Nevesta s okuliarmi. Ako to riešite?

Ahojte nevesticky. Ak budete mat cas, poprosila by som Vas o radu. Ja som este nikde na ziadnych fotkach nevidela nevestu v okuliaroch. Viem, ze nie som jedina, co nosi okuliare, preto by ma zaujimalo, ako to riesite ostatne. Zrejme sosovkami, lenze ja nosim okuliare uz od detstva a akosi ku mne patria. V podstate vsetci ma poznaju s okuliarmi, mozno bez nich by ma niektori ani nespoznali :-)), preto by som nerada experimentovala sosovkami, alebo jednoduchym nenasadenim si okuliarov,ale zrejme by ma vecer uz bolela hlava, alebo nieco podobne. Preto som sa rozhodla, ze si ich necham na nose aj v den svadby, ale videli ste uz niekedy niedke nevestu s okulirami? ;-)
Odpovedať
1
2
10
Profilova fotka
Ahoj bodka, áno videla. A pravdupovediac, nebolo to ono. Ale to je len môj názor. Ale myslím si, že to nebolo len o okuliaroch, čo mala na nose, ale možno mi bola nesympatická. Ja sama sa rozhodujem, čo urobím, nosím okuliare a bez nich som slepá ako brok. Keď som bola na skúške šiat mala som okuliare, ale nepáčila som sa sama sebe, potom som skúšala šaty bez, bolo to lepšie, to si myslím ja i kamoška, čo bola so mnou. Ja pôjdem skúsiť šošovky, neviem, či si na to zvyknem, či to bude OK, či sa na to vôbec odhodlám, ale aj keby nie, myslím, že okuliare nie sú až takou veľkou prekážkou, uvidíš, že to bude v pohode s nimi i bez nich ... snáď som sa Ťa nedotkla, to je len môj názor.
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky, nosim okuliare od 2 rokov - teraz mam 29. V sobotu sa vydavam a nad takymto niecim som ani nerozmyslala :-D :-D. Jasnacka budem mat brile - kontaktne mi nevyhovuju. A nebudem sa "pretvarovat" v den svadby - chcem byt prirodzena, bez zbytocnych stresov, vsetko vidiet / :-D :-D :-D/ - takze tak. Aj by som sa citila zvlastne, keby som pozerala fotky po svadbe - a na vsetkych bez okuliarov? A vsetci moji znami ma tak "respektuju"...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj bodka, čo sa týka okuliarov, veľa je takých čo by mali nosiť "bríle" napr. aj ja, ale už som si zvykla na šošovku...je to super vec a hlavne s okuliarmi je trošku viac starostí, skús vyskúšať, ale skôr pred svadbou, aby si si na ne zvykla...nie je to nič hrozne ťažké, uvidíš budeš kočka aj keď na okuliare sú všetci už zvyknutý, uvidíš ako prekvapíš... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
...ja som do Vianoc az tak casto brilky nenosila - nemam az take silne (-0.75), ale napr. na soferovanie musim mat, inak vsetci utekajte :-D od Vianoc som zacala castejsie a od marca skusam kontaktne sosovky, aby som na hostine videla hosti 8-) :-D nechcem mat okuliare (ludia ma poznaju viac bez okuliarov ako s nimi) ale keby som ich nosila odjakziva a nekazili by celkovy dojem (napr. farebne ramy) tak by som asi hodila aj brilky... ;-)
Odpovedať
Ahoj Bodka. Nevesty s okuliarmi su, aj ked ich nie je mozno az tak vela. Ja nosim tiez okuliare a chvilu som uvazovala nad kontaktnymi, lebo mi okuliare tiez nesli k satam. Ale ked mam sosovky idem sa zblaznit a v den mojej svadby to fakt nepotrebujem. Riesit to pravdepodobne budem jemnejsim ramom (a dufam v sikovnost kozmeticky a kadernicky :-) ). Navyse ja by som bola urcite prva, co by sa bez nich nespoznala. :-) A este, ked si spomeniem, ako moja neter, ked bola mala, nemohla spoznat svoju mamu na svadobnych fotkach, na ktorych jej chybali okuliare. Takze v pohode, hlavne nech sa dobre citis.
Odpovedať
tak ja budem mat dopolnoci sosovky a po polnoci okuliare..takze budu fotky aj s okuliarmi aj bez nich;)som zvyknuta na oboje..takze ani jedno ani druhe minevadi, moja rada znie bodka:....musis sa citit dobre a prirodzene.....takze tak sa aj rozhodni, ked okuliare nosis stale, bolo by naozaj zvlastne vidiet tana svadbe bez nich.
