Aké tiene zvoliť pre zelené až zeleno - hnedé oči?

Ahojte, mam zvlastne oci, jedno zelene a druhe zeleneo-hnede. Sedia mi tiene do fialova, avsak k svadobnym satam sa mi nezdaju vhodne. Poradite mi?
Odpovedať
zlata (pieskova) vytienovana do hneda?
Odpovedať
lienka111, nemas nohodou nejake foto s niecím podobnym? Skusala som hnedu, a v tej posobim strasne unavene:((
Odpovedať
ja mam strasne rada miss sporty 41 su take tmavsie, kukni na ne x-)
Odpovedať
bec,aj fialova s ahodi na svadbu,k svadobnym satam,ak je pekne a hlavne jemne nanesena :-) ,takze to by ta vobec nemalo trapit.
Odpovedať
Ta fialova by sa mi apcila, len k nej celkom neviem doladit ruz, bezne nosievam jemne fialovy s leskom, len voci bielym satam to bude opticky robit zlte zuby a to nechcem.
Odpovedať
Tak to by ti uz vizazistka poradila,mozno by stacilo pouzit na usta len iny odtien fialovej,napr.do cervena a nie s odtienom do modra.. Tak by si potom nemala zuby do zlta.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bec, potesim ta, aj ja mam z tienov depky. S tym rozdielom, ze ja tiene vobec nenosim. A tiez mam zelenohnede oci, takze ani neviem, ake tiene by sa mi hodili (okrem hnedych). Snad nejake dozelena.
Odpovedať
veva,ak si das k svojim ociam zelene tiene,tak tie iba potlacia zelenu farbu v tvojich ociach..
Odpovedať
jedine,ak by si mala kombinaciu viacerych farieb,nie len cisto zeleny tien na oci..
Odpovedať
zelene nie, ja mam modro-sivo-zelene a zelena vyzerala hrozne, bola som v nich bleda a nevyrazna a ako po prebdenej noci... ja sa bezne malujem v kutiku kremova - oranzova(taka vyraznejsia) a len vonkajsi kutik trosku zeleny - znie to divoko ale vyzera to pekne ;-)
Odpovedať
ja mam tiez take nejake modro-sivo-zelene,ako spominas ty,lienka a ked si dam zelene tiene,tak nie som bleda (zrejme to zalezi aj od typu,lebo podla fotky som od teba tmavsia..),ale ta zelena zvyrazni tu modru v ociach,takze vtedy som celkom ako modroocka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som zelenooka blondyna a po rokoch patrania co mi sedi a co nie , som si konecne uvedomila ze najlepsie mi ide seda, protm zlatistobezova, ktora krasne rozjasni oci a farba malva - neviem, ci to je aj v slovencine. Malva je seda s naznakom fialkovej.Odporucam ti trio tienov od L'oreal. Maju ich vzdy v krasnych kombinaciach, takze mozes vyuzit ako podklad napr. zlatisto bezovu a na to trocha sedej a podobne. Neskusaj prilis silne odtiene zelenej, filaovej a hnedej, lebo budes vyzerat ako bledula a oci budu posobit zapadnuto. Tyrkysovu kremovu si mozes dat, ale skor navecer , navon , avsak nie vramci decentneho licenia. Tak, teraz to vyzera ze travim hodiny pred zrkadlom :-D Inac ti poradim, skus nakst fotky Charlize Theron . Ma zelene oci, je krasna a vzdy perfektne namalovana.
Odpovedať
Článok sa načítava...
guiri, dik za radu, len ja som tmavpvlaska - teda mam vlasy skoro az cierne:(
Odpovedať
guiri skvely typ, aj pre mna a tiene od Loreal drzia dobre, nerobia sa z nich take ciarky po dlhom noseni? alebo neopadaju?
Odpovedať
Profilova fotka
Nevadi, svetle tiene budu posobit osviezujuco aj s tmavymi vlasmi. Skus to. Inac kombinacia zelenych oci s tmavymi az havranimi vlasami je az diabolska ;-) Uvidis, skus to. Treba sa pohrat pred zrkadlom. Ale tato kombinacia je velmi univerzalna. Neposobi umelo, co je dolezite.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si na L'oral nemozem stazovat. TIe ich tiene su sice praskove, ale s mastnejsim zlozenim, teda neopadavaju, ani nerobia tie ciarky, ako napriklad kremove tiene v tubach a tycinkach. Co sa tyka tych, tak ozaj nedoporucujem, lebo sa vzdy akoby"zosuchnu" z oka a vytvoria tie ciarky. Ak pouzit kremovy tien, tak potom je treba zainvestovat radsej a kupit si ho od Clarins alebo Clinique, ktory 100percentne drzi. Ale chapem, ze nie kazdy ma chut vyhodit 700sk za tien. Tak asi tolko.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja by som aj dala viac penazi za ocny tien, ale kupim si ho a potom mi vizazistka povie, ze sa mi hodia ine farby. Ona mi totiz chce spravit viac druhov ocnych tienov a ja si potom vyberiem, ktory sa mi bude pacit. Takze to by som si musela kupit viac tienov, co uz by bola pekna palka pri cene 700SK/ks.
