skus na namesti osloboditelov, vedla elmatu je dobre kvetinarstvo, a kvetinar jarko bryndzak ak si mrknes d mojho albumu tak uvidis aku kytku mi robil ;-)
len taka lacna, ved neviem kde mi nukali 5-9 kal za 3.000,-sk. Preto si ani nepamatam kde to bolo. Tak ja sa tam zajtra skocim pozriet. dakujem za info.
Ahojte.Na svadobne a ine kytice ti na 100% NEODPORUčAM KVETINARSTVO
Na Bukoveckej 18 vedla VUB.Nad jazerom.Prepacte ale nekvalitné,drahé a staré kvety predavaju.Neprijemna predavajuca Iveta Šebekova.A pri BILLE bola som spokojna.Vela stastia
ahojte tak dara ma pravdu s tym Jarkom aj ja som uz o nom pocula, aj ked kyticu som mala od agentury, ktora nam robila celu vyzdobu, ale keby som to nedala do ruk agenture tak urcite si dam urobit kyticu u neho :-N
ahojte Benky
mate na Jarka alebo ineho kvetinara/ku niejaky kontakt? Koho odporucate?
A co Kvetinova vyzdoba saly a pripande kostola? Kolko to asi tak stoli?
ja odporucam MiniRužu na Ťahanovciach, osobne poznam majitelku, viem aky ma k tomu vztah, ze robi kvalitne. ak nechcete cinske somariny, ale slovensku kvalitu, chodte tam. kazda kytica je original, vypiple sa s nou, ma vkus.
ahojte x-) ja si ibjednavam v OC CAREFFOUR tam je kvetinarstvo daffy a je to zatial to najlepsie,co som v Kosiciach videla..ludia,co tam pracuju su max profesionalny..no a konecna praca hovori za vsetko...cenovo to uz mozno presahuje aj vyssiu strednu...ale podla mna sa s nimi da dohodnut..vedia sa prisposobit zakaznikovi..poviete mu za aku cenu si predstavujete a pracovniku urobi tak,aby dielo bolo prekrasne a placa nie az tak velka...vyskusajte a potom mi dajte vediet..my sme ich skusali uz dost :-N meniny,narodeniny,den matiek no a td...