Svadobný účes a make-up, Orava

Pekný deň, chcela by som sa spýtať, či sa tu nenájde nejaká šikovná kaderníčka a zároveň vizážistka - ideálne v jednej osobe, ktorá by mi spravila svadobný účes a make-up. Svadba bude 7.9.2019 v hoteli Oravský Háj, preto hľadám niečo poblíž, resp. super by bolo aj to, ak by bol niekto ochotný prísť a učesať / nalíčiť ma na hoteli. Nakoľko som z iných končín, v okolí nič nepoznám. Budem vďačná za všetky rady :)
Odpovedať
Kozmetika Nicol - gelove nechty na FB pozri ona je tusim z Brezovice.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, svadbám sa venujem už 8 rokov a cestujem za nevestami do zahraničia a po celom Slovensku. V tento Váš deň mám ešte voľný termín. Môžem prísť na hocijaké miesto príprav a zabezpečiť profesionálne líčenie a účes nielen nevesty, ale aj svadobčanov, alebo ženícha. Moje referencie nájdete na FB stránke, ale aj na profile, ktorý tu mám vytvorený. Ak nikoho nemáte, dajte mi čím skôr vedieť a dohodneme si podrobnosti príprav na skúšku/svadbu. Budem rada, ak Vašu radosť budem môcť zdieľať s Vami :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň, som vizážistka a vlasová stylistka. Som z Martina, ale za klientkami cestujem. Pripájam pár foto mojej práce. Ak máte záujem alebo akékoľvek otázky, môžete ma kontaktovať telefonicky, správou alebo e-mailom. Budem sa tešiť, Nicki ☺️
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?