Kvetinárstvo v Košiciach. Ktoré je dobré a nie drahé?

Profilova fotka
Ahojte baby, ktorá mi vie poradiť nejaké dobré a nie veľmi drahé kvetinárstvo v KE? ;-)
Odpovedať
skus na namesti osloboditelov, vedla elmatu je dobre kvetinarstvo, a kvetinar jarko bryndzak ak si mrknes d mojho albumu tak uvidis aku kytku mi robil ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj dara, a nahodou nejaku www stranku nemaju?
Odpovedať
bohuzial nie, ale fakt su dobry, ja som mala kyticu z 9-tich bordovych kal a bielych frezii a stala niakych 1000sk
Odpovedať
Profilova fotka
len taka lacna, ved neviem kde mi nukali 5-9 kal za 3.000,-sk. Preto si ani nepamatam kde to bolo. Tak ja sa tam zajtra skocim pozriet. dakujem za info.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj ja odporucam kvetinarstvo sanflowers na jazere pri bile mne robili kyticu aj pierko max spokojnost, kuk moj album :-)
Odpovedať
ahoj ja doporučujem kvetinárstvo na Terase, myslím že je to LVII alebo kvetinárstvo na Vrátnej, ak tam ešte je. :-) Dlho som tam nebola.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Ahojte.Na svadobne a ine kytice ti na 100% NEODPORUčAM KVETINARSTVO Na Bukoveckej 18 vedla VUB.Nad jazerom.Prepacte ale nekvalitné,drahé a staré kvety predavaju.Neprijemna predavajuca Iveta Šebekova.A pri BILLE bola som spokojna.Vela stastia
Odpovedať
ahojte tak dara ma pravdu s tym Jarkom aj ja som uz o nom pocula, aj ked kyticu som mala od agentury, ktora nam robila celu vyzdobu, ale keby som to nedala do ruk agenture tak urcite si dam urobit kyticu u neho :-N
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte Benky mate na Jarka alebo ineho kvetinara/ku niejaky kontakt? Koho odporucate? A co Kvetinova vyzdoba saly a pripande kostola? Kolko to asi tak stoli?
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporucam MiniRužu na Ťahanovciach, osobne poznam majitelku, viem aky ma k tomu vztah, ze robi kvalitne. ak nechcete cinske somariny, ale slovensku kvalitu, chodte tam. kazda kytica je original, vypiple sa s nou, ma vkus.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte x-) ja si ibjednavam v OC CAREFFOUR tam je kvetinarstvo daffy a je to zatial to najlepsie,co som v Kosiciach videla..ludia,co tam pracuju su max profesionalny..no a konecna praca hovori za vsetko...cenovo to uz mozno presahuje aj vyssiu strednu...ale podla mna sa s nimi da dohodnut..vedia sa prisposobit zakaznikovi..poviete mu za aku cenu si predstavujete a pracovniku urobi tak,aby dielo bolo prekrasne a placa nie az tak velka...vyskusajte a potom mi dajte vediet..my sme ich skusali uz dost :-N meniny,narodeniny,den matiek no a td...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?