Odpovedať
sa som nosila okuliare 15 rokov a bola som presvedčená, že budem v nich, lenže teraz ich už mať nemusím a tak ich ani mať nebudem, ale myslím si, že okuliare nie sú vôbec žiadny problém, aj moja sestra mala okuliare na svadbe a bola krásna, takže to nie je problém. Veď budete vyzerať úplne ináč ako normálne, iné líčenie, vlasy, tak aj v okuliaroch budete pekné, s okuliarmi by som sa vôbec nezaťažovala (a mne dodnes vravia, že si na mňa ešte nezvykli bez okuliarov, takže tie čo ich nosíte stále radšej si ich nechajte :-D ) :-)
Odpovedať
ved to, ze ked nosim denno denne okuliare, tak by som si bez nich pripadala zvlastne. Ramik aj teraz mam taky maly nenapadny a celkom slusivy, ale na svadbu to asi este o nieco zjemnim napr. ramikom takym bez ramiku, len s hokejkami a so stredom spajajucim sklicka :-)). Dakujem Vam vsetkym za rady a nazory, ste ma povzbudili, ze nie som jedina nevesticka s okuliarmi. Fali, potom prosim Ta daj nejake fotky zo svadby na web, aby som si vedela predstavit nevesticku s okuliarmi. Diky moc.
Odpovedať
bodka podľa mňa vôbec nemusíš mať skoro neviditeľné okuliare (podľa toho aký si typ), napr. ja by som to určite riešila práve trošku nápadnejším typom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky, aj tak si neviem predstavit svadobne fotky v okuliaroch. Ved sa blesk bude odrazat v nich, nie? :-S Iba ak sa budete fotit vonku bez blesku :-)
Odpovedať
ahoj baykalac, ono sa davaju uz do ramikov take specialne skla a v tych sa blesk neodraza. A verim, ze 10.9. bude pekne pocasie, aby sme sa mohli pofotit vonku. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiez okuliare od dvoch rokov, sosovky som aj chcela ale mam zvlastne brusenie skiel a na slovensku este nie je taka technologia ktora by to tak presne spravila tak musim byt spokojna s okuliarmi a v podstate aj som. Ked ich nemam tak mi stale nieco chyba myslim, ze istym sposobom dotvaraju moj vzhlad urcite budem aj na svadbe s okuliarmi.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ak ta vsetci s brilkami poznaju, tak urcite nevahaj a okuliare si nechaj. Vydavas sa predsa ty a nie niekto iny, koho nikto nepozna. Tvoj drahy ta urcite spoznal s brilami a vidis, pacila si sa mu tak, ze sa s tebou ide ozenit! :-D, okrem toho su sucastou tvojej osobnosti. Fotenia sa bat nemusis, antireflexne skla su uz uplne bezne. ;-) Napriklad moj drahy vyzera bez brili fakt ovela horsie, sama sa cudujem, co som na nom videla, ked sme zacali spolu chodit, vtedy sa ich vraj hambil nosit :-D :-D
Odpovedať
baykalac ak je dobry fotograf, tak je jedno ci mas okuliere, alebo nie. A ak nie je, tak i bez okuliarov ti moze urobit napr. cervene ocka :-) Bodka. S okuliarmi sa fakt netrap. Vyber si take, co ti pristanu a dobre sa v nich citis. Hlavne, ze sa budes citit prirodzene a pohodlne a hned budes prekrasna :-) .
Odpovedať
pozrite si http://www.mojasvadba.sk/album/album.... jednu krasnu nevesticku v okuliaroch ja tiez nosim okuliare - na soferovanie, k telke a pc, ale castokrat aj len tak lebo sa mi lepsie cez ne pozera ako bez nich, ludia ma poznaju s aj bez nich, asi vyskusam sosovky, lebo okuliare sa mi casto smykaju dole z nosa a zavadzaju pri bozkavani :-D
Odpovedať
Profilova fotka
videla som tiez fotky nevesty s okuliarmi a nebolo to ono este si viem predstavit okuliare ku kostymu alebo velmi-ale velmi jednoduchym satam, ale nie ku princeznovskym na sosovky sa privyka postupne, nosia sa hodinu a potom sa to predlzuje, musia byt ciste, dobre objednane aj nasadene,.... v optike mi vraveli, ze existuju uplne priesvitne ramy a ked si das do nich antireflexne skla a fotograf bude brat zabery trochu zboku, nie kolmo na okuliare, obleskov sa obavat netreba
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, aj ja to riesim a rozhodla som sa, ze skusim sosovky...aj ked, moj milacik tvrdi, ze ma nespozna :-D , ale ja si samu seba ako nevestu nepredstavujem v okuliaroch :-) Akurat problem bude, ak budem alergicka alebo nieco podobne...ale xcem to skusit.