Odpovedať
Ja tiez som za zlatu kombinovanu s hnedou.
Odpovedať
Profilova fotka
No ja sa musim priznat, ze som v mojom prispevku mala skor na mysli malovanie sa doma. Teda naproklad ja mam susedu, ktora sice nie je vizazistka, avsak je hrozne sikovna, vzdy jej obdivujeme make-up, no a ta ma odjakziva malovala na promocie a vsetky dolezite oslavy a.t.d., teda kozmetiku som si musela zohnat vzdy sama. Co sa tyka vizazistky, nikdy som nebola u ziadnej ale predpokladam, ze ked tam uz nechas dobru palku, aspon tu v Spanielsku baby platia okolo 300 Euro, tak v tom su uz zaratane aj tiene na "urovni" a vela farieb na vyber 8-) . Teda si myslim
Odpovedať
Profilova fotka
No ja neviem, ci si donesie tiene, ale v piatok k nej idem na skusku ucesu (robi aj uces aj vizaz), tak sa jej spytam.
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna ta fialova je super
Odpovedať
Asi predsa len skusim fialovu a pohladam nejaky vhodny ruz k tomu. Proste budem skusat a uvidim:))) Ale dik za rady:)))
Odpovedať
Profilova fotka
bec, ak este smiem poradit, tak ruz nejaky nie vyrazny a skus aj lesk.....ake to bude :-)
Odpovedať
lucka_o to je dobry napad. Este rozmyslam, ze mozno len nejaky farebny lesk. Budem skusat:)))) Oci budu dominantnejsie. S vyraznymi perami by to vyzeralo hrozne:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam tmave vlasy a modro-zeleno sede oci. Ja som mala vzdy "traumu" z ocnych tienov. Pretoze 1hod to vyzerali nadherne a potom sa mi na oku spravila len taka ciarka (kde je vlastne zlom ocka) a tam sa mi zhrnuli ocne tiene. Najkrajsie na zelene oci su fialkove tiene. Ale mate pravdu na svadbu posobia asi moc tvrdo. Ja som si kupila limitovanu seriu od GOSH (inak uuuuuuuuuuuuzasne tiene,vydrzia na MOJICH ociach cely den) je v nich malilinko trblietava biela a silnejsie ruzovkasta a neligotava oranzova. Pod obocie a do vnutra oka si davam tu bielu a tienujem to s tou oranzovo(marhulkovo) ruzovou a vyzera to nadherne. Je to jemne, krasne, romanticke a s kvalitnou spiralou urobite sexi dojem.
Odpovedať
Partner bude mat pravdepodobne viazanku smotanovu a rovnaka by mala byt aj moja kytica a zenichove pierko. JE to taky neutral, takze si myslim, ze si na oci mozem dovolit skoro cokolvek, co mi bude sediet. Tu marhulovu som este neskusala, takze to otestujem. Ak sa mi nebude pacit, tak asi zostanem pri osvedcenej fialkovej. Ak totiz pouzijem fialkovu a spiralu, tak mi krasne vyniknu oci
Odpovedať
Profilova fotka
bec tak to mas pravdu s tou fialkovou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja som za fialkove tiene, je to pekne romanticke, a hlavne ked to mas vyskusane, budes sa v tom dobre citit. Ale s fialovou spiralou by som bola radsej opatrna. Nevesta ma byt hlavne jemna a tie farebne spiraly mi pripadaju take diskotekove alebo na vyrazne divadelne licenie alebo napr. na spolocenske tance a pod.
Odpovedať
Spriaralu budem mat ciernu, to mam vyskusane a fakt sa mi to hodi
Odpovedať
babulky, minuly tyzden sa mi vydavala svagrinka, a pretoze vizazistka odmietla prist na byt mimo BA, malovala som ju ja. tiez mali vsetko smotankovo biele, takze krasne neutralne. a take bolo aj licenie. ja som najskor navrhla zeleno biele, ako mala kamaratka, ale nevesta ma upozornila, ze to nebude najvhodnejsie kvoli okuliarom, ktore chcela. tak sme licenie nakonec urobili neutralne - pouzili som biely, bledoruzovy a decentny hnedy tien, trosku cele rozjasnila pieskovym. pak uz len spiralu ciernu. Bolo to velmi pekne a prirodzene. myslim, ze taky makeup sa hodi kazdemu typu.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?