Nevesta so zubným strojčekom. Aký je váš názor?

Určite nechcem kvôli tomu presunúť svadbu. Mám keramický strojček, takže to nie je až tak vidno, ale aj tak... ďakujem za názory :-)
Odpovedať
Profilova fotka
preco by na to niekto mal mat nazor??? ved to je absolutne normalna vec, hlavne je, aby si to ty neriesila... a citila sa uuuzasne :)
Odpovedať
NEMOZES!!!!!! :) ale cosi, vobec to neries, a hlavne si nenechaj pokazit naladu nazormi inych :)
Odpovedať
vobec to neries:) vsak je to normalne:))
Odpovedať
Profilova fotka
tak sa nevyskieraj na fotkach ako kaukazsky kocur :-D :-D :-D
Odpovedať
@monicka24 podla mna ak budes chciet par fotiek bez strojceka tak to sikovny fotograf vyretusuje
Odpovedať
Profilova fotka
zo strojčekom,alebo bez,je to jedno,len nech si to užijete ,je to VAS den :-) ,,,pre ženícha budeš aj tak najkrajšia nevesta na svete:)
Odpovedať
a to ti ho dovtedy nedaju dole? myslim ze to nevadi, ale urcite by si bola krajsia bez neho...
Odpovedať
Profilova fotka
Jeee strojcek na zuboch je nahodou uplne v pohode, ja som ho tiez kedysi mala a bolo to jedno z mojich najkrajsich obdobi. Dokonca som si vtedy nasla aj svojho terajsieho priatela ;) Kludne sa usmievaj, ja som ho na fotkach nechcela ukazovat a teraz, ked si ich pozeram sa tvarim ozaj divne, take usta zavrete... :-x A ked je keramicky, tak asi az tak moc vidiet nebude ;-)
Odpovedať
ja sa sice zo strojcekom nevydavam....ale podla mna v pohode...:D uz len zato ze ja som ho nosila...6 rokov...ano citate dobre...takze vsetky velke udalosti mojho zivota som podstupila s nim a vsetko bolo v pohodicke.:)
Odpovedať
Ja som sa vydávala až keď mi ho dali dole, krásne mi ešte zubárka vybielila a vyleštila zuby, to bolo úsmevov na svadbe. Ja osobne by som sa so strojčekom nevydávala, hej, dnes je to úplne bežné a vôbec som sa za strojček nehanbila...usmievala som sa na celý svet aj tak. Ale na svadbe som chcela byť bez neho!!!!!!!! Ak sa rozhodneš vydávať sa so strojčekom, svet sa nezrúti. Je to tvoj deň, sama sa musíš rozhodnúť.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som si ho chcela dať aspoň na tej jeden deň dole...
Odpovedať
Profilova fotka
Kvoli fotkám nemaj strach. Retuš je velmi rychla, neviditelna a na fotkách s kludnym svedomim sa smej co to da podla situacie. Zaklad je iba mat fotografa, ktory ovlada profesionálnu retuš.
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?