Prosím poradte mi mám si dať klasickú okrúhlu kyticu spraviť ako svadobnú alebo nejakú takú predĺženú? Sestra mi vraví, že mne sa nehodí nejaká taká predĺžená kytica. A práve mňa keď pozerám kytice práve také oslovujú.
@monibilkova predlzena taka previsnuta kytica sa hodi vysokym, stihlym babam, okruhle skor takym malickym. A potom sa pozri aj na saty ake mas, pripadne ukaz kvetinarke fotku siat alebo este lepsie seba v satoch a spytaj sa jej aku by ti odporucala, poradi ti.
Predĺžená kytica sa hodí viac vysokým a štíhlim nevestám, takže výška od ccá 165cm a viac je to v pohode. Nižšie dievčatá predĺžená kytica ešte viac znižuje celkovú postavu, môj názor...
Tvar kytice závisí od postavy a od strihu šiat,v zásade platí,že vysokým štíhlym nevestám sa skôr hodí predĺžená kytica a nevestám s nižšou postavou okrúhla ,ale neplatí to doslovne je to individuálne aj nízka nevesta môže mať predĺženú kyticu,ale primeranej veľkosti a dĺžky k svojej postave,aby ju opticky nezmenšovala.Skúsený florista Ti podľa fotky šiat dokáže poradiť aká kytica sa k tebe hodí. :-)