Samoopaľovací krém, sprej? Aký by ste doporučili?

Baby, som hladala nejake prispevky ohladom samoopalovacich kremov, ale nikde to nie je nejako skompletizovane. Chcela by som vediet nejake vase skusenosti ohladom znacky (krem/sprej), co je lepsie? Dik
Odpovedať
1
2
19
Ahoj, ja radsej samoopalovacie mlieko. Krem sa tazko rozotrie rovnomerne. Ak si to este neskusala, tak zacni cim skor. Lebo ja som zo zaciatku bola flakata. Co sa tyka znaciek, je to rozne, mne napr. nesadla Nivea, pouzivam (do kelu zabudla som, ale pozriem a napisem ti). Osobne mam radsej solarko ;-)
Odpovedať
hlavne je, aby si si to poriadne rozotrela, lebo potom sa robia flaky.. niekde som citala, ze je dobre si pred natretim spravit peeling, aby sa plet vyhladila.. ja pouzivam krem od oriflame, ale kedze ho pouzivam len vynimocne, tak neviem poriadne posudit..
Odpovedať
Profilova fotka
...tiez som za solarko, ale ked potrebujem nabrat normalnejsiu farbu oproti mojej prirodzene bielej tak to samoopalovaky istia... tiez som za mlieko - dobre sa rozotiera a este sa da aj spray... kremy su (pre mna) dobre max. na tvar (su aj extra samoop. na tvar)... co sa tyka znacky, striedam Yves Rocher a AVON. Proti flakom treba len roztierat, roztierat, roztierat az kym sa mlieko nevstrebe do pokozky... a potom na seba necakat vodu 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
S tym peelingom to je pravda, Sylvie :-) Ja pouzivam sem tam mlieko - taka smiesna znacka z DM - SunDance :-D Je lacne, ale ja som s nim naozaj spokojna. Je take tekute, ze mi nikdy neostanu flaky, tak dobre sa rozotrie. Len v kritickych partiach (okolo vlasov, na klboch...) sa este pre isotu poriadne poutieram papierovym obruskom. :-) Moja teta zas odporuca Lancome, ale to je uz ina cenova relacia... ;-)
Odpovedať
Nevesticky - ZIADNE SAMOOPALOVACIE KREMY!!!!!!!! Kamaratka si nedala poradit a tie krasne biele saticky boli naozaj biele asi hodinu, potom ako sa zacala potit, mala po okrajoch, pod pazuchami, nad prsiami vo vystryhu otrasne hnede flaky.... vyzeralo to zufalo. Ked uz, tak radsej solarko. len si ho nenechavajte na poslednu chvilu, aby ste sa nevyhadzali. Radsej skor a pomalsie.
Odpovedať
ja som skusila dvakrat niveu-spray, vyzera to ako olej, celkom pekna farba, fakt, ze ale na dru den, ked som si dala do prace bielu bluzku, bola trosku spinava. Raz som bola na "aruba-tan", je to procedura, kde na teba nastriekaju taky nejaky spray. Je to rovnomerne, vydrzi to asi 5 dni. Bola som spokojna. Tiez mam radsej solarko, no kedze som tehotna, neostava mi nic ine ako samooplalovacie kremy alebo toto nastriekanie. Stankas, robia to v Prahe oprosti flore - Agora Flora fitko.
Odpovedať
Profilova fotka
Dida, suhlas :-) tiez som zazila podobnu nevestu. Mozno je to len otazka nanasacej techniky a znacky.. ale neviem, k samoopalovacim kremom nemam zvlast pozitivny vztah. Ale to je aj trauma z minulosti ;-) .. raz, este na strednej, som to na seba aplikovala a potom som tyzden chodila ako gepard skvrnity :-D Minuly tyzden mi niekto spominal samoopalovaci Lancaster, vraj je uplne skvely .. takze davam do pozornosti, kto s tym viete narabat :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja spreje nemám rada, vždy je to všade inde, na kachličkách a tak, len nie na mne.. pred prvou aplikáciou si rozhodne urob peeling, potom precízne rozotrieš krém (al. mlieko) a aspoň 10 minút by si mala vydržať neoblečená, aby sa všetko vsiaklo do kože a nie do oblečenia. opakuješ každý alebo každý druhý deň podľa potreby. mne sa osvedčilo zmiešať si v dlani samoopalovák s telovým mliekom, "opálenie" bolo rovnomernejšie a oveľa lepšie sa mi rozotieralo aj vsakovalo, akurát som ho musela opakovať viackrát, lebo chytilo slabšie. dobré skúsenosti mám s clarins (predávajú na tmavšiu aj svetlejšiu pokožku) a s clinique - ten je super. ale dobrý je aj loreal, to mlieko. skúšala som aj garnier na nohy, ale ten dosť púšťal. ale: na svadbu si ho dávať nebudem (a to som veľmi svetlý "tvarohový" typ - prírodná blond, modré oči), lebo doteraz púšťal každý. viac alebo menej, ale na bielom oblečení a pri spotení ostane stopa takmer určite. na lemoch šiat a tak.. ;-( to by som neriskovala. keby som bola moc zúfalá, skúsila by som skôr ten "aruba" postrek, v blave to robia pri národnom div. ako odbočujú električky pri Pravde..
