Výrazné líčenie alebo prirodzené líčenie na svadbu?

Ahojte dievčata ... bola som na skúške líčenia. Nezvyknem sa nejako v bežný deň extra silno líčiť, skôr také nahé ličenie ... a po skúške, ktoré mi moja vizážistka urobila som sa cítila strašne neprirodzene. Akoby som mala masku na tvári. Vizážistka mi však povedala, že kamera a fotak to stiahnu, ze to musi byt takto. A veru je to tak, boli sme totiz potom na Rade fotenie, a to licenie na fotkach vobec nie je vyrazne Mam vsak dilemu ako sa rozhodnut. Ci koli kamere a fotaku mat take vrazne licenie, aj ked sa v tom necitim dobre, alebo si dat prirodzene licenie, slabsie, a aspon sa na celej svadbe budem citit viac sama sebou??? Aku mate Vy skusenost???
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana518 ja mám skúšku budúci týždeň a tiež som zvedavá, čo na mne kočka vykúzli, keďže sa nemaľujem skoro vôbec a keď, tak mi stačí ozaj málo. je pravda, že na fotkách to ukáže perfektne - na kamere zrejme tiež. my však máme tú výhodu, že fotenie máme v pondelok po svadbe, takže make-up budem potrebovať viac vtedy mať taký výraznejší a na svadbu by som radšej bola menej "svietivá"... :) ale myslím si, že za ten jeden deň to stojí za to vydržať - aj tak máš byť stredobod pozornosti a make-up je povolený "tunning", ktorý má podčiarknuť to, čo je na nás pekné a potlačiť nedostatky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Vizážistka by mala vedieť vyzdvihnúť prirodzenú krásu, ak sa necítite dobre vo výraznom líčení tak by som radšej zvolila to jemnejšie...videla som nevesty s jemným líčením a vyzeralo to vynikajúco. Dobrá vizážistka spraví dokonalú kontúru tváre a potom netreba výrazné líčenie ale len napr. výraznú očnú linku alebo pery. Dôležité je aby ste sa cítili vo svoj svadobný deň dobre a netrápili sa tým či je to líčenie vhodné.
Odpovedať
Profilova fotka
ak sa necítite dobre, trvala by som na jemnejšom líčení, fotograf farby dokáže zvýrazniť v postprocese, ako je to s kamerou, to neviem, ale mala by zachytiť verné farby asi a teda Vašu prirodzenosť ;-)
Odpovedať
Pri tom svadobnom ruchu aj zabudnes ze mas výrazný makeup, a urcite to urobi pekne na videu ci fotkach. Určite by som šla do vyraznejsieho. Ani na stuzkovej som nebola spokojna s makeupom, myslela som si, ze som zmachlena jak z mrazika :-D no na fotkach či videu to vôbec nebolo vidno. To isté bude na svadbe, preto sama som zvedava, co mi kozmeticka vykuzli na skúške
Odpovedať
záleží na tebe v čom sa lepšie cítiš. Ak máš byť vo výraznom líčení nesvoja tak do neho nechoď. Ide o to aby si sa cítila ako nevesta dobre a krásne. O fotky v konečnom dôsledku ani tak nejde :)
Odpovedať
Profilova fotka
treba nájsť nejaký kompromis, ale rozhodne sa neboj povedať vizážistke, že chceš niečo jemnejšie :-) Ja si myslím, že keď sa cítiš nepríjemne, nemá to zmysel ani kvôli fotkám..
Odpovedať
Profilova fotka
vizazistka by mala odhadnut licenie podla vyzdoby a popolnocnych siat a nejako to prisposobit. samozrejme podla tvare, farba pleti. Ja som si zvolila vyraznejsie aby to bolo aspon trosku vidiet na fotkach. A i tak to nebolo az take vyrazne :-) povedz jej co sa ti paci :-) :-) :-)
Odpovedať
@sitael @minniepha @karoliness @vercaaa20 @ajaku @dalevent @zuzu108 dakujem Vam krasne dievcata ... ja si tiez myslim, ze licenie by malo v provom rade vyzdvihnut prirodzenu krasu a malo by byt take fresh, stavnate ... bola som uz na jednej skuske, ale mam velky strach ako to dopadne na svadbe ... pani vizazistka so mnou na skuske vobec nekomunikovala ... viac menej mi urobila licenie ake si mysli, ze by mi sadlo ... boli ste uz niektora na skuske ... ja som si myslela, ze vyskusame viac aj kombinacii alebo minimalne, ze to bude pocas celej doby so mnou konzultovat ... :( musim si najst niekoho ineho, lebo ten strach, ze ako to dopadne v dany den asi neprezijem ... navyse sa mi licenie cca po 6 hodinach zacalo zlievat, najma oci ... a to este nie je teplo a som netancovala ... prikladam fotku ako to vyzeralo po 6 hodinach ... neviem kde je problem, lebo pani vizazistka pouziva Make-up Studio radu, co je profi rada ... co myslite, co mam robit???
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana518 neviem, ale toto ozaj nie... nevyzerá to ani fresh, ani šťavnato a keď máš po 6 hodinách vyzerať takto, tak to už sa radšej vymaľuj sama :) ja keď sa sama vymaľujem len s obyčajnou dekoratívkou z Oriflame, tak mi to vydrží celý pretancovaný ples/svadbu/ čokoľvek :) a nevyzerám takto strašidelne... toto si isto nenechaj - myslím, že šikovných kozmetičiek/vizážistok máš dnes všade dosť - a úprimne - od toho je už lepšie takmer čokoľvek... :) takže hlavu hore a veselo hľadaj ďalej :)
Odpovedať
Hľadaj ďalej jednoznacne, choď na skúšku niekde inde a potom si porovnaj a jednoducho zrusis termin a hotovo :) ved predsa TY budeš najdôležitejšia osoba celého večera tak si to nenechas pokaziť nekvalitným makeupom. Neviem ako to vyzeralo pred siestimi hodinami, ale toto nie je líčenie na svadbu pre nevestu... bojuj za svoj deň D! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana518 ja som bola na skuške a bola som spokojna ,najprv povedala ,že sa musi zoznámit s mojou tvárou ,ake tiene mi pojdu k očiam bola zlata a toto je ukážka ,ale vo svadobny den to dotiahne do detailou ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzana518 takto by určite nemalo vyzerať líčenie po 6 hodín. odporúčam vám zmeniť vizážistku, ktorá by s vami komunikovala a keď sa vám to nebude páčiť tak vyskúšať iný typ líčenia...samozrejme vo svadobný deň to líčenie bude dokonalejšie bo na skúške to je len taký "náčrt". Máte 2 možnosti: navštíviť vizážistku ešte raz s tým, že ste neboli spokojná a reklamovať službu, nech vám spraví nové líčenie alebo nájsť si novú vizážistku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
podla mna je niekedy menej viacej
Odpovedať
@zuzana518 tak jednoznacne by som si nasla niekoho ineho. Toto by sa stat nemalo. Ja som snad nemala este ani jednu kozmeticku a vizazistku taku co by so mnou nekomunikovala. Vsak ona musi predsa len aspon trosku vediet co sa aj tebe paci a ako chces byt nalicena
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?