Ake kvety do kytice k farebnym satam?

Profilova fotka
Nevesticky,poradte mi ake kvietky by sa hodili do svadobnej kytice k farebny satam,svadbu mame zaciatkom sept.nieco jednofarebne...
Odpovedať
1
2
Ja by som k takymto satam zvolila bordove kvety, nejaku malu kyticku aby neprebila saty. Zaciatkom septembra mozes pouzit ruze, dalie, chryzantemy, kaly. Aj ked pises jednofarebna, nebala by som sa to trosku rozbit bielou gypsomilkou, aby kytica zas uplne nezanikla. Ak chces pozri moj album o kviektoch :-) Mozno ta zaujme nieco ine.
Odpovedať
Profilova fotka
Do tmavých kvetov by som nešla si mladá a svadba má byť svieža šaty sú krásne možno kombinácia biele bledo ružové púdrové a nebáť sa zeleného v kytici eukaliptus má viacero odtieňov a určite voľné viazanu ziadnu gulatu kvet na kvete
Odpovedať
ja som za svetle farby, kedze saty mas uz dost farebne, sla by som tiez do bielej, pudrovo ruzovej a vela zelene
Odpovedať
Za mna nic cervene ci tmave bordove, ale zelené s bielou... velmi jednoduché kvietky... mozno len gypsomilka...
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem vám dievčatá za vaše názory.. človek je občas nerozhodný a potrebuje sa inšpirovať :) Mužom je to jedno ..Nad tou gypsomilkou som už aj ja rozmyšľala, ale nebudem mať nič biele na sebe..ale to asi by ani nevadilo...Páčia sa mi bordové kály ale tie by vyzneli krajšie pri bielych šatách, posobili by skôr morbidne si myslím..ruže by som veľmi nechcela je to taka klasika....ale neaky kvietok v pudrovo ružovej by bol tiež super.Rozmyslala som aj nad veternica vencova (je to ako "šlachtený" makový kvet, tiez su v rôznych farbach) ale ci ho dostanem v kvetinarstve...neviem..
Odpovedať
@zfdb Veternice zaciatkom septembra asi este nebudu... Baby neradili tmave kvety, lenze svetloruzove a pudrove splynu s takymito satami, bude to take smiesne. Tmave kytice su stale in pre nevesty, pri tvojich tmavych vlasoch a v septembri predpokladam opalenej pokozke by som sa toho vobec nebala, naopak by nejaka velmi svetla kytica mohla posobit ako past na oko... Ale samozrejme, 100 ludi, 100 nazorov. Ak by si bola otvorena nie jednofarebnej kytici, ideal by bol ton v tone od burgundy cez marsala, pudrovu az po kremovu. Zaciatkom septembra by si do takej kytice okrem spominanych kvetov teda mohla zakomponovat napriklad aj vres a miesto ruzi dat gardenie... Skus si hodit do googlu alebo pinterestu burgundy old rose ivory wedding bouquet, ci ta to zaujme.
Odpovedať
Profilova fotka
@zfdb gypsomilku nedávaj skôr zelené listy nejake
Odpovedať
Profilova fotka
@zfdb ruží je milión druhov nebála by som sa kombinovať viacero druhov kvetov
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka_22 o jednofarebnej kytici s!e ani nehovorili 😊
Odpovedať
Profilova fotka
Len tak narýchlo čo ma zaujalo napríklad. Tiež mám svadbu v septembri. Všetky kvety ktoré sa mi páčia tak majú sezónu v júni mmm
Odpovedať
@martinasip Ako ktore :-) A s tou volnou zelenou kyticou tiez nesuhlasim, taka by tie saty uplne zabila... To sa hodi k boho, greenery stylu, jute s cipkou... Toto su saty ako pre sipkovu Ruzenku, uplne nieco ine.
Odpovedať
Profilova fotka
to su prekrásne kytice..ozaj som si zavarila poriadne tymi farebnymi šatami ale keď sa mi tak páčili.Pôvodne som chcela krátke retro biele lenže nikde ich nebolo dostať a na ušitie som bola netrpezliva čakať. Aj topánky budem mať bordo.Tá 4tá kytica v poradí ma ozaj oslovila jemná a zároveň farebná a romanticka. Ale bordo Dalie su tiež niečo extravagantné čo som videla v albume u Zuzky 22 :) Občas je dobré aj risknúť ale aby to nemalo práve ten opačný efekt :(
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zfdb Ta stvrta kyticka je just jarna, veternice s iskernikmi... V septembri toho z kvietkov nie je nejako extra na vyber... Aj vzhladom na ten vzor, preco nie aj dalie, s tmavoruzovymi astrami, kremovymi gardeniami, moze byt do toho aj ta gypsomilka, gerbery, klinceky, nerozvite vyzeraju naozaj krasne... A nejako to vykombinovat v tej palete, to uz je fuk, co by prevladalo, ale osobne by som nesla do vyslovene jednofarebnej kytice, mozno iba ak by to bol naozaj malinky, symbolicky buket, aby si nebola nevesta bez kytice (kedze z toho, co mas na satach by sa dala vyskladat cela kytica).
