Aké kvietky sú použité v tejto kytici?

kočky, aké kvietky sú použité v tejto kytici?...dakujeeeeeeem:)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 klasika ruze, frezie a to chlpate bude len trava? panicum? to neviem.
Odpovedať
@ooo dakujééééééém ja som ani tie frézie nevedala:)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 ahoj, tato kytička je moja svadobná :) teda bola moja svadobná minulý rok v máji :D :D :D sú v nej biele ruže, biele frezie a to zelené sú zelené hrebíčky :) ja som to kvetinárke opisovala ako zelené bodliače :) a dole z nej šla ešte ozdobná tráva a listy neviem z čoho :) hehe..poskromne poviem káááásna kytička :D :D :D
Odpovedať
@ayannah :) tak snáď nevadí kradnem inšpiráciu - moc moc sa mi páči:)
Odpovedať
@ayannah http://www.trakovice.sk/sk/Obec/Firmy... toto je ono?
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 absolutne nie :) som rada, že sa niekomu páči :) ďakujem. inak, všimla som si že si z TT alebo okolia - tá kytica je z Trakovíc z kvetinárstva :) tam sú ozaj šikovné tie baby a myslím, že majú super ceny - táto vyšla cca. 50 € aj s pierkom..ak by si mala nejaké otázky ohľadom nej, kľudne sa pýtaj :)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 ty si rýchla :D hej..toto je ono :)
Odpovedať
@ayannah ďakujem ti moc moc si mi pomohla , mam ešte nejaké otázky - ako dopredu treba objednať kyticu?...a čo výzodbu? robili ti kvetinovú vyzdobu ako to funguje? niekto musí ist rano do kvetinástva a odniest ju do sály alebo ako? a za výzdobu sály si kolko dala? :) som zvedavá
Odpovedať
sú to ruže ,fresie a karafiát (dianthus barbatus) odroda "green trick"
Odpovedať
@florista ďakujem florista:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@novakova2000 noo..neviem ako dopredu som to objednávala, to si už presne nepamätám :) asi 4 mesiace pred svadbou som tam bola, myslím, zapísať sa na termín a popísať moju predstavu a potom sa mi zdá, že týždeň, dva pred svadbou som bola tú predstavu už úplne ujednotiť :D No a my sme mali také ratanové gule na stoloch, ktoré mi kočky v kvetinárstve nafarbili na zlato, v každej boli tri biele gerbery v takej tej skúmavke floristickej, hlavná ikebana bola tiež z tých bielych gerber, a tuším aj ruže a trochu frézie (no fakt neviem a foto mám všetko mimo :) ) a ešte som mala teda takú podušku na obrúčky z tých listov, na tom bola frézia. A mali sme aj výzdobu na auto odtiaľ požičanú, vázu na tú kyticu a srdce dozadu na stenu. A dve kytice pre svadobné maminy. No a stálo to celé buď 120 € alebo 160 € - nepamätám si - platil to manžel :D Výzdobu som si mohla vziať deň predtým aj s kyticou alebo v deň svadby - to je na dohode - ale áno, museli sme ísť pre ňu a priniesť si ju do sály. Nám to tak ale vyhovovalo, lebo v sále nám výzdobu robili ostatnú - len túto kvetinovú sme tam nanoslili.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ayannah aj ja to tak budem mať:) že len kvetiny chcem objednať o ostatné sa mi postarajú - tak super za rady typy dakujem moc moc si mi pomohla:)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 nie je zač ;) a peknú svadbu..ja by som sa vydávala každý týždeň :D :D :D uži si to :)
Odpovedať
@ayannah :) dakujem ešte je to daleko, ale zase možno to utečie ako voda:)
Odpovedať
Profilova fotka
@novakova2000 no to veru utečie :) čas ide strašne rýchlo...teraz som tu ešte hľadala čo kde a ako na svadbu a už sme oslávili prvé výročie :)
Odpovedať
@ayannah to je super!!! už sa aj ja teším na naše prvé:)
Odpovedať
ano su to dianthus barbatus :)
Odpovedať
@denisa29ba trefa:)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@oleanderik tak sme dve:) je úžasná aj mne sa velmi páči len ja uvazujem nad kvietkami jemne maslovými ale inak ostatné určite ostane:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?