Dobrý deň, ponúkame službu 2v1 za 390 €. Avšak nedá sa fotiť a kamerovať celá svadba zároveň. Balíček 2v1 u nás znamená toľko že priorita je stále kamera a fotenie sa prevádza ako samostatné umelecké foto pred obradom ako býva zvykom. Pri tomto fotení sa človek venuje len foteniu / nemá zmysel skackať s kamerou a popri tom fotiť /. Ďalšie fotenie sa robí po obrade a to spoločná fotka svadobčanov. Na svadobnej hostine sa potom fotia páry, skupinky a ďalšie veci ktoré si mladomanželia želajú ,avšak za podmienky že fotenie priamo nezasahuje do kamerovania dôležitej situácie. Toľko k našej ponuke balíčka 2v1.
Samozrejme ponúkame rôzne balíčky v rôznych cenách , záleží na tom ako kvalitne a dokonale chcete mať zachytený Váš svadobný deň.
Štúdio KAMA.
Dobry den,
ak Vam mozem poradit, nehladajte fotografa a kameramana v jednej osobe. To nikdy nemoze byt dobry vysledok!!! Ja som profesionalny kameraman, prosim, pozrite si moju stranku, a ak vas moja ponuka zaujala, budem rad, ked sa mi ozvete. Ak by ste mali zaujem, vedel by som Vam doporucit kvalitneho fotografa. Alebo sa rozhodnut len pre jednu z moznosti.
Prajem Vam pekny den
Branislav Mikšík