Dobrá svadobná kozmetička v Topoľčanoch

Ahojte babenky, budúci mesiac sa vydávam a ja ešte nemám nájdenú kozmetičku. Tak sa Vás chcem spýtať, či náhodou nepoznáte nejakú super kozmetičku v Topoľčanoch. Nemám skúsenosti, tak Vás prosím o radu. Díky, papa :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ivet kozmeticky salon po Poliklinikou ;-)
Odpovedať
Ahoj mna malovala Dagmarka Stritzova,kozmeticky salon Linda a bola som nad mieru spokojna.Pred svadbou som bola odskusat viacej kozmeticiek na svadobne licenie a potom som sa rozhodla a vobec nebanujem.Ozaj sikulka,mam s nou len dobre skusenosti.
Odpovedať
adkaa: kde sa nachádza ten kozmetický salón? Dáš mi aj nejaký kontakt na tú kočku do IP? ďakujem počuli ste baby nejaké dobré referencie na kozmetický salón Zuzka, čo je na Obchodnej, vedľa mäsiarstva? Myslím ohľadne svadobného líčenia.
Odpovedať
Profilova fotka
andzi ja som na Zuzku nepocula nic dobre :-|
Odpovedať
adrianka: a prečo? nerobí pekné líčenie? ja som tam bola raz na kozmetické ošetrenie tváre a bola som spokojná.
Odpovedať
Profilova fotka
Jedna holka bola u nej na licenie na stuzkovu a nebola spokojna ze ju domachlila ale treba vyskusat viac a kde budes najviac spokojna a zalezi aj dost od farby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a kde je ta ta zuzka?skuste vyskusat na poliklinike zo zadu ale na druhom poschodi.No neviem ako sa vola.Dufam,ze to neni ta zuzka.Ale tam na poliklinike maluje pekne
Odpovedať
mona00: nie kozmetický salon Zuzka je na Obchodnej ako je mäsiarstvo a O2.
Odpovedať
Mna na poliklinike nalicila otras no mam dve kamaratky ktore licila a tie boli dobre.Asi neodhadla ake mi ma dat tiene.A pouzivala uplne obycajne tiene z takej velkej palety co mam aj ja doma RUBY ROSE.
Odpovedať
adkaa: aha, viem, RUBY ROSE mám aj ja, sú to obyčajné tiene. To sa radšej nalíčim sama. Nejaký lepší kozmetický salón ani v Topoľčanoch asi nie je, že? Na cene mi nezáleží.
Odpovedať
andzi:Tak potom skus pobehat este alebo pockaj na ine ohlasy,ja ti doporucujem Dagmar,uplne sa mi pohrala s tienovanim,a tiez ma dost skusenosti.Ked pozries na nu ako je ona sama nalicena myslim ze budes hned vediet o com hovorim.Ja som ju este nenalicenu a neupravenu nevidela a ci je do modra,do seda,do ruzova,do fialova,do hneda vzdy je na 100 percent nalicena.Ved licila aj missky,a chodi na vseliake mozne sutaze.
