Vizáž a svadobný účes 8.8.2020 - Malvázia Prievaly

Ahojte hľadám niekoho kto mi urobí svadobný účes a líčenie. A je ochotný prísť do hotela Malvázia v Prievaloch asi 10 minut od Senice (cca60 minut od Bratislavy) Termín Sobota 8.8.2020. Za každe odporúčanie aj ponuku vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, som svadobná vizážistka už 9 rokov, ovládam make-up aj účesy a viem zabezpečiť vizáž neveste, ako aj svadobným hosťom - všetko na mieste príprav, takže nie je potrebné v beztak náročný deň nikam cestovať. Pre nevesty mám pripravené zľavové balíčky, takže pri ich využití vás napríklad cesta môže vyjsť zdarma. Makeup je vode a oteru odolný, takže vydrží všetky objatia a pusinky, ale aj zábavu až do neskorého rána- akoby bol práve nanesený. Odporúčania a skúsenosti so mnou nájdeš na mojej FB stránke, alebo tu na profile profesionála (len 5*). Celková vizáž je prispôbená téme svadby, typu šiat, tomu čo sa ti páči až po to, čo sa k tebe hodí najviac. Všetko spolu prediskutujeme ideálne na skúške a deň svadby bude dokonale naplánovaný a nič nenecháme na náhodu. Cesta tam aj nazad vychádza 40€ cenník a objednávkový formulár, kde si môžeš deň zajednať len pre svoju svadbu nájdeš na mojej stránke tu pod profilom. V hoteli Malvázia som v roku 2019 absolvovala 3 svadby, rada tam prídem zas, je tam krásne. Budem sa veľmi tešiť!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Dobrý deň. Som profi vizážistka zo Žiliny s vlastným štúdiom. Klientky chodia ku mne do štúdia alebo ja cestujem za klientkami. Venujem sa len líčeniu a celkovej vizáži (dokážem poradiť, aj čo sa týka oblečenia). Pracujem s kozmetikou najmä značky NYX, ale aj iné určené pre profi použitie. Vyštudovala som módny dizajn, takže čo sa týka celkovej vizáže, dokážem zladiť a skombinovať postavu, oblečenie aj samotné naličenie klientky. Všetko samozrejme prekonzultujeme, ake predstavy ma klientka, tak aby všetko sedelo a ladilo a bolo perfektne zladené a aby si nevestu na svadbe všetci dobre zapametali. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.číslo, e-mailom alebo navštívte moju stránku web stránku.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?