Odpovedať
ahojte, ja by som radšej doporučila solárko, ale asi 2 mesiace pred svadbou, záleží aj na odtieni opálenia, elbo nemám dobré skúsenosti so samoopalovacími krémami, lebo niektoré sú fajn, ale nedržia dobre celú noc , hlavne pod pazuchou a šaty sú trocha z toho zafarbené.Chodím do solárka a som pekne snedá.Aspoň ma lepšie opáli slniečko teraz pred letom ... takže rozhodnutie je na vás, milé nevestičky..
Odpovedať
ten aruba postrek je ten suntan? mate s tym niekto skusenosti? ja si myslim ze to bude zanechavat flaky tak isto ako samoopal.pripravky :-|
Odpovedať
myslim, ze hovorite o solarnej sprche - suntan. Kamaratka to mala na svadbe a vyzerala super, ziadne flaky-mapy. Ja som sa snazila chodit do solarka, ako sa len dalo (koli praci sa moc nedalo), ale nie som taka, aka som chcela byt. Takze urcite pojdem na ten suntan. Len sa chcem spytat...Kattum a po tomto Ti zeostavali flaky na obleceni?
Odpovedať
janka ked to vyskusas tak daj vediet ci sa to oplati ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Kočky, včera som skúšala samoopaľovací sprej, zatiaľ len na nohy. Neumyla som si potom ruky, a teraz mám krásne žltučké dlane!! :-D Ale nohy už nemám až také bielučké, uvidím na viackrát.
Odpovedať
ahoj maruska! len neurob potom nechtom škrabanec po pokožke, lebo ti ostane biely šraf.Takže sa nepoškrab :-) pa pa
Odpovedať
Messue, Ty máš nejaké skúsenosti so samoopaľovacími prípravkami? Na svadbu to asi nebudem riskovať, viď predchádzajúce príspevky o "púšťaní" farby na šaty, ale teraz som ako vápno :-S
Odpovedať
mám skúsenosti a velké, ja chodím do solárka už druý mesiac a som pekne snedá, máš ešte čas, chod radšej do solárka. :-)
Odpovedať
No do solárka som chodila vždy o takomto čase, aby som bola trošku pripravená na letné slniečko. Ale ja mám bledú pokožku, a strašne dlho mi to trvá, niekedy to ani nie je poznať, koľko času som tam strávila. Raz sa mi po turbe vyhodili nejaké fľaky, tak som trošku zanevrela. Ale asi si nepomôžem, začnem nejaké tri mesiace pred svadbou...A aké máš skúsenosti so samoopaľovákmi?
