Vrasky na dekolte v 26 rokoch???

Profilova fotka
Ahojte...o mesiac mam svadbu a asi pred dvoma tyzdnami som si vsimla, ze ma hlboke vrasky na dekolte. Vyzera to akoby som mala 40 rokov. Vyzeram ovela starsie a nepekne to vyzera ked mam tricko bez rukavov alebo vacsi vystrih. Mam 26 rokov a na svadbe chcem mat pekny dekolt. Neviete mi poradit aky krem je na to fakt dobry co mate oskusany, ale nejaku cenovo dostupnu proceduru v kozmetickom salone? A este mam otazku, bude lepsie ked si dam k svad. satam nahrdelnik aby sa to zamaskovalo, alebo lepsie bez. ? Inak nasla som na internete podprsenku na tieto vrasky, spi sa v nej a ze vraj pomaha, mate skusenost? Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa sem tam take vytvoria pri spani na bruchu a boku (niekedy) ale potom mi to zmizne
Odpovedať
Vyskusaj nejaky olejovy zabal - napriklad z olivoveho oleja (http://www.tvarova-gymnastika.sk/hlad...) - zname si to chvalia.
Odpovedať
Profilova fotka
@mudreocko spavas zrejme naboku, vsak? :) je to normalne, pokial mas suchsiu plet a spavas v rovnakej polohe... co sa tyka prípravkov, tento krem je na dekolt super: http://www.marykay.sk/sk-SK/Plet/Kole... alebo skusit nejake sérum, ktore ide hlbsie do pokozky - neviem ako hlboke su tie vrasky... napr toto: http://www.marykay.sk/sk-SK/Plet/Kole...
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem. Ale to co ste pisali tie kremy a aj olejovy zabal, sluzi to ako prevencia ale mi pomoze tie vrasky zlikvidovat? Myslite ze do svadby to zmizne? Mam 1.augusta :-(
Odpovedať
Profilova fotka
@mudreocko to co som pisala ja, teda hlavne to sérum, ti vrasky zlikviduje - resp. v tvojom veku to este nie je taky problem vyhladit - nemozu byt nejake hlboke (v pokozke hlboko myslim) ;) a este by ti pomohla aj mikrodermalna sada http://www.marykay.sk/sk-SK/Plet/Kole... a pokus sa spat na chrbte, alebo bruchu ;)
Odpovedať
Profilova fotka
janaloksikova dakujem za rady :-) Poslala si mi dokopy 3 odkazy na rozne produkty. Mozem iba jeden kupit. Ktory z nich je nsjucinejsi a dokaze mi zlukvidovat tie vrasky? A dokaze to za 1 mesiac, do mojej svadby? Inak dost su drahe tie produkty...hm
Odpovedať
Profilova fotka
@mudreocko su drahsie, ale su to zase produkty, ktore idu hlbsie do pokozky - kremom vyriesis len vrchnu vrstvu pokozky... ja keby som mala zvolit jeden z nich, tak je to liftingove sérum ;)
Odpovedať
@mudreocko skoč do parfumérky, povedz im o čo ide a ony ti poradia kvalitné sérum. Nemusí to byť vychýrená značka, dobré produkty kúpiš aj v lekárni. Samozrejme, vrásky to už nikdy úplne nezlikviduje, len zjemní, no výsledok bude určite viditeľný. Pokožka potrebuje výživu a napnutie, potom by sa to malo upraviť :) odporúčam ti vypýtať si vzorku, skúsiť 1-2 dni a potom kúpiť. Lebo môžeš kupiť hovadinu, ktorá ti nebude sedieť a môžeš sa aj z toho vyhodiť, čo bude ešte horšie. Takéto veci treba odskúšať.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sj natierame kokos.olej ( ale malo aby sa ti z premostenie prílišné ho nerobili pupaciky) al. BIOOIL z lekarne UZASNA VEC!!!! Skusala som na dekolt najdrahšie značky od Clarins (nk ok tie výrobky sú mega ale 10ml za 50eur je dosť veľká invwsticia) A tieto dve veci mám overené. ..Nakolko ja som aj nachylna k striàm a tiez mam velke prsia mastim o100-6....aj spím len na boku A bruchu A nerobia sa mi vrásky A to mi ťahá na 30 ;) skus...Ten bio-oil som objavila v Kanade A aj tam je najpredávanejší A je prírodný. ..
Odpovedať
Podla fotiek to nevyzera na hlboke vrasky. A aj podla toho, co pises, ze si si ich vsimla len nedavno. Podla mna ked pokozku dostatocne zasobis vodou a zivinami, zasa ustupia. Skus vela pit a natierat si dekolt nejakym kremom - napriklad takym, ktory sa ti osvedcil na tvar alebo nejakym telovym. A vyskusaj ten zabal - znamym po pouziti zjemnuje aj vrasky na krku. Vidno to prakticky hned. A ak by toto nezabralo, tak az potom by som byt tebou riesila nejaky drahsi krem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Baby čo Vám naozaj pomohlo na tieto vrásky na dekolte ? Teraz to škrie už aj mňa :/ zvažujem nejaké cviky a prípadne z popupstore olej facederma s hodvabom
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?