Aký si vybrať lesk na pery. Poraďte mi.

Zase začnem novú tému. Už tu máme témy o špirálach aj o dezodorantoch, tak si otvorme aj tému lesky na pery. Už dlhšie hľadám taký, čo sa rýchlo nezotrie aj keď si chlipnem z minerálky. ;-) Bohužial, ešte som taký nenašla. Mám ich doma strašnú kopu, a neustále si kupujem nové, potom skončí záruka a ja zistím, že som ich použila len občas a že som za to dala kvantum peňazí. A tak vyrazím do obchodu a zase sa vrátim s viac ako jedným :-D No čo už, som v tomto nenapravitelná. ;-) Priatel mi hovorí, že na kozmetike sa sama dokážem zruinovať :-( . A to nie som vymachlená ako 16tky. Ale aj tak som asi najspokojnejšia s leskom od Max faktor - ten silky gloss, čo robí pocit balzamu. I keď farba nič moc, ale mám rada ten pocit ošetrenia 8-) už som ako v tej reklame :-N
Odpovedať
1
2
6
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... vsetky tieto veci su aj tu popisane, tak mrkni na inspiracion :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Nevyskúšali ste niektorá ten nový lesk "z reklamy" od Maybelline? :-) Dobre vyzerá, v 101 drogerie je v akcii za 169,-, tak či sa mi oplatí kúúúpiť. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Neskúšala som, ale tiež som si v letáku všimla, že by bol asi "úžo" x-)
Odpovedať
baby, ja sa nanho chystam hned ako dostanem vyplatu, tiez som ho videla v 10 uz asi pred mesiacom......som zvedava, maju viac farieb a celkom je aj vacsi
Odpovedať
Profilova fotka
liana presne, moje minanie na kozmetiku nejdem komentovat, ale na temu lesky. uz roky som verna ruzom, ale par krat som neodolala a kupila si lesk. od prveho ktory na slovensko priniesol rimmel /nenormalne sa lepil ze si na ustach udrzala co si len chcela/ az po tento max factoracky a ten je podla mojho nazoru tiez najnormalnejsi. ale ako vravis je strasne nevyrazny.
Odpovedať
o tom minani vselijakych leskov by som vedela rozpravat.....co uz, sme maniacky 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Lesky milujem, viac ako ruze. Ale s nestrieratelnym som sa este nestretla, mne sa zotrie vsetko (lebo si stale oblizujem pery a navyse tie lesky casto tak krasne vonaju aj chutia...). Velmi mam rada tie od Max Factor, pretoze su aj take balzamove, nielen lesk. A potom lesky od Miss Sporty, krasne vonaju. :-)
Odpovedať
aj balzam na pery s leskom od Vichy je skvely...
Odpovedať
Nestieratelny lesk asi neexistuje :-| Ja som bola dotaraz najviac spokojna s L´oreal Glam Shine.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam rada lesky aj ruze skor do hnedej farby len takych je pomenej-vsetko odtiene ruzovej :-S ale teraz mam 1 superny z avonu taky malicky znacky colortrend farbu chocolate a ked is ho dam na usta mam pocit ze papam cokoladku :-p ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj podla mna je najlepsi Glam Shine od L'oreal.
