Ahojte, viem, ze to tu bolo spominane uz viac krat, ale dajako stale neviem, koho si zavolat na svadobne licenie... mate dajake tipy a niekoho, kto naozaj vie pekne nalicit podla typu pleti a make-up vydrzi celu noc? som z okolia TT... :-) za odpovede vopred dakujem :-)
@lienka_lenka12@barborinka1990 dobry den dievcata, licim po celom SVK, ak sa Vam moja praca paci (uvedene poziadavky moja praca splna ;) ), ozvite sa do IP a skusime zladit detaily...
ahoj reni313, prosím ťa mohla by si mi poslať do správy aké ceny má Lucia Sládečková, tiež sa mi páči jej líčenie a potrebujem si niekoho zajednat na moju svadbu. dakujem
Vie mi niekto poradiť konkrétnu značku make upu ktorý dobre kryje a zjednocuje plet? pouzívam maybelline affinitone je fajn ale vydrzí iba pár hodín a to bude svadba v lete tak aby mi nepostekal.
Ahojte dievčatá,
vidím že s makeupom sú ako vždy starosti. Ja som z okolia Žiliny a máme tu pár dobrých vizážistov a vižážistky, ktoré nalíčia perfektne na svadbu. Samozrejme za rozumnú cenu :).
Ivettstar - ja som taktiež dlhšiu dobu používala Maybelline make up ale potom som akosi skúsila Revlon Colorstay a je to omnoho lepšie. To krytie a výdrž sú asi najlepšie aké poznám a kupujem si ho pravidelne na http://www.krasotika.sk/make-up/revlo.... Maju super prístup a ceny. Okrem toho make upu tam nájdeš aj ostatnú dekoratívnku, ktorá Ťa určite poteší ( dúfam, že aspoň tak ako mňa). Prajem krásny deň D! :)
Užite si to kočky.
Anetka
zuska_bluzka: Lucid Style- cena za licenie 100€, plus vlasy 20€ vlasy samostatne nerobi. Iba ak je velka zakazka.. Svadobne je skuska 50€, svadobny den nevesta vlasy + makeup 200€ a kazda dalsia osoba 100€ muah