Zháňam kameramana do 550 eur

Ahojte, ako zacat...uz som z toho zufala. Zhanam kameramana, najlepsie kt. pracuje v dvojici. Prosim, poradte. Cena max 550€. S niektorymi je komunikacia onicom. Ja platim a slusnost z ich strany nikde :-( Prosim profesionali nereagujte...dakujem pekne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ak tomu rozumiem tak chcete 2 kamery na točenie Vašej svadby. Ak máte záujem prosím zavolajte. Vždy máme úctu k našim zákazníkom, citlivý prístup, bohaté skúsenosti, profi technika. S pozdravom a želaním pekného dňa. Jozef Griger Videofamily. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den! Nase sluzby su tu pre Vas!
Odpovedať
Profilova fotka
@lia1234 ahoj.. nerozumiem trochu tejto novozalozenej teme s nazvom "Pomoc kameraman" a... s dotazom zacinajucim "Zhanam kameramana..." ale... co ma udivilo... konciace.. "prosim profesionali nereagujte..." tak.. potrebujes toho kameramana, ci nie?.. lebo ak sa chces vystazovat ohladne pristupu, tak toto mi znie zvlastne.... a ak naozaj hladas kameramana, tak mi znie divne, ze vopred odmietas ponuky od profesionalov na tejto webstranke...
Odpovedať
@delphinka ahoj..nerozumiem preco by som si nemohla dat takyto nazov temy, ano zhanam kameramana a preco aby PRO nereagovali? Pretoze ma zaujima naroz neviest, ake maju skusenosti s kym boli spokojny, koho odporucaju a pod. Ja v tom nevidim nic zle :-) Som velmi vdacna ak mi napise PRO, ale ja som zvedava na normalne skusenosti neviest...ako mozno aj ty sa niekoho znameho, kamarata, kamaratky spytas: " Nepoznas dobreho...............?"
Odpovedať
Profilova fotka
nechapem... nezobrazil sa mi prispevok.. divne... opravujem.. tento zobrazilo... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lia1234 uz je mi to jasnejsie teraz, ze.. mas zaujem o referencie na kameramanov od neviest.. lebo z tvojho uvodneho prispevku to uplne jasne nebolo... a aj v odpovedi na ten moj prispevok si trochu odporujes, kedze si napisala, ze nechces, aby PRO reagovali, pretoze mas zaujem skor o odporucania od neviest (ze to ma vacsiu vahu pre Teba), ale vzapatii pises, ze si vdacna, ak ti napise PRO.. prajem ti, aby sa vam podarilo najst si toho spravneho kameramana pre vas.. a to myslim naozaj :-)
Odpovedať
ano som vdacna ze mi napise PRO, ze mi venoval cas a odpisal, ale momentalne tak ako pises zhanam referenciu...dakujem :-)
Odpovedať
ja som mala skusenost s jednym v Nitre, ale robi sam a s 2 kamerami - jedna mala sirokouhla a druha klasika full hd. Nie je to ziaden profesional, co by mal za sebou desiatky svadieb, ale pekne videjka robi a ma skusenosti z televizie. nema problem ani docestovat. nechcem tu radsej spominat jeho meno, aby ma to nezabannovalo :D
Odpovedať
Profilova fotka
:-) Proti gustu žiaden dišputát ... Krásny večer prajem.
Odpovedať
Profilova fotka
Za pozretie nič nedáte ...
Odpovedať
a v ktorom meste ho zhanas?
Odpovedať
Profilova fotka
si ochotna dat 550,- eur za kameru? clovek si uz ani neuvedomuje hodnotu penazi od kedy dorazili eura...ved je to vyse 15.000,- korun... a kde je este fotograf.. aj tak si clovek to video pozrie max 2x
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lenkica je to 16500sk, si ochotna dat za jedlo na cely vecer 35€ na osobu? Ved to je vyse 1000sk, nestacilo by im aj menu dna za 3,5€ ? Je to kazdeho vec co a za kolko si objedna. Ak si video pozries 2x tak ti je aj zbytocny kameraman.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak chces info,tak IP....Ja som bola s nasim max.spokojna.Uzasne video mame :)
Odpovedať
Profilova fotka
@slavka121212 tak to som zvedava kolkokrat denne si svoje svadobne video pozeras...a ak si svadbu este nemala tak sa opytaj neviest ktore svadbu mali a kolkokrat ho videli. Je to ako video zo stuzkovej, pozries raz, 2x a potom zalozis do policky. A co sa tyka menu, nie nestacilo by mi menu za 3,50... lebo ja na svadbe mam pripitok, predjedlo, polievku, 2x hlavne jedlo a ako tretie svedske stoly...Tak tu ironiu s jedlom si odpusti.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkica nuz... ani ty si nebola velmi mila.. lebo hodnotit nieco a najma niekoho takymto sposobom a zacat konverzaciu otazkou ty si ochotna dat .. viackrat tu na MS bolo spominane, ze treba byt tolerantny... a ked sa ti nieco nepaci, tak nekritizuj (ak samozrejme dotaz nevesty nie je - Hodi sa/ ci nehodi sa? :-) ), neprispievaj do diskusie.... ci nekomentuj fotoalbum.. kazda sme ina.. ja uz po svadbe mam... a asi som podla Teba divna... kedze som to nase DVD videla asi 20x, z toho 5x s rodinou... kazdy si zaklada na niecom inom.. niekto chce vychyteneho fotografa aj za 1000 EUR... niekto chce luxusnejsie prostredie na hostinu v restauracii hotela... niekto