Zubné pasiky crest

Ahojte nevesticky, mate niektora prosim skusenosti z pasikmi na cistenie zubov crest???
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sice nemam,dufam teda ze nevadi ak prispejem,ale akurat som si ich objednavala,maju mi dojst koncom jula tak urcite dam vediet..co som chcela napisat bolo,ze som si studovala strasne vela recenzii a ani sa mi nechce verit ze existuje nieco take ucinne..dokonca mam aj dost citlive zuby cize nechcela som kupovat obycajne bieliace pasty,a tie crest su vraj presne na take typy zubov :-) takze sa nechame prekvapit..
Odpovedať
Profilova fotka
odkial si objednávala? a cena?
Odpovedať
@lenka674 @minax Ano ano ja maaam skusenosti a je to neuveritelna vec tie pasiky, naozaj to tie zuby mega vybieli.. Ja som ich mala asi pred dvomi rokmi prvy krat, potom sa nejako prestali na slovensku predavat a pred vianocami som si na ne spomenula, ci nahodou sa to neda zas kupit, tak som sa potesila, objednali sme si s muzom 25 pasikov (mali nejaku akciu ze 20+5), ja som pouzila asi 10 a muz len nejakych 5 lebo bol lenivy si to davat, ale aj jemu ich velmi vybielilo len po tych piatich pasikoch... Urcite treba opatrne, aby ste si neposkodili sklovinu, ale kazdy bieliaci vyrobok obsahuje peroxid, nemala by sa pri nich pit moc kava, kola, cervene vino, take tie tmave veci a vtedy je ucinok lepsi, ja kavu nepijem takze pohoda :) aj na svadbe mi par kamaratov povedalo, ze ako je mozne, ze mam take biele zuby, mne sa to ani tak nezda, ale druhy to vidia lepsie ten rozdiel :) takze za mna odporucam vsetkymi desiatimi ;)
Odpovedať
@minax prosim ta kde a aka bola cena??
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka674 @eroska88 no objednavala som z amazing,cena 28 dolarov,cize nieco vyse 20 Eur,ale to najvacsie balenie..Len ja tam mam svagrinu s bratom ktori mi to prinesu cize neplatim postovne..ale uz som viackrat objednavala aj s postovnym,a viem ze takmer vzdy sa to oplati i tak,zavisi od predajcu,ale priemerna cena postovneho je asi tak 15 dolarov..a co som pozerala tak tu na svk je vobec tazke najst obchod kde ich predavaju a i ked ano tak je to aspon dvakrat drahsie..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Ved staci napisat do googleu a najdes. Maju ich cez eshop. Bez problemov kupis aj na Slovensku. A ked chces vediet skusenosti ludi, ktori tie pasiky naozaj pouzili, tak tam mas recenzie overenych zakaznikov z heureky. Ja s nimi mam len pozitivne skusenosti uz niekolko rokov. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Otvorím opätovne túto tému. Dievčatá máte aktuálne niekto skúsenosti s Crestom? Finančne to vychádza asi najlepšie cena pomer/výkon čo som si tak popozerala (zubné pasty nepočítam) tak by ma zaujímalo či s tým niekto má teraz skúsenosti a či to nemôže sklovinu poškodiť. Za každú radu budem vďačná.
Odpovedať
Profilova fotka
@amelie22 ja som mala nakúpené už dávnejšie nejaké veľké balenie, používala som to vždy pred nejakou akciou a aj pred svadbou a bola som spokojná. Stačilo mi ich vždy pár a zuby boli svetlejšie. Ja mám ale zuby celkom fajn a hlavne nemám ich citlivé, myslím, že pri citlivých to môže byť trošku problém. Čo sa týka skloviny, tak najzdravšie to asi nebude, ja osobne som ale nejaké zhoršenie nepostrehla.
Odpovedať
Mne to narušilo sklovinu viditeľne a aj zubná lekárka si to všimla. Za mňa nikdy viac.
Odpovedať
Profilova fotka
@radka654321 ďakujem. No nemám citlivé zuby, aspoň myslím. Musím si asi viac prečítať na akom princípe to pracuje. Zubárka mi odporučila nejaký gél m, ten by bol v pohode, ale výroba dláh presne na mňa je dosť drahé.
Odpovedať
nemam zatial ziadnu skusenost, ale uz dlhsie nad niecim takym premyslam, ale odradza ma to, ze vela bab si takym to domacim bielenim znicilo zubky
Odpovedať
Podľa mna sú tie Crest dosť dobré, ja som ich mala niekoľkomkrát a vždy pomohli a nemala som vôbec citlivé zuby, osobne si objendávam z https://bielime.com/ ale exiszuje milion stránok 🙂 a je pravda, že to neni asi najdzavšie, ale raz za čas si myslím že to nemôže nejako extremne zničiť sklovinu, alebo minimálne nie viac ako keby ste boli u zubára na bielenie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@svetlankay8 Ďakujem za názor 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
@svetlankay8 Môžem sa ešte spýtať ako dlho si to pozžívala a koľko tie zuby vydržali belšie? Že či si to mám odložiť napríklad mesiac pred svadbou, alebo môžem aj skôr, alebo sa oplatí aj 2x - že jedno obdobie, pauza a potom pred svadbou ešte raz...
Odpovedať
Fuha, akože zálrží aj od toho, že aké maš zuby lebo niekto ma geneticky biele, niekto je na to nachylnejší a skôr sa mu zafarbia, potom aj záleží či fajčíš, piješ kávu a tak, ale na tvojom mieste by som si to asi dala až ten mesiac pred svadbou aby si to mala čerstvé a potom sama na sebe odpozoruješ, že ako dlho ti to vydrží a prípadne si ich možeš po svadbe znovu vyčistiť, ak sa ti to bude páčiť 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?