Odpovedať
no priznam sa mne sa zdaju sosovky nehorazne drahe :-( uz som rozmyslala ze by sa skor oplatilo vrazit prachy do laserovej operacie, ale kto ma pred svadbou zbytocnych 12tisic za jedno oko, ze? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
caute, ja som dlho nosila okuliare, potom dlho sosovky a teraz zase okuliare. ale na svadbu uvazujem o sosovkach, lenze mam taky problem, ze sa mi zapaluju oci. preto som ich prestala nosit. asi by sa to vyriesilo, keby som si namiesto 3mesacnych kupila 1mesacne, ale to je uz fakt mooooooooooc drahe, tak neviem.. terezka: urcite si tie sosovky zaobstaraj aspon mesiac dopredu a zacni ich nosit, aby si si na ne zvykla. a aby si na teba zvykol aj tvoj mily.. :-)
Odpovedať
Baby ja si uz od vcera zvykam.....bolo to drahe,ale radsej sosovky ako tisickorunove nohavicky hahaha :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj cistko, tak ty máš od včera šošovky? A prvýkrát? Ja nad tým uvažujem tiež, len neviem, akú dobu pred svadbou si ich mám dať. Či si musím na ne zvykať, alebo to stačí mesiac pred svadbou ??? Inak šošovky nosiť nebudem, doslovne len na svadbu... Hm?
Odpovedať
Ja som od 3 rokov nosila okuliare. Už mi to vadilo, minulý rok som si našla skvelého pána doktora ktorý mi povedal že môžem mať kľudne šošovky. Lebo všetci lekári predtým mi vraveli že ja nemám nosiť šošovky. Odkedy ich mám na očiach - bude to už rok čo ich nosím neviem si ich vynachváliť. Sú to moje druhé očká.... som rada že ich mám a že mi nerobia zle. Ani mi neslzia oči a nemám s nimi proste problémy..... Takže budú určite aj na svadbe...
Odpovedať
ja v podstate tiez len kvoli svadbe uvazujem o sosovkach ale ktovie mozno sa mi zapacia na furt :-D
Odpovedať
Každý rok som ježiškovi písala nech mi prinesie pod stromček šošovky..a nič...no čo už keď som nepočúvala:-)Ale teraz som mala ohromnu príležitosť urobiť si radosť:-) Šošovky som nosila niekedy dávnejšie ked ma na tri mesiace vyšli aj s roztokom na 800,- hahaha:-)uz sú tomu skoro 4 roky takže zvykať si musím nanovo...akurát sa kolegyne smeju,že mi vypadnu oči tak čumím do toho PC:-)))) Vydávam sa na budúci týžden dovtedy si moje kukadla určite zvyknu:-)a nemusim sa trápiť s okuliarmi ak budu špinave,bude to lepšie vyzerať na fotkách,aj na kazete:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslíš, že mi stačí vyskúšať si šošovky mesiac pred svadbou? Lebo doktorka v optike mi povedala, že prvá diagnostika s mesačnými šošovkami na skúšku stojí 300 korún. Potom mesiaci sa vraj rozhodnem, či to chcem alebo nie. Ja som rozmýšľala tak, že by som šla na tú moju prvú diagnostiku začiatkom augusta a svadbu mám 27. 8, to by bol ten mesiac. A potom dosť. Len neviem, či mi to bude stačiť, či nebudem mať nejaký problém a podobne ... ako by ste sa rozhodli vy? Ďakujem za rady ...
Odpovedať
ale kočky... podľa mňa nevesta s okuliarmi je tiež kočka. záleží, aký účes vám k tomu kaderníčka spraví... ak ste zvyknuté na okuliare, tak si ich kľudne dajte. aspoň nebudete ako ostatné nevesty a budete výnimočné :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky Fizlik, vidíš, a ja mám z toho dobre, že nie bobky :-D - myslím z toho, že by som si mala nechať okuliare. Asi je to aj tým, že neviest s okuliarmi som veľa nevidela a nepoznám názor opačného pohlavia ... ďakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, ak xcete sosovky len na svadbu, tak existuju tzv jednodnove, predavaju sa v baleniach po 30 kusov a stoja (aspon v Nem) 25 e. Ja rozmyslam nad tymi, zda sa mi to najlacnejsia varianta, ked nechcem sososvky navzdy.
Odpovedať
Profilova fotka
Caute kocky! Ja to uz mam za sebou... a na svojej svadbe som mala okuliare. Nosim ich od 2 rokov, sosovky mi nevyhovuju... Ked budu fotky, dam Vam vediet ;-). Ale vsetci tvrdili, ze som krasna nevesta :-D :-D.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Fali, v prvom rade blahoželám a vôbec nepochybujem o tom, že si bola krásna nevesta. Ja tak rozmýšľam možno preto, že môj rám na okuliaroch je po bokoch oranžový. No ako by to asi vyzeralo, keď šaty mám bielo - ružové? Tak preto som sa začala pohrávať s myšlienkou na šošovky ... A na fotky sa moc teším!!!!!!!!!
Odpovedať
1
2
10
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?