Odpovedať
Profilova fotka
Jeeeeeee lesky stara znama temy :-D tiez u mna letia ako na beziacom pase. Ja som bola velmi spokojna s MF-Silky gloss je fakt velmi prijemny. Avon ma chutnucke lesky take mnam. Lesk u mna musi byt nielen pekny ale hlavne krasne voniat. Lebo pery mame priam pod nostekom....saaaakris :) Ale zevraj super lesky ma aj PUPA chcem velmi vyskusat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ja mám od Guerlain leska, priesvitný a ružový... nádherne voňavú a chutia... :-D Neviem, či existuje nestierateľný lesk, vždy keď idem kamsik, tak si dám novú vrstvu... sú trochu lepkavé, ale keď si natriem vrstvu na pery, jemne ju oblížem a potom už nie sú. malou nevýhodou je cena... niečo okolo 15 - 20EUR. a okrem toho, podľa mňa zješ aj nestierateľný rúž keď papkáš obed, ja teda rúže nepoužívam, ale nemienim si kaziť radosť z jedla, aby som si dala pozor, či som náhodou nezotrela lesk či rúž... 8-)
Odpovedať
a ten lesk od Vichy je dobrý? Videla som ho v lekárni, ale netestovala. Mal dobré farby. neviete či má aj nejakú chuť, vôňu? Inak leskom mám doma aj 20 ale najviac som spokojná so Silky gloss, lebo mám z neho dobrý pocit na perách, i keď farba nič moc. No rada skúsim aj ten od Loreal a Vichy. 8-)
Odpovedať
baby ten lesk Maybelline maju v 101 za 134 ,- Sk tusim......zlacneli to este a su celkom velke, to sa mi paci....v avone su tiez chutnucke lesky, ale take mrnave......tento si vyskusam kupit.....maju vselijake farby od priesvitneho, marhulkoveho az take tmave......skusim hodit nejaky obrazok ;-)
Odpovedať
baby mne sa najviac osvecil z bipa ich linie look by bipa - bud aqua lips lesk ten je taky skor tekutejsi, ale chuti jahodovo, karamelovo, kokosovo, hlavne nelepi ... a potom gloss shine bud beztrblietkove maju asi 8 farieb alebo s jemnou perletou taktiez asi 8 farieb,cena je od 2 - 2,99 eura a kvalitou su super 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
L´oreal Glam Shine, ten je naozaj najlepsi. Staci velmi tenka vrstva a krasne sa trblieta. Ma v sebe uplne malinke ciastocky, ktore sa ligocu. Je nadherny. ;-)
Odpovedať
sicilia ja mam rada take lesky kde su male trblitky......kolko stoji tem Glam Shine?
Odpovedať
http://konzum.sk/akcie.php?s=&r=all&o... tam nizsie si vsimnite ten lesk v akcii
Odpovedať
http://www.saveonmakeup.co.uk/acatalo... no baby, ktoru farbu si vyberiete? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Samera, okolo 300,- SKK myslim, ale naozaj sa oplati. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mauvie Star, South Beach Coral, Shopping Spree, Fifth Avenue Plum. Ja by som si vybrala nieco z tohoto ;-)
Odpovedať
jeeeej..super tema:)) mam veeelmi rada lesky, nedavno som si kupila jeden krasne ruzovy od Pupy, fakt super:) samera, ako dopadol test toho lesku??? odporucas?? ;-)
Odpovedať
babule, mate niektora z vas skusenost s max factor lipfinity reflection???
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som tiez maniak na lesky, ale najlepsi sa mi zda z Avonu, ten co mu robi reklamu Salma Hayek, tak samoobnovovaci, ci ako ho volaju. Je dost husty a trosku lepkavy, ale mne ozaj vydrzi aj jedno napapanie. Stoji v akcii tusim okolo 200 Sk. Momet, idem mrknut do katalogu...
Odpovedať
Profilova fotka
Uz to mam, vola sa Shine Supreme a v aktualnom katalogu 06/2006 je za 239,- (na strane 46). Ja pouzivam odtien Marvelous shine. Aj ked dekorativnu kozmetiku z avonu nemusim, tento lesk je ozaj dobry.
Odpovedať
Profilova fotka
sonula jeeee konecne tu niekto spomenul PUPA kozmetiku. Strasne ju chcem vyskusat. Vonia ten lesk? Kolko tak asi stoji? x-)
Odpovedať
Ja mam tiez rada Glam shine a Silky Gloss. Mala som uz aj Chanel a ten sa mi doteraz pacil najviac, ale je aj drahy a ja som ho dost rychlo minula, tak uz ho pouzivam len prilezitostne.
Odpovedať
janina1 mne sa zda PUPA super. Hej, voni ako medik:) hm, myslim ze ho mali za nejakych 200-250 SK, ale teraz mali velke vypredaje, takze presne neviem..
Odpovedať
Profilova fotka
Dnes si idem kúpiť ten nový lesk od Maybelline, tak som zvedavá, aký bude. :-)
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?