Odpovedať
mám také skúsenosti, že som mala žltú kožu a keď som sa potili tak sa to zmývalo a mala som nepekné mapy...Aj ja mám bledú pokožku a musím chodiť často do solárka asi 15 x ,aby som bola hnedá, a flaky máš aj asi preto, lebo keď si niekto po sebe neumyje tú plochu kde leží a potí sa, tak to máš alergiu.Aj ja som to mala a štipalo ma to , odvtedy to tam vždy pred solárovaním vyumývam.... :-)
Odpovedať
Ja som si to pre istotu vždy umyla aj pred sebou. Ale tie tmavé fľaky som mala z vertikálneho, to z toho nemohlo byť. Ževraj to mohla byť aj nejaká sprievodná reakcia pri užívaní HA :-S Aj ja budem musieť chodiť častejšie, len kedy, to neviem. V robote som dlho, a tých povinností neskôr je strašne veľa. Ale Ty to máš za pár, už sa opakujem, ale želám Ti, nech Ti to krásne dopadne!!! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Maruska, tak to teda mohlo byt presne z HA, pri jej uzivani sa neodporuca prilis chodit na slnko, ani do solarka, ak nechces mat pigmentove skvrny. Teda, ak to boli spominane pigmentove skvrny, najskor to bude od kombinacie HA a solarko... No ale zas, coho sa vzdat? :-)
Odpovedať
Bayka, that´s question :-D
Odpovedať
Ja som tiez z tych nestastnych ]-( bledych typkov :-| ]-( :-S . Zvykla som pred letom, asi o takomto case chodit do solarka, aby mi cele leto ludia dookola nehovorili, nech nieco so sebou robim, lebo som nezdravo biela. Ale zacinam mat trochu obavy, lebo coraz castejsie sa hovori o tom, ake je to solarko nezdrave. :-S A zdoraznuju to coraz viac a viac. Uz aj moja draha maminecka mi zacala do toho hovorit... :-|
Odpovedať
dokonca aj keď berete antibiotiká, sa neodporúča, budete mať určite vyrážky..... :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Takisto som za suntan sprchu, aj ja som to vyskusala, ziadne flaky ani po spoteni, dobra je znacka St.TROPEZ :-)
Odpovedať
A ZA KOLKO? ďakujem kama :-D
Odpovedať
baby, ja to vyskusam to "aruba tan este raz a na druhy den si dam biel tricko. Potom Vam napisem vysledok.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj messue, pocitam, ze na Slovensku to bude okolo 3/4 tisic korun. Vola sa to St.Tropez Air Brush, kde stojis naha v kabinke a postupne Ta to nasprejuje od spodu na vrch. papa
Odpovedať
ahoj kama, ale to je velmi drahé, že? 3-4000 tisíc? Radšej do solárka. Čo povieš?? :-D
Odpovedať
kama, nevieš o nejakom dobrom kréme, nie moc drahom, ktorý nezanecháva stopy na šatách? Stačí ke´d vydrží 1-2 dni. Chodila som do solárka a dosť dlho, ale nie som moc opálená, len tak jemne.Bojím sa tento týždeň príliš opalovať, aby som nebola červená, lebo ja mám takú jemnú a citlivú pokožku a vždy sa najprv opálim do červena a nikdy krásne nezhnednem.Potom som taká ružová ako prasiatko.. :-) :-D
Odpovedať
ahojte! ja som uz pskusala tiez hocico.je pravda ze nie je nad prirodzene opalenie, avsak ked to nejde, traba hladat nahradu..]-( Po neustalom skusani samoopalovacich kremov roznych zanciek som prisla na to, ze sa mozem akokolvek rovnomerne natierat a peelingovat, vzdy to nie je ono :-| .Okrem toho ze to ludia spoznavaju-cele okolie "obdivuje" moju divnu mrkvovu farbu a to sexi zakoncenie za usami alebo pri korienkoch vlasov..na tom sa moja kamaratka vzdy dobre zabava :-D .To ze ked idem vecer santit von, nebodaj uz v spominanom niecom bielom, trapas v podobe spinavych skvrn mam isty, a ten pocit hanbi stoji za to- treba vyskusat! :-D Rano sa budim s flakmi nielen na nocnom odeve ale i po celom tele a co nevidim?? Tam kde sa ma niekto co i len trochu viac dotkol resp. uskrabol a pod. je krasny svietivo biely ornament ]-( , aspon usetrim za tetovanie ;-).Nuz pravdupovediac, neverim uz nicomu al takisto nechcem skoncit so skaredou kozou a kopou melanomou, vrasok, ziliek a pod., co ako velmi dobre viete sposobuje ten diamant na nebi- slnko! a pozor! mozno ste to poculi, ze tento rok je mimoriadne nebezpecna ozonova diera! ide vam predsa aj o zdravie, nie? ved co ine nam zostane, ak uz krasa pominie.. :-o , no vlastne pardon,my sme krasne vecne vsak? ;-) p.s.: k solarku len tolko- opaluje faj, vyuzivam ho v pripade dlhsie trvajucich zamracenych dni, nie som na seba za to hrda, ale... :-) p.s.2: preco Nicol Kidman, ci inym nikto nevycita ich "snedost"?.... lebo vedia ze to vobec nie je meritko skutocnej krasy, len povrchne hodnotenie konzumnej spolocnosti... nuz bohuzial ja k nej patrim :-| ZDRAVIM A DRIM PALCE!
Odpovedať
1
2
19
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?