Odpovedať
Profilova fotka
A veternice vraj kvitnú až do neskorého leta až jesene, aspoň na nete to tak uvádzali..
Odpovedať
@zfdb Tiez to pozeram, asi zalezi od odrody lebo inde som sa docitala, ze prave v lete nie a ani si ju dako nepamatam z letnych kytic. Najistejsie je spytat sa v kvetinarstve, lebo oni aj tak drvivu vacsinu kvetov dovazaju, cize zalezi na ich zdroji.
Odpovedať
Profilova fotka
osobne by som sla do farebnej kytice. cim viac farieb, tym lepsie. pacilo by sa mi nieco na styl lucnej kyticky, to by podla mna velmi pekne pasovalo k danym satickam
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@zfdb Tak toto je ozaj nadhera, k tvojim satam dokonalost. Hej, pivonky bude treba nahradit idealne daliami, ale to je taky maly detail. Fotku si uloz a daj potom kvetinarke :-) Inak tie veternice by sa do takejto kyticky tiez hodili ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zfdb presne takato kombinacia farieb kvetov sa ti bude hodit k satam. je to krasna kytica, dobru si zvolila ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem Vám dievčatá za vaše príspevky a rady aj mne sa veľmi páči :) aj tieto ma tiež celkom oslovili..ale aspoň už viem k aké farby a cca kvietky, ste super ešte raz dík :)
Odpovedať
@zfdb Smer mas dobry, potom nezabudni zdielat, ako vo finale kytica vyzerala :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
tak konečne som sa rozhodla žienky.....už len kvetinárka mi to musí odsúhlasiť, či kvietok bude k dispozícii aj v sept. :)
Odpovedať
@zfdb mozem sa spytat co to je za kvietok ? Saty su prenadherne, budete ina ako ostatne nevesty a to sa mi paci :) :-) :-) Preco ste sa rozhodli pre farebne saticky a nie biele ? A kyticku by som volila bielu, aj ta ruzova je pekna ale to by na moj vkus bolo uz moc farebne :)
Odpovedať
@darienha hortenzia
Odpovedať
Profilova fotka
@stastna16 skvelý výber :D ja budem mať tiež hortenzie, takúto, teda dúfam že mi takú kvetinárka spraví a zoženie v takejto farbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tamcka tiež som rozmyšlala aj nad červenou, sandálky budem mať červené.... uvidíme aké farby budú mať k dispozícii :)
Odpovedať
podla mna by to chcelo nieco take letne alebo lucne. tak ako na satickach mas vela farieb, tak by som tak nejak volila aj kyticu
Odpovedať
Profilova fotka
@darienha nebudem mať na sebe nič biele, nemam bielu kytičku k čomu dopasovať, veľmi by svietila asi pri tých šatách. Tak pri ružovej alebo červenej vyniknú viac šaty.....A prečo takéto netradičné šaty? Prv ma zaskočili ceny v salónoch za požičanie svadobnych šiat, tak som začala hladať niečo medzi spoločenskými šatami, cenovo dostupnejšie a tieto mi učarovali......:) A vybrali sme ich spoločne s mojou polovičkou, takže aj jemu sa veľmi páčia a súhlasil
Odpovedať
Profilova fotka
farebná kytica aj farebné šaty podľa mňa by sa to dosť bilo možno by to posobilo až chaoticky.....bud vynikne kytica alebo šaty môj osobný názor, ale je pravda, že je ťažké sa rozhodnúť akú kyticu vybrať k farebným šatám.Lebo k bielym pasuje všetko..či farebne alebo jednofarebné
Odpovedať
@zfdb Kremove kvietky k vasim satam by som zvolila. Aby to uz nebolo moc preplacane, velmi farebne, ked chcete farebne, tak len nieco jemne pastelove. To co ste sem dali na tych fotkach je podla mna k vasim satam pekne. Inak chvalim vyber, pekne saty ako pre vilu Amalku :-) ;-) ;-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?