Odpovedať
adkaa: áno, pôjdem určite k nej, hned zajtra jej zavolám.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
ahojte baby...som tu prví krát a ak sa môžem pripojit názorom.....myslim,že Kozmetický salon Zuzka je vynikajuci...chodim tak dlho a z roka na rok su služby lepšie,kvalitnejšie a hlavne čo je pre mna podstatné stále ponuka novinky ktore inde v TO nie su.......ODPORUČAM HO
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte babulky, ja do Kozmetickeho salonu Zuzka tiez chodievam a v maji som mala svadbu a Zuzka ma líčila. Bola som nadmieru spokojná, nikde inde by ma takto neboli nalíčili, nechala som to na Zuzku a nič lepšie som nemohla urobiť. Všetkým svadobčanom sa páčilo líčenie a aj na fotkách to vyzerá úžasne. Salón ponúka kvalitné služby. Nedám naň dopustiť. Tiež tento salón odporúčam každej žene..... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no i mna mala Zuzka malovať na svadbu ale len mala ]-( 5dni pred svadbou čo som ju mala 2-4 mes. "rezervovanu" kôli hodinam aby mi to sedelo s kaderníčkou mi volala že ma nebude líčiť lebo ide preč niekde na dovolenku a bum - bác 5 dni pred svadbou staraj sa !, a nemusim hovoriť že toho 26.augusta čo som sa vydávala bolo požehnanie svadieb a všetko bolo po obsadzované :-| Takže logicky moja noha k Zuzke 8-( viac nevstúpila.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ma trochu inú skúsenosť, tiež som mala rezervovaný termín u Zuzky 3 mes. dopredu a na poslednu chvílu 3 dni pred svadbou som musela meniť kaderníčku, :-( tým sa mi aj menil termín u Zuzky, ktorá ochotne zareagovala a vyšla mi v ústrety aj na poslednú chvílu mi zmenila hodinu napriek tomu ,že mala obsadené. Začo jej aj touto cestou ďakujem :-) a pripájam sa k tým , ktoré tento salón odporúčajú každej žene ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
super téma, dúfam, že mi niekto aj poradí. Chcem sa tiež spýtať na dobrú kozmetičku aj kaderníčku v TO alebo okolí smer Radošina. Len by ma najviac zaujúmalo, či sú tie kočky ochotné prísť ma nalíčiť aj očesať domov alebo sa musím terigať do TO? vie mi niekto poradiť??? ďakujem
Odpovedať
Ja mam velmi dobre skusenosti s kozmetikou na mravenisku vedla kostola, taky maly domcek a dole je kozmetika, kadernictvo a pedikura....Proste vsetko pod jednou strechou. Teda ja urcite odporucam, lebo nemusis chodit inde na kozmetiku a inde ku kadernicke. ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Ja by som tiez chcela vediet,ktora kozmeticka je dobra a ci by prisla namalovat aj domov...a kolko ste asi platili?Nemam odhad...chcela by som byt profesionalne nalicena,ja sa tak dobre nedokazem namalovat...prosim o IP
Odpovedať
ja zas hladam dobru kadernicku ,,,,baby poradte mi :-(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Pozrite profil :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja chodím kozmetičke Kozmetika Maťka,má salón na námestí v jednej z tých slepých uličiek tej vedľa lekárne. A kaderníčke Zuzke a tá má salón za Kauflandom ako je filmcafé.
Odpovedať
no kozmetička Maťka je totál hrúúúúúza,šak to dievča nič nevie,akurát sa hrá na kozmetičku...odporúčam Moniku Bučkovú-kozmetiku má vedľa reštaurácie Alfredo,v tej novej budove na 1.poschodí.chodí k nej veľa ľudí,pekne líči,robí naj obočká v Topoľčanoch,má veľa super prístrojov naošetrenie pleti....takže Kozmetika LOOK,robí aj ten nástrek na telo....to bolo super
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
bola som praveze spokojna v kozmetike Maťka na namesti,mila a mlada kocka ,super pristup.pixina je asi samotna kozmeticka a pise si tu na seba reklamu,paci sa mi aj Zuzka salon ,aj novootvoreny salon na juhu pri arene,krasny ,novy a je tam vsetko,kadernicka,kozmeticka,solarium,nechty.holky kazda by sme si mali vybrat najlepsie,no nie?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
počuj mirka0 ked už sme pri tom ,tak ten kozmetický salon LOOK nepotrebuje takúto smiešnu reklamu...ale to by si musela rozmýšlať tou hlavičkou,kozmetičke Maťke idu ruky z kríža,a hygiena žiadna,ked tam voľačo chytíš nečuduj sa....ja som len písala svoj názor a kozmetička Monika je mojou kozmetičkou už dobrých 8rokov,a tie tvoje kamarátky tam načo lezú ked sa im nepáči....a namyslená nieje ani náhodou...líčenie robí asi najlepšie v TO,chodia k nej iné paničky ako si ty...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@mirka0 kozmetička Monika má 9 rokov praxe,a školu v Piešťanoch...tak ked má tak dlho otvorené svečí to o jej kvalite...a kozmetička Zuzka je tiež dobráááá....
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?