ahojte divcata...
mam taky problem... velmi som chcela svadobnu kyticu z tulipanov, ale v kvetinarstve ma tak trochu zrusili...
ze na konci juna jedine doviest a cena za jeden min. 100 sk a ked ja by som ich tam chcela vela cca 50ks...
co myslite aka kyticka by sa mi hodila k tymto satkam?
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
dakujem :-)
ja navrhujem zmenit kvetinarstvo, ja mam svadbu v juni tiez a za tulipany nebola taka horibilna cena, dokonca som si vybrala dost netradicnu farbu a nebol s tym ziadny problem :-)
ked ale velmi chces, tak sa mi zda, ze tie satocky nie su cisto biele, preto navrhujem nie bielu farbu kvetov, napr. podla farby vyzdoby a typ kvetov mozes mat, aky len chces, dnes to uz snad nie je problem, krasne vyzera orchidea, lalia, frezia, videla som krasnu kyticku z gerber
a este jedna poznamocka, daj pozor na pocet kvietkov, lebo taka kytica s 50. tulipanmi moze byt velmi tazka a to fakt nie je pohodlne, noosit so sebou taku vahu :-)
seagull2404
dakujem ti velmi pekne!!
ako tak pozeram mame svadbu v rovnaky den ;-)
je super vediet, ze nieje az taky problem s tulipanom...idem este dnes kuki do 2 kvetinarstiev...
bo ma az obarilo ked mi povedali tu sumu..
a vies ze ma ani nenapadlo, ze ta kytica bude taka tazka...ufff normanlne, ze posilovna :-D
no, top treba zvazit, lebo ju zo zaciatku so sebou nosis vsade :-) ja som sa pytala aj bab aj v kvetinarstve a normalne mi niektore hovorili, ze z toho mali aj svalovku a velka kytica by mohla dominovat a zakryt krasne satocky :-) ja budem mat orchideu asi tri ruze a tri tulipany, ale 100 Sk stat isto nebudu. :-)
kocky, ja budem mat len kvetovy naramok... a nic nebudem musiet drzat. :-D :-D
ktosi sa ma pytal, ze co budem robit s rukami pocas obradu. tak co ja viem? co sa robi? no ved drzi sa kytica. a ja kedze ziadnu nebudem mat, tak mi len tak ruky budu visiet.
prinajhorsom schytim rucku mojho draheho a hotovo. tak! :-D :-D :-D
baby vy ste take mile!!!!
mna vobec nenapadla ta vaha tej kytice... asi by som dlho nevydrzala ufff.
videla som jednu nevestu, co mala kyticku len taku gulu a na takej dlhej snurke... to bolo tiez zaujimave, ale neviem si to predstavit ako by som s tym chodila...aj ked clovek nikdy nevie... ;-)
shaarka : no teda to by ma nenapadlo, ze iba naramok... budes vynimocna ;-)