Podkožná krupica na lícach. Viete poradiť čo s tým?

Profilova fotka
Kocky nemate niektora taku tzv. podkoznu krupicu na licach? Su to take male podkozne malicke vyrazky.Vyzera to len ako take malinke hrbolceky Co s tym? Neviete nieco poradit?
Odpovedať
1
2
janina, ja na vsetky podobné "nezmary" pouzivam cajovnikovy olej, tea tree oil...Pekne vydezinfikuje, nie je agresivny a vyzivuje pokozku.
Odpovedať
ahojky, no ale tee tree je na zapaly...a krupicka pod kozou zapalom nie je :-|
Odpovedať
Profilova fotka
no jani, na etapy kozmeticke a vsetko ihlou dat von inak to nepojde. sama by si si to mohla nepekne rozmasakrovat. krupice idu strasne tazko aj ked ma clovek celozivotnu prax na celej rodine :)
Odpovedať
Kanuska, mas pravdu, je to aj na zapaly...Treba vyskusat, mne pomaha takmer na vsetko ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem kocky, ano vzdy mi to kozmeticka odstrani, ale o 2tyzdne to tam mam opat. A k nej chodim tak raz do 4och tyzdnov. A to ja si cistiiiim tvar, az sa zo mna drahy smeje, ze raz sa uplne zmazem ;-) Som z toho smutna, lebo len to mi chyba k dokonalej pleti :-(
Odpovedať
Profilova fotka
a ona ti nevedela poradit nieco na eliminaciu vzniku?
Odpovedať
Profilova fotka
divoska nie, mi povedala, ze to mozem mat zo stresu ;-) ja vlastne vsetky choroby ktore mam tak moja diagnoza je stres. A ja som tak kludny cloviecik ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no, tiez mam teoriu ze vela veci sa odrazi na tele, ale nemusi to byt zakonite stres /tiez ma tym ludia vytacaju ked mi to tvrdia pritom uz zijem kludnym zivotom :)/ co sa tyka tvare mozno si dat porobit vysetrenia zaludka pripadne sa skusit komplet detoxikovat. ja som mala vzdy plet dobru a odrazu som bola vyhadzana a flakata detoxikacia nepomohla tak som vedela ze to uz musi byt nieco ine. a nakoniec to bol helikobakter. a presne to mi povedala aj kozna ze pokial nie je nieco s tvarou v poriadku, zijem zdravo a kremy, lieky ani nic nepomaha tak jedine zaludok. ale zase strasit ta nechcem, mozno sa krupice robia naozaj len vramci procesu cistenia sa pleti nie som kozmeticka tak neviem, ale treba sa skusit pozorovat ;)
Odpovedať
Profilova fotka
divoska- helikobaktera doverne poznam. Moja mamina ho mala tiez. A cela rodinka sme si kvoly tomu museli dat urobit testy na helikobaktera. Nastastie ja som ho nemala. Mas pravdu, prave uz dva dni sa skusam detoxikovat. Tak uvidim ako to dopadne. ;-) Dakujem vsetkym. A ked vas nieco este napadne kludne piste, budem moc rada.
Odpovedať
Profilova fotka
hej moj drahy je tiez ok a ja uz mam vybrate druhy krat tie vsetky sproste lieky a stale mam pocit ze nepomahaju. no co uz. dobre na to ides. drzim palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Tak aj moj problem s pletou spociva v krupici. Zacala som teda chodit ku koznemu lekarovi. Je super a nediva sa na mna ako ze co tu chcem, ze su ovela horsie diagnozy na svete. Proste chape ze vo svojich 24 rokoch by som sa chcela dopracovat k cistej pleti. Chodim tam raz mesacne. Zatial mi predpial krem - Skinoren a postupne ked uz slniecko neude take silne tak prejdeme aj na iné. Vravel mi ze by na to pomohla aj antikoncepcia (napriklad DIANE ale ked ja mam este ine problemy a tak musim antioncepciu riesit inym sposoboom.). Nezabudol mi však zopakovat, ze musim ratat s tym, ze za cistou pletou nas caka dlha cesta. Tak moja rada znie - NAJST DOBREHO KOZNEHO LEKARA! :-)
Odpovedať
niekde som pocula, ze to aj naparuju
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
janina...ja chodievam ku kozmeticke-ona mi napari tvar a tu "krupicu" ako si to nazvala mi odstrani lekarskou ihlou. potom mi na to da nieco na vyliecenie. vytvori sa mala chrasticka, ktora odpadne a mam pokoj....
Odpovedať
Profilova fotka
kuracik- aj ja mam super koznu lekarku. Skoro uuuuplne mi vyliecila akne. A tiez tak ku mne postupuje. Ano Skinoren je super, pouzivam ho aj ja. A tiez antikoncepciu nemozem. Lebo mam zvyseny prolaktin. reja-dakujem skusim sa na to spytat aj mojej kozmeticky.
Odpovedať
Janina to ti spravia v hociktorom kozmetickom salone...bez sa tam objednat co najskor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Janina Som rada, ze aj ty si mala stastie na koznu lekarku.Co sa tyka tej lekarskej ihly, tak sa musim priznat, ze ja tiez nemam dobre skusenosti. Nie zeby bola ta kozmeticka zla co som u nej bola, ale .... S chrastami po celej tvary som chodila cely tyzden bo ja mam taku blbu citlivu pokozku ze potom sa nie a nie z toho spametat. Potom som sice mala krasnu hladku plet, ale o 2 tyzdne krupic bola spet. A tak som pochopila, ze to musim riesit dajako inac. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hm..u kazdej z nas je to asi indiviualne
Odpovedať
Profilova fotka
divoska-ta detoxikacia naozaj pomohla :-) :-) ;-) Dala som si detoxikacny kapustovy tyzden. Super. A vsetkym dakujem za rady urcite ak by sa to zhorsilo skusim tie ihly x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojky, tak sa tiez pridavam k vam - "krupicovym". Ako pisete, idem ku kozmeticke, 2 tyzdne je plet ok a potom znova. Akosi som si na to uz zvykla. Stravujem sa zdravo, so zaludkom problem nemam. Mozno to bude i fajcenim. Inac, pre dobry pocit - doporucujem peeling, ten tu krupicu vyhladi - aspon mne.
Odpovedať
Ahojte, potrebujem tiež poradiť ohľadne akné „krupica.“ V poslednej dobe, asi rok dozadu, ma toto akné neustále trápi. Použila som už rôzne krémy, čistiace gély a peelingy na čistenie akné, kúpila som si i krém Vichy Normaderm, ale nič mi nepomáha. Tento typ akné ma taktiež trápi najviac na líčkach a čele. Nezaberá ani tea tree oil. Keď sa mi to celé začalo, navštívila som i dermatológa, predpísal mi nejaký špeciálny krém, ktorý som mala brať 4 týždne a viac, ale bohužiaľ po troch týždňoch sa mi začali robiť suché lišaje. Neviem čo si s týmto mám počať.. neberiete niekto nejaké špeciálne vitamíny na úpravu pokožky alebo tak?? Nepomohlo by mi to? Prosím o radu, lebo fakt neviem ako sa toho zbaviť a veľmi ma to trápi. Ďakujem krásne. Evka
Odpovedať
ja ked zvyknem viac cokolady zjest tak sa to na pleti odrazi
Odpovedať
Profilova fotka
Evka3, mozno je to od zaludka. NEviem, tazko poradit, stravujes sa zdravo? Tam, kde nepomaha kozmetika / a pises, ze pouzivat dobre pripravky ako tree oil, Vichy /, skus radsej liecit aj z "vnutra" Mne vzdy pomohla kura pitia zihlavoveho caju. Drzim palecky
Odpovedať
Profilova fotka
evka3 neviem odkial si, ale odporucam dermatologicku v N.Dubnici. Zevraj je druha naj kozna na SR. Mne naozaj pomohla. Dobry kozny lekar hlada pricinu. Mne zobrali krv vseliake mozne vzorky atd. Liecenie akne je niekolko mesacne liecenie. Ja to robim takto: Rano: Dokladne, ale opakujem DOKLADNE vycistenie pleti mliekom a potom tonizacnou vodou. Dam si na to krem na zmiesanu tvar L Oreal. Necham 5min vsiaknut a potom sa nalicim. Rano vzdy uzijem vitaminy (Walmark-vapnik, horcik, zinok). Prestala som si davat make up, ak tak velmi lahky od wichy. Nejake male SOS chyby hravo zakryjem korekcnou tycinkou od Oriflame SOS, je fakt vyborna (vysusi, zakryje). Poobede: Jednoducho vzdy ked pridem domov, aj ked viem, za hodinu pojdem opat prec sa odmalujem a vycistim tvar necham tvar, aby si cista oddychla. To mi poradila kamaratka a bola to dobra rada mne to pomohlo. Vecer: To iste co rano, poriadne vycistenie tvare, v stredu, piatok a nedelu peeling a miesto L Oreal si dam Skinoren krem - poradila mi ho dermatologicka a vyborne lieci. A este jedna rada, ak mas moznost v obodbi, ked kvitne BIELA lalia si ju zozen. Jej lupene das do pohara a kup si v lekarni 95% lieh a nechaj tu laliu v tom liehu minimalne 3tyzdne. A potom ju pouzivaj na docistenie tvare, ktora je problematicka. Ale pozor je to velmi silne. Ale ucinne recept starych materi :) Kazde 4tyzdne chodim na cistenie ku kozmeticke. A tvar sa mi po vsetkych tychto postupoch a dodrziavani ich po pol roku naaaadherne vycistila. Krupicu mam, ale len veeeelmi jemu. Zlepsenie tvare ako moja mamina hovori o 110%. A tiez skus tyzdennu detoxikaciu zaludka naozaj to pomaha tiez nemam problemy so zaludkom a pomohlo mi to. Toto vsetko mozes robit, ak si naozaj zdrava zaberie to, ale ak mas nejaky problem(zdravotny), ktory sa zobrazuje na tvari treba to riesiet.
Odpovedať
Profilova fotka
no jaka parada jani fakt sa tesim :)
Odpovedať
janina1 a ta detoxikacia zaludka sa ako robi?
Odpovedať
Viete mi povedat, ci je Skinoren na lek. predpis alebo je aj volne predajny?
Odpovedať
Profilova fotka
matja Skinoren ja ho mavam na lekarksy predpis. Neskusala som si ho pytat bez neho, ale za pokus nic nedas. samera - ja som si dala napr tu kapustovu. Papas len taku speci polievku. Prvy den k nej len zeleninu, druhy den len ovocie, treti den myslim ze len banany a mliecne vyrobky,.... Mne to pomohlo, zhodila som cca 3kg, aj ked to nebol moj ucel. Ale citila som sa ovela lepsie, zaludok sa na 100% precistil ;-) a tvar sa polepsila. divoska - aj ja, moja. :-x x-)
Odpovedať
janina hej tu poznam tukozrutka, aha a kolko si ju mala?
Odpovedať
uz som si to zistila, skinoren je na predpis :-S Viete mi poradit nieco, co nie je na predpis a je ucinne? Mate nieco take odskusane?
Odpovedať
Profilova fotka
matja - pocula som ze je velmi dobry ten wichy normadern(m) samera - tyzden a stacilo mi :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?