Poraďte vizážistku v Bratislave

Ahojte. Neviete mi prosim poradit sikovneho vizazistu/vizazistku za rozumnu cenu? Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja môžem odporučiť Soňu Kunovú :)
Odpovedať
ja ti možem odporučiť Veroniku Durikovu salon devana, strasne mila baba a za super cenu. Bude ma robit za 2 tyzdne na moju svadbu, uz mam za sebou skusku a som velmi spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
www.vinstyle.sk
Odpovedať
ja budem mat zo salonu Elixir v Petrzalke. licili a cesali nas tam spolu s kamoskou uz minuly rok na jej svadbu, tak si to teraz vymenime :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzzzik aj ja tam idem...bola kamoska spokojna?
Odpovedať
@evkacik5 - miuly rok cesali aj licili kamosku ako nevestu a mna ako druzicku - boli sme velmi spokojne obe, super pristup, dobra cena a vela pochval sme dostali. make up nie prehnany, ale vkusny a vydrzal celu noc. verim, ze na mojej svadbe o dva tyzdne bude tiez spokojnost. konzultaciu uz mam za sebou a kadernicka aj vizazistka su tam super sikovne. drzim palce! :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzzzik jeeej dakujem za odpoved ;-) ...bola si aj na skuskach ucesu a make upu, ale len na konzultaci...platila si za konzultaciu? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veronika Mrazova - ma aj kamaratku kadernicku a prip. aj fotografa. Vyborna trojka na nasej svadbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skus si pozriet pracu Peti Kubincovej, je to mlada kočka, najdeš ju aj na FB, liči a češe krásne a ochotne dojde aj ku tebe domov
Odpovedať
@evkacik5 - aj kamoske aj mne stacila konzultacia, pripadne ciastocne ucesanie, kde ti nerobia komplet uces, ale iba naznakom vyskusaju (tam skuma kadernicka kvalitu vlasov a ako ti napriklad vydrzi natocenie kucier, atd.). Make up skusku som nemala ani som nechcela, umele trsy som nepotrebovala a ani som nechcela nic kriklave ani divoko trblietkave, takze klasicke dymove licenie v hnedych odtienoch sme zvladli aj bez skusky. Takymto sposobom je to zadarmo. Ak chces, urcite ti spravia aj komplet skusku, ale tipujem, ze to uz je spoplatnene.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzzzik ano skuska je spoplatnena, to mi bilo povedane...hovorili mi i tej konzultacii tak som bola zvedava... ;-) dakujem inak
Odpovedať
ahojte baby, viete mi poradit fajn kozmeticku za normalne ceny? ...v BA, pls do spravy ak mate skusenost aj s cenou...mala som dohodnutu cez svoju kadernicku a sialene dvihla ceny...:((
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bambulka0 - kozmeticku alebo vizazistku?
Odpovedať
@zuzzzik sorry vizazistku :)
Odpovedať
@bambulka0 neviem, čo konkrétne potrebuješ, perfektnú kozmetiku robia na Krásnom mieste v Prievoze - čistenie Ťa vyjde 25, dvojhodinová kompletka cca 44 EUR. Svadobné líčenie vrátane skúšky 40.
Odpovedať
@heily dakujem , uz som poriesila licenie, snad bude ok, ked nie tak budem v panike po skuske zhanat niekedy v lete :)... zle som sa vyjadrila, kozmetiku mam svoju v raci :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@michala.s prosim ta, vies mi nejako priblizit nick tej peti kubincovej, neviem ju na fb najst.. dakujem
Odpovedať
Ahojte, viete mi povedat v akej cene sa pohybuje líčenie svadobne alebo večerne ? Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?