narocnu vyzdobu... ina nevesta luxusne znackove svadobne saty... my sme tiez museli zvazovat financie... ale tu som si vzala k srdcu slova mojej dobrej kamaratky, ktori najma z financnych dovodov zamietli kameramana.. ze stacia fotky... a maju krasne fotky... ale... dodatocne hovorila, ze kvoli polozkam rozpoctu uz aspon "niekolko" korun (vtedy boli este SK) mohli investovat.. ze uz by to az tak nezavazilo... a ako som aj na vlastnej kozi zistila... clovek vela veci nevnima... nestiha... napr. text prihovoru/ kazne... prip. zaujimavy ci vtipny moment na zabave, ktory sa udeje, ked sa napr. prave prepudrujem... ci posobive piesne pocas obradu... a pod. samozrejme, nepozeram nan denne... avsak aj tak som rada, ze ho mame... a suma 550 EUR s dvomi kameramanmi sa mi nezda az tak velmi prehnana... navyse ceny sa rôznia aj podla regionov... niekde je priemerna suma mozno o trosinku nizsia, inde by nevesty "vyskali" od radosti, ze super ponuka... :-)
Odpovedať
@lenkica video zo stužkovej sa nedá porovnávať so svadobným videom to je úplne mimo taký argument. Koľkokrát si pozeráš FOTKY zo stužkovej? Na stužkové sa objednávali vždy najlacnejší kameramani a potom to tak aj vyzerá a fotograf rovnako a ako to už ktosi písal na stužkovej je 99% cudzích ľudí ktorých ani nepoznáš, potom jasne že sa na to DVD nechceš pozerať. Keď nie je problém dať 700-1000 za profíka kameramana tak to stojí za to lebo to nie sú amatérske záznamy ako za 5 korún ale kvalitne spracované filmy bez nudy a trápnych momentov a nudných prestojov. Toť môj názor.
Odpovedať
Dobrý deň, môžme Vám ponúknuť naše služby....
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, ponúkam Vám naše služby :) S pozdravom
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
;-) Dobrý večer, Rád Vám ponúkam naše kompletné služby na Váš svadobný deň. S pozdravom
Odpovedať
Studio KAMA ;-) velmi zlaty clovek a super komunikacia a cena ta vyjde este menej,tusim 350€
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý večer, mrzí ma, že máte takéto skúsenosti s kameramanom. No ak raz zákazník platí za video, tak očakáva aj adekvátny prístup a tiež kvalitný servis. Neváhajte sa obrátiť na našu spoločnosť s akoukoľvek požiadavkou. S pozdravom Jozef - Filmax, s.r.o.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň! Veľmi radi Vám ponúkneme naše služby.. V prípade akýchkoľvek otázok neváhajte a kontaktujte nás! Sme tu len pre Vás :). Prajem pekný a príjemný deň!
Odpovedať
Lia1234, vidím, že všetci ti tu výdatne "radia" a hneď núkajú svoje služby, ale ja ti napíšem to, čo vo svojom príspevku požaduješ. Ja ti napíšem moju skúsenosť. :-) My sme pred svadbou vyberali kameramana výhradne podľa referencií, ktoré sme si sami posúdili. Lebo v dnešnej dobe je to ťažké. Každý kto si kúpi kameru je zrazu PRO kameraman a každý kto si kúpi lepší kompakt alebo najlacnejšiu zrkadlovku, už je PRO fotograf. A najhoršie je, keď počujem, že " aaaaa susedov suded, má suseda a ten má brata, čo má suseda a ten vie perfektne natočiť svadbu a spraví to za 105Euro + výslužku zo svadby. :-) To potom aj tak vyzerá. Dnes som akurát pozerala jednu svadbu, (teda pozerala, ... skôr pretáčala, lebo nebolo načo pozerať) a to bola veľmi biedna robota. Roztrasené zábery, 5 minút to isté, strihané asi nožnicami, titulky ako na starom videu, no bieda a chcela by som vedieť koľko zato pán kameraman zo Zvolena zobral a ešte bol určite hrdý ako pekne to urobil. Za kvalitu sa platí a kto chce kvalitu + má svoju predstavu + vie si veci porovnať, tak si priplatí. 500Eur za kameru je úplne normálna cena (samozrejme adekvátna k výsledku). Ale k veci. My sme si na svadbu vybrali non stop vyťažené Fourstudio preto bolo termín treba dohodnúť dopredu, ale neľutujeme. Išli na tri kamery, zvuk nahrávali aj s klopovými a ruchovými mikrofónmi, použili aj Jimmy Jib kde bolo treba a maximálne sa prispôsobili našim požiadavkam. Referenciou ti môže byť, že nahrávajú aj klipy kapelám, reklamné klipy atď a čo je podstatné, že ich robota a výsledok vyzerá súčasne, teda moderne a nie ako spred 10 rokov. Prechody, strih, hudba ako vo filme + v tej robote vidieť myšlienku, nie len robotu cez kopirák. Však ak by si potrebovala napíš mi správu.
Odpovedať
Profilova fotka
@bell92 Slovensko je už také , málo sa zarobí a málokto vie uznať kvalitu :) Do úvahy sa berie predovšetkým cena a až potom kvalita , ktorú nevie rozoznať ani nevesta a čo horšie ani kameraman . Správne si to opísala , ale fotografom , či kameramanom sú aj tí čo majú mobil :) . Som zvedavý , či vylezú aj zombíci , keď téma bude : kameraman max 800 € :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@vladomrva Gratulujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?