dovoliť. Ale stojí to za to kto na to má.
Odpovedať
Profilova fotka
koľko?! veď to niekoho celá svadba toľko nestojí :D